Erkek arkadaşım zorla evlendiriliyor. Ailesini nasıl ikna edebiliriz?

4 senedir tanışıyoruz yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz. Sevgilim farklı bir ülkede yaşıyor Türk değil. Annesi sürekli ona kız fotoğrafı atıp beğenip beğenmediğini soruyordu, yani evlendirmek için aday arıyordu :) ülkesine gittiğinde annesine benden bahsedecegini çünkü bu konunun çok önemli olduğunu söyledi , tamam dedim. Bu sene kendi ülkesine gitti ve ailesine benden bahsetti benimle evlenmek istediğini söyledi. Benim bu sene üniversitede son senem , ailesi1 sene beklemenin çok olduğunu ve Türkiye uzak diye beni istemediklerini soylemiş yani gidip gelmesi kız istemesi zor olur diye bahane etmişler. 1 aydır ailesini ikna etmeye çalışıyor fakat vazgecmiyolar , nenesi hasta diye ölmeden önce onun evlendiğini görmek istiyormuş... Seni mutsuz görecekler mutsuzluğunla nasıl mutlu olsunlar ki dedim defalarca kez söylediğini her söylediğinde de senin üstünde çok hakkimiz var hakkımi helal etmem gibi şeyler söylemişler , aynı bizdeki gibi evlatlıktan reddetmeyi bile dilegetirmişler. Onu başka kadınla düşünmek bile beni çıldırtıyor , şimdi evlenmesini istiyorlar sonra daha ilersini "bebek"isteyecekler ben buna nasıl dayanirim? Her gün telefonda ağlıyoruz mahvolduk, lütfen fikir verin ailesini nasıl ikna edebiliriz 😞

Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyeleriniz önemli , ne yapıp ne demeliyim?
Erkek arkadaşım zorla evlendiriliyor. Ailesini nasıl ikna edebiliriz?