Aldatılma korkusu zamanla paranoyaya bağlama?

Arkadaşlar merhaba dalga geçecek olan gerçekten yazmasın. Psikolojik problemler yaşadığımı düşünüyorum. Bu platformu gördüm içimi dökmek istedim. Bu takıntılardan dolayı 3 gündür doğru dürüst yemek yemiyorum çok mutsuzum. 28 yaşında bir adamım bir çok tecrübe edindim şu yaşıma kadar. Hiç bir ilişkim de böylesine takıntılı olmadım. Biriyle beraberim başından beri o kadar güzel gidiyor ki herşey aşktan mutluluktan deliriyoruz. Hatta inanamıyoruz bu kadar sorunsuz evlilik yoluna giden bir ilişkimiz olduğuna. Benim belki sizlere göre doğru değil ama geçmişi sorgulamamla başladı herşey. Beni her defasında geçiştirdi. Ona dürüst olmasını kızmayacağımı benim olduğun andan itibaren bana bağlılığın önemli olan diye hep telkinde bulundum. Yine detay vermeden kapattı. Bir gece dayanamayıp sıkıştırdım herşeyi anlattı detaya girmiyorum canımı sıktı biraz ama. Bunca zaman bana birşey yokmuş gibi davranması canımı sıktı. Bugünden itibaren takıntılarım başladı herşeyi detaylı anlatınca kafamdaki profili değişti. Herşeyine takmaya başladım çevrimiçi durumları attığı beğeniler.. Bir çok konuda takıntılı bir adama dönüştüm işsizim bir süredir bunun da etkisi var düşünmeye çok zamanım var. Ve bunu bir türlü aşamıyorum her gün birşey çıkıyor bir sebep bulunuyor yıpranıyoruz kırılıyoruz. Ya ben çok abartıyorum ya o çok iyi bir oyuncu diye düşünceler almaya başladı. İlişkimiz çok güzel ve eğlenceliydi gerçekten inanılmaz mutluyum. Sizlerden yaşlarınızı belirterek tavsiyelerinizi bekliyorum. Dayanılmaz bir hâl aldı. Bir adamın ilişkisini kurtaracaksınız belki de.. Okuduğunuz için teşekkür ederim değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Aldatılma korkusu zamanla paranoyaya bağlama?