Sevgilim eskisi gibi olur mu?

Sevgilimle haziran 2019dan beri beraberiz. 2017de aynı lisedeydik yakın arkadaştan döndü ilişkiye. Başta o daha bana düşkündü ama ben de onun için neredeyse çok şeyi hayatımdan çıkardım mutlu olsun diye. Ergence gelen her şeyi yaptım o seviyor diye. Çok seviyorum onu hep çok sevdim. Arkadaşken de bu kadar yoğun olmasa da seviyordum sadece çok geç anladık ikimizde. Zor bir insan biliyordum zaten. Güven problemleri falan var ciddi anlamda. Ben geçen sene üniversitemi beğenmedim hayatımı bırakıp ailemi, sevgilimi, arkadaşlarımı bırakıp şehir değiştirmek beni mutsuz etti. Sürekli üzülüyordum yanımda oldu destek çıktı. Elbette ufak tefek kavgalar oluyordu. Ocak ayına girdik adam tamamen değişti aile problemleri oldu. Tahammül edemiyor, dinlemiyor, her şeyin altında bir şey arıyor. Kavga elbette arttı. Sevgi ve ilgi bekliyorum çünkü ben ona çok veriyorum mutlu olsun diye. Adeta sevgi vermemek için direniyor. Anne babası boşanma kararı verdi başka şehre gittiler. Anlıyorum elbette yanındayım. Kavgaları kestim. Haklı olduğumu düşündüğüm her şeyi sildim. Sadece yanında olmaya odaklandım ama bana hiçbir şey anlatmıyor. Eskiden saatlerce konuşurduk şimdi ben ona kavga çıkacak diye bir şey anlatmıyorum o zaten hep sessizdi ama hissederdim. İnsan sevgiyi hissediyormuş gerçekten. Bir gün aradım ben onu dayanamadım ağladım dedim seni anlıyorum çok zor bir dönem ama seni çok özlüyorum, üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum, kendimi tatmin edemiyorum sürekli seni düşünüyorum ve bu beni çok yoruyor dedim. Ne dedi biliyor musunuz kusura bakmayacakmışım beklentiyi azaltacakmışım. Beklenti beni üzüyormuş. Neyse tamam dedim zor bir dönem. 5 kuruş param yoktu hediye aldım. Aşırı marka takıntısı var. Marka bir saat aldım birikmişimle. O bana kolye almış doğum günüme ben mutlu oldum o da olsun diye aldım. Saat umarım uyduruk değildir falan dedi. Yine bir şey demedim bir şey dediğim an annem babam bla bla bla diyor ve haklı çıkıyor. Ağlama krizlerine soktu beni. Ama sorsanız kurtuluyorum babamdan diyor. Anlatmıyor. Gece dedim ki sanki uzaklaştık gibi hissediyorum. Bana diyor ki çok düşünüyorsun düşünmemeye çalış geçer. Bana da öyle olurdu geçti gitti diyor. Gün boyu dizi film izliyor. Gece ailem yatınca rahat konuşalım dşye arıyorum geçiştiriyor mesela. Senin yüzünden yayını kaçırdım diyor alınınca nasıl alınıyorsun diyor. Ne yapayım bilmiyorum. Alttan alırsam çok üzüleceğim. Alttan almazsam o benden ayrılacak. Çok yüzsüzce geliyor ama çok seviyorum. 21e girdim adeta beraber büyüdük. Sizce ne olur? Çok mu bencilim? Bilmiyorum ama yanında olacağım ona eminim. Geceleri ağlıyorum ama sabah ona çok iyi davranıyorum. O mutlu olsun yeter diyorum ama bu yanlış mı? Bu mu bizi bitiriyor bilmiyorum? Yardım ederseniz sevinirim. Kırıcı şeyler demeyin lütfen çok üzülürüm.
Sevgilim eskisi gibi olur mu?