Cocukluk ahlakli arkadaskmdan gelen bu sey?

Cocukluk arkadasim var ailemle ailesi gorusur cok ahlakli iyi bir aile ayni ilkokul ortaokul lise üniversitede okuduk Şu an ayni hastanede ayni serviste calisiyoruz uni 1 de bana seni sveiyorum falan dedi ve 4 sene boyunca arkadasiz biz olmaz dedim burds bende ondsn hoslanmaya basladim biz sevgili olduk cocuk 4 sene boyuncs kimseyle de görüşmedi biliyorum namazi niyazinda her ortamda kendini sevdiren ahlakli biri ve gercekten cok nazik cizgileri olan kendisi asmayan biri neyse biz ciktik 4 ay oldu cikali 1 ay once dudagimdan ufak buse aldi guldu ilk oldu senle olmasi cok guzel dedu falan bu sefer de dun optu sarildi sikica seyini hissettim hissedebildijnmi dedi sustum kalcami avucladi sonra cekildi ooo iyimis kiz falan dedi guldu cok sasirdim benim onla degilken bisuru erkek arkadasim oldu ben optum falan o da bilio ama onun ilki olmasina ragmen rahatlikla karsilamasi. hem garip ve yillardir tanidigim o cocugun terbiyeli masum dindar cocugun bunu yapmasi da garip haftaya bize oturmaya gelcekler ailemize solemeui dusunuuoruz evlenmeui bir yil icinde ama cok sasirtici olumsuz düşüncem olustu bi an
Cocukluk ahlakli arkadaskmdan gelen bu sey?