Psikoloİ denen şey zaten baştan başa saçmalık daha önce gitmiş biri olarak söylüyorum bunu.. acımı daha fazla depreştirmekten başka bir halta yaramadılar
Bunu ilk defa senden duyuyorum açıkçası... Psikologlar,, uzman kişilerin bu işte yıllarını vererek bir yerlere geldiği bir sektör.. Ve sen bizim bölümümüze saçma diyip onca yılın çabasını bir kenara atıyorsun.. Psikologlar acı duyduğun şeyin üzerine giderler zaten öylece unutmanı sağlayamazlar... Sen her şeyi unuttursunlar bana diyip onlardan bir mucize bekliyorsun galiba.. Psikologların veya bu işle ilgilenen kurumların amaçları sana geçmişi unutturmak değil.. Sadece geçmişle alakalı psikolojini bozan şeyin üzerine giderek o travmatik olayla nasıl baş edeceğine dair yollar göstermek.. İyi bir sonuç istiyorsanda psikoloğun söylemiş olduğu şeylere uymak zorundasin
Senin neden sonuç alamadığını anladım.. Keske biraz edebiyat sen yapsaydında buraya adam akıllı cevaplanacak bir soru yazsaydın.. Soruna uygun cevap arıyorsanda durma koşarak gidip kisirlastir kendini. Saçma sapan sorular
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimi kısırlaştırma kararı aldım pişman olacağımı düşünmüyorum ama belki pişman olursam ne gibi bir pişmanlık olur bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Psikoloji okuyan biriyim ve önerim hemen ir psikoloğa başvurman.. Kendi başına üstesinden gelemezsin
Buhun psikologla ne alakası var
Fakir olman dışında her şey psikoloji ile ilgili
Psikoloİ denen şey zaten baştan başa saçmalık daha önce gitmiş biri olarak söylüyorum bunu.. acımı daha fazla depreştirmekten başka bir halta yaramadılar
Bunu ilk defa senden duyuyorum açıkçası... Psikologlar,, uzman kişilerin bu işte yıllarını vererek bir yerlere geldiği bir sektör.. Ve sen bizim bölümümüze saçma diyip onca yılın çabasını bir kenara atıyorsun.. Psikologlar acı duyduğun şeyin üzerine giderler zaten öylece unutmanı sağlayamazlar... Sen her şeyi unuttursunlar bana diyip onlardan bir mucize bekliyorsun galiba.. Psikologların veya bu işle ilgilenen kurumların amaçları sana geçmişi unutturmak değil.. Sadece geçmişle alakalı psikolojini bozan şeyin üzerine giderek o travmatik olayla nasıl baş edeceğine dair yollar göstermek.. İyi bir sonuç istiyorsanda psikoloğun söylemiş olduğu şeylere uymak zorundasin
Boş edebiyat yapmayın lütfen soruya uygun bir cevabınız yoksa susmanızı rica ediyorum
Senin neden sonuç alamadığını anladım.. Keske biraz edebiyat sen yapsaydında buraya adam akıllı cevaplanacak bir soru yazsaydın.. Soruna uygun cevap arıyorsanda durma koşarak gidip kisirlastir kendini. Saçma sapan sorular
Öff tamam be
Geri dönüşümü olan bir kisirlastirmayi seçebilirsiniz
Öyle birşey var mı
Bilmem araştır
Yapma bak baştan başla güzel bir iş kur paran olunca her kadın bakar merak etme kardeşim.
Birçok kişi bu haldeyken de bakıyor zaten ama iş planları kurmaktan çoktan vazgeçtim
Bu arqda kısırlaştırma nasıl oluyor?
Yumurtalıkların alınmasıyla
Yapma pişman olursun cinsellik güzel şeydir hele evlendiğin zaman benden sana tavsiye yapma kardeşim.
Evlenecek maddi ve manevj güce hiçbir zaman sahip olamayacağım
Bende düşünüyorum ama bu sefer kadınsı özellik gosteririm diye korkuyorum
Evet böyle bir zararı da olabilir
Bir psikologa git. Sen kafayı yemişsin
Niye ki cinsel arzularım beni ele geçiriyor bunun üzerine mast yapıp dahada batağa saplanıyorum
Hiç olmazsa kendimi kısırlaştırırsam batağa saplanmam.. çünkü mast çok zararlı
Madem bu kadar kudurdun git evlen. Sen keid misin köpek misinde kendini kısırlaştırma peşindesin
Kudurmak değil bu.. git evlen diye, de evliliği küçümseme evlilik öyle siz kadınlara göründüğü kadar kolay değil
Kısırlastırmasan ne olur zararı mi vsr
Cinsel arzularımı dizginleyemiyorum
Yapma ileride belki piaman olursun
Ne gibi bir pişmanlık olur ki