Merhaba dostlarım, yaklaşık 3 gün önce falan instagradam biri ile flörtlesmeye başladık perşembe günü buluşacağız. Beni çok beğendiğini söylüyor ama muhabbeti sarmıyor pek mesajda bile. Sizce ne yapayım? Keseyim mi konusmayi? Muhabbeti sarmayan biri ile ne kadar yürür ki...
Güncellemeler
+1 yıl
Telefonla da konuştuk yine aynıydı...
2-3 gün önce instagramdan biri ile flörtleşmeye başladım ama muhabbeti sarmıyor ne yapayım sizce?
Muhabbet felan hikaye tek bir amacı var cinsel ilişki çünkü seni tanımıyor tanımak istemiyor ya da aşık olduğuna dair bir belirti yok sanal ortamda aşk olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende biraz yazışmayı sevmiyorum ama yüz yüze daha farklıyım belki oda öyledir ama yok diyosan yavaş yavaş mesaj atmamaya başla oda noluyor derse müsait değilim konuşmak istemiyorum ben dersin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya telefonla da konuştuk yine aynıydı böyle giderse dediğin gibi yapacağım galiba teşekkür ederim
Tanımadığın insanla ne kadar samimi konuşabilirsin ki? Aslında tüm yeni neslin yaptığı hata burada başlıyor, tanımadığın insanla fikir sahibi olmadan konuşuyor ve tanıma fırsatı olmadan aa bu iyi aa bu kötü diyerek yol veriyor.
İşte bunu bir süre takılmadan yargilaman hata olur. Bazı insanlar var, ilk başta kötüler ama şans verir, şans verince ve tanımaya başlayınca anlar ki iyi bir seçim yapmış. Umarım öyle olur, zaten en kötü senaryo belli bir kayıp yaşamazsın en kötü kazanırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kafanız uyuşmuyorsa, iyi anlaşamıyorsanız olmaz gibi ama istersen biraz daha zaman tanı diyeceğim ama boşuna da ümit verme kimseye.
Senin muhabbetin sarmıyordur belki, bi de öyle düşün
Genelde ben konu açıyorum
Yanlış konu açıyorsundur ve çocuk sarmadığı için cevap vermiyordur aslında sad story
Muhabbet felan hikaye tek bir amacı var cinsel ilişki çünkü seni tanımıyor tanımak istemiyor ya da aşık olduğuna dair bir belirti yok sanal ortamda aşk olmaz
Bende biraz yazışmayı sevmiyorum ama yüz yüze daha farklıyım belki oda öyledir ama yok diyosan yavaş yavaş mesaj atmamaya başla oda noluyor derse müsait değilim konuşmak istemiyorum ben dersin
Ya telefonla da konuştuk yine aynıydı böyle giderse dediğin gibi yapacağım galiba teşekkür ederim
Bende senin yasadigindan yasadim ondan biliyorum 😂 görüldü attım sürekli , konuşmak istemiyorsan söyle yazdı soğuk davrandım falan derken kestim
İyi yapmışsın gercekten onu mu çekeceğiz bir de 🤣
Belki mesajlaşmayı bilmiyordur görüşünce daha farklıdır bi görüş bence
Telefonla da konuştuk yine aynıydı :(
Bak ben ne telefonla konuşabiliyorum ne de doğru dürüst konu açarım mesajlaşırken ama yüzyüze gelsek eğlenceli zaman geçirirsin benle yapım böyle
Haklısın dediğin gibi olabilir ben bir de yüz yüze nasılmış ona bakayım teşekkür ederim
Her insanın muhabbeti mesajla sarmaz. Bazı insanlar kimliğini yüz yüze açık eder.
Bekleyeyim değil mi buluşmayı ama telefonla da konuştuk yine aynıydı
Tanımadığın insanla ne kadar samimi konuşabilirsin ki? Aslında tüm yeni neslin yaptığı hata burada başlıyor, tanımadığın insanla fikir sahibi olmadan konuşuyor ve tanıma fırsatı olmadan aa bu iyi aa bu kötü diyerek yol veriyor.
Haklısın tanımak lazım ama bazı insanlar var yeni konuşmaya başladığın andan beri ezelden tanıyormuş gibi oluyorsun
İşte bunu bir süre takılmadan yargilaman hata olur. Bazı insanlar var, ilk başta kötüler ama şans verir, şans verince ve tanımaya başlayınca anlar ki iyi bir seçim yapmış. Umarım öyle olur, zaten en kötü senaryo belli bir kayıp yaşamazsın en kötü kazanırsın.
Söyle ayril. Cok zor öyle biriyle yapamazdım şahsen
Muhabbeti sarmıyorsa ne kadar daha devam ettirebilirsin ki?
Ben de onu soruyorum iste
Devam etmez ki. Sıkılırsan kötü sonlanabilir. En iyisi şimdiden konuşmayı kesmen bence.
Sarmıyorsa konuşma. Gerek yok. Kendini de yormaya değmez
Yeni Tanıştığınız İçin Olabilir Belki
Ozmn konusma
Engelle
Kes hesabini
Ayrılllll
Engelle
engelle