Aşk İlişkileri Bütün Türk erkekleri Barbara Palvin güzel olduğunu mu düşünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bütün Türk erkekleri Barbara Palvin güzel olduğunu mu düşünüyor? Güncellemeler+1 yıl Model resimleri fotoşoplanmış Bütün Türk erkekleri Barbara Palvin güzel olduğunu mu düşünüyor? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SHADows01 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Ben güzel bulmuyorum sanırım güzel olmasının yanında beyni de olmasi lazım benim için. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sizce Barbara Palvin güzel mi? Yorumla SHADows01 +1 yıl Değil gerçekten güzel değil Yorumla Soran +1 yıl Barbarayı hiç sevmedim ama Monica Bellucci bir güzel kadin bence Yorumla SHADows01 +1 yıl Catherine Zeta Jones bence senin bahsettigin kişi çok yaslandı ya. Yorumla SHADows01 +1 yıl Ama benim favorim Ashley Greene kızıl saçlı kadınları severim Yorumla SHADows01 +1 yıl Şimdi baktım da o da çok yaşlanmış Twilighttaki halinden eser yok ya ☹️ Yorumla Soran +1 yıl her iki kadın da 50 yaşın üzerinde Yorumla SHADows01 +1 yıl Evet gençken çok guzellerdi işte Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. seni Allaha havale ediyorum 0 0 Yorumla
_Emre___ Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. o kim? 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aşığım o kıza😂 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. O kim ya 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben güzel bulmuyorum sanırım güzel olmasının yanında beyni de olmasi lazım benim için.
Sizce Barbara Palvin güzel mi?
Değil gerçekten güzel değil
Barbarayı hiç sevmedim ama Monica Bellucci bir güzel kadin bence
Catherine Zeta Jones bence senin bahsettigin kişi çok yaslandı ya.
Ama benim favorim Ashley Greene kızıl saçlı kadınları severim
Şimdi baktım da o da çok yaşlanmış Twilighttaki halinden eser yok ya ☹️
her iki kadın da 50 yaşın üzerinde
Evet gençken çok guzellerdi işte
katılıyorum
Kim olduğunu bile bilmiyorum
düşünmüyoruz güzel zaten kadın
seni Allaha havale ediyorum
o kim?
Bence gigi çok daha güzel
Aşığım o kıza😂
O kim ya 😊