Sevgilimin ailesi onu zorla evlendirmeye çalışıyo lütfen yardım edin çok kötüyüm?

1 buçuk aydır biriyle cikiyorum. Sevgilimin ailesi onu hemen evlendirmeye niyetli benimde daha bir yıla yakın okulum var ama sevgilim bu yıl gelelim diyor söz nişan yapalım diyor ben simdi olmaz yok diyorum ailen gelsin görsün diyorum ailem simdi izin vermez evliliğe neyse bana diyoki işte filan bu şu kişiyi babama tavsiye ediyolar git gör diye ailem benden rahat durmuyo neden evlenmiyosun diyor bende madem öyleyse niye başta evlenmedin onlari begenmedin ailenin bulduklariyla evlenseydin diyorum. Babana sevdiğinin olduğunu söyle diyorum yok öyle bişey diyemem diyor. halbiki babası kaç ay önce kendisi bana oğlunun kartini verdi sırf onunla konuşmam için çocuğun haberi bile yoktu adam bana talip çıktı oğlu için. Hatta okulumu bırakmamı istedi ben yok dedim. Şimdi de kalkmış diyor ki ailem rahat durmuyor. Onu baskasinin evine götürmeye calisiyolar işinde dolayı pek konusamadim sabahtir ağlıyorum anneme bile onu anlattim ne kadar ciddi olduğunu şimdi ben onunla hayal kuruyorum ama ailesi ona kız ariyor. Her an beni birakcak başkasıyla evlencek ya da ailesi kız görmeye goturcek diye çok korkuyorum napmaliyim?
Sevgilimin ailesi onu zorla evlendirmeye çalışıyo lütfen yardım edin çok kötüyüm?