Evet bildiğiniz gibi Barbara Palvin insan üstü bir güzelliğe sahip, Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir güzellik. Sizce ondan daha güzel bir Türk ünlü kadın var mıdır? Eskilerden de örnek verebilirsiniz fark etmez ☺️
Barbara Palvin'den daha güzel bir Türk ünlü kadın var mı sizce?
kardeşim cekıcı guzel vs bulunur bulunmaz ama dogallık olarak dunya sıralamasında mı evet ondan dolayı gorecelık kısmında kalan mılyonda 1 mallara bakma
barbara yı güzel bulmadım , taylor swift çok daha güzel kısaca. Taylor Swift > tüm orta doğu kızları (türkiye de dahil) Liam Hemsworth > tüm orta doğu erkekleri (türkiye dahil)
@_Yoruldum_ olmayan beyin diye bir kavram yok low iq arkadaşım biyoloji dersi görmemişsin herhalde her canlıda beyin vardır. Tabi sende barbara kıskançlığından dolayı tam randımanlı çalışmıyor mesela ama var yani hiç olmamasından iyidir.
kız deme oğlum şuna , kendall jenner gibi , taylor swift gibi selena gomez gibi kızlarla aleyna bir mi şimdi? kızlara hakaret ediyorsun! karı de aleyna ya ya da trans de
@_Yoruldum_ ne zevksizi manyak mısın bütün kızların erkeklerin bayıldığı bir kıza sırf kıskançlığından ötürü laf atıyorsun hadi anladıkta güzel bulana laf yapma bari.
Hayır :D bana ne senin kız arkadaşınla çekindiğin fotodan? Ama şu an kız arkadaşına acıdım biliyor musun? Kendisini hor gören, barbaraya salya akıtan alçak biriyle birlikte. Kıskanç kelimesi de ayrı komik :D
@_Yoruldum_ yoo, sen durduk yere gelip bana sataşıp hakaret ettin ben kimseye saldırıp kötü sözler sarf etmedim. utanmadan bide kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun hem suçlusun hem güçlü böyle şey mi olur!!! barbaranın tüm tc kızlarından güzel olduğunu efendi gibi kabul et ve derhal burayı terket kardeşim.
Şu kadınların bu denli kıskançlık olayını anlayamıyorum ya en kötüsü kadın da 1.75 lik boy var bizim cüce 1.55 sıradan sokak kızından hayli ıyidir bu özellik bence
Ahaha Çok safsin internette yazan her bilgiye inanan cahile ne denir ki 😄Murat Dalkılıç 1.65 arkadaşim konserine gitti baya kısa dedi Hande Erçel de topuksuz murat Dalkılıç'tan 1. cm kısa oda 1.64 1.75 olmasi imkansız Kıskanç olsam su ekranda gördüğün insan üstü güzelligi olan Barbara ya çamur atardım koca yüzlü Hande yi kim kıskansın onca Güzel kadın varken dünya da 😄😄😝
Dostum sen iyi misin dhfhfh kadın tolgahan sayışmanla aynı boya geliyor neredeyse topuklu az giyince bacak boyundan bile belli uzun olduğu kaldı ki kendisi de röportaj da belirtti 1.75 olduğunu. E bana sorsan 1.55 lik kız mi 1.75 mi her türlü 1.75 derim
Barbaraya laf mı atıyorum mk komiksin o da çok güzel bir kadın bayılıyorum hatta asıl şu üslup ve gizli uyecikle kezban olan sensin bu kadar özgüvensiz olmayı birilerinden özellikle kadınlardan çıkarma
Tolgahan Sayışman uzun değil Hande topukla anca aynı boyda oluyor ve topuksuz murat Dalkılıç'la aynı boyda 1.75 olması imkansız eğer o 1.75 se cama çıkar aniririm mümkün değil asla 1.75 olamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hande Erçel’i hiç sevmem ama yemin ederim Barbara’dan daha güzel. Bu kadını çok abartıyorsunuz ya.
Yemin etme tatlım çarpılcan 🤣Hande'in nesi daha güzel herşeyiyle sıradan daha güzel örnek verebilirdin
Hande bile bundan daha güzel. Barbarayı hiç beğenmiyorum onu demek istedim. Neyse 😃
Anladım,, zevkler tabi 🧐☺️
Eğer estetikli bir kadınsa barbara Fahriye Evcen olabilir.
Barbara Palvin de tek estetik yok canım
Eski fotolarına baktım baya var 😃
Tamam Barbara.
https://www.youtube.com/embed/0zlWu75k9Owkadının en bastakı dogal halı de cok daha guzel kamıl neyıne trıplenıyorsun barbara büyüktür tum tc kızları bu kadar net
@cenkleeee güzellik görecelidir.
güzellik görecelidir lakın dogallık evrenseldir kapakkkkkkkkkk
@cenkleeee Muhtemelen Barbarayı çekici bulmayan bazı erkekler vardır.
kardeşim cekıcı guzel vs bulunur bulunmaz ama dogallık olarak dunya sıralamasında mı evet ondan dolayı gorecelık kısmında kalan mılyonda 1 mallara bakma
@cenkleeee Makyajı sevmem
ben ne dıyorum kamıl ne dıyor olan vıdeonun basındakı halı bıle senden ve bır cok kadından mılyon derecede fazla ıyı kamıl ya
@cenkleeee Dünyadaki bütün kadınları görmedin. onun en güzel olduğunu söyleyemezsin
yav hacım kudur kudur kudur sen gıbıler anca barbaranın uzagında kudurur bu sana dert olsun
@cenkleeee sizce Adriana Lima güzel mi?
cekıcılık yok
ulaann bunun neresi güzel düz uzun kafası var pide gibi. gözleri güzel birtek çenesine baksana upuzun
İlk defa Barbara yı beğenmeyen erkek gördüm şoktayım
Bundan güzel ünlü olmayan bir ton Türk kızı var
Arkadaşlar güzellik görecelidir, ama şunuda abartmayınız yani
Bu gacıyı ben beğenmiyorum ya 😬
Barbara Palvin. Acik ara farkla tatlı ve güzel
taylor swift in yanında esamesi okunmaz bu uzun suratlı kadının , ismini bile ilk defa duydum
Ben daha guzelim ama unlu degilim hahaha
barbara > tüm tc kızları
Nasıl yani? 🤔
tüm tc kızlarını toplasan barbara etmez yani :d
Kafasız.
barbara yı güzel bulmadım , taylor swift çok daha güzel kısaca.
Taylor Swift > tüm orta doğu kızları (türkiye de dahil)
Liam Hemsworth > tüm orta doğu erkekleri (türkiye dahil)
Tüm T. c erkeklerini toplasak Brad Pitt etmiyor onu ne yapıcaz?
BTS uyeleri >> tum dunyadaki erkekler lol
@Kumrallaecokyasasin ee banane bundan. Herkeste indirme butonu sanmış basmış sayenizde 6 eksi var cahil pembeler 🙄
Cahil mi? Cahil senin olmayan beynindir.
@_Yoruldum_ olmayan beyin diye bir kavram yok low iq arkadaşım biyoloji dersi görmemişsin herhalde her canlıda beyin vardır. Tabi sende barbara kıskançlığından dolayı tam randımanlı çalışmıyor mesela ama var yani hiç olmamasından iyidir.
aleyna tilki dünya nın en çirkin kadın ünlüsü olabilir mesela
@heymakron kafası olmasa güzel kız aslında
kız deme oğlum şuna , kendall jenner gibi , taylor swift gibi selena gomez gibi kızlarla aleyna bir mi şimdi? kızlara hakaret ediyorsun! karı de aleyna ya ya da trans de
@heymakron dişi canlı organizması mı diyim olm abartma sende
Seni canlıdan saymıyorum ben :)
@_Yoruldum_ senin fikrin kimin umrunda acaba, sana fikrini soran oldu mu? Descartes ne demiş "düşünüyorum öyleyse varım" sana da tavsiye ederim.
Kes zevksiz
@_Yoruldum_ ne zevksizi manyak mısın bütün kızların erkeklerin bayıldığı bir kıza sırf kıskançlığından ötürü laf atıyorsun hadi anladıkta güzel bulana laf yapma bari.
Kıskançlık mı? :D barbara güzel evet ama dünya güzeli olacak kadar da değil. Tc de daha güzelleri olduğu da senin açından acı bir gerçek :)
@_Yoruldum_ öyle bir gerçek olsa acısıyla tatlısıyla kabul ederiz ama Barbaraya rakip koyabileceğin tc kızı bile yok daha.
:D komik.
@_Yoruldum_ verecek cevabın olmayınca komik olur tabi :d
Çok daha güzel kızlar var, seninki ciğer mundar meselesi
@_Yoruldum_ ciğer mundar meselesi olsa barbaraya ulaşmam tc kızından daha imkansız be cahil arkadaşım :)
:D hiçbir tc kızı sana bakmaz beyinsiz arkadaşım
@_Yoruldum_ ahaha sen öyle san ve kudurmaya devam et gfjkhdg
Öyle zaten? Ondan bu kuyruk acısı :D esas sen yokluktan barbaranın fotoğraflarına bakıp salya akıtmaya devam et.
@_Yoruldum_ kız arkadaşımla çekindiğim fotoyu atarsam köpek gibi hesabını silip gidecek misin peki kıskanç ruh hastası seni :d
Hayır :D bana ne senin kız arkadaşınla çekindiğin fotodan? Ama şu an kız arkadaşına acıdım biliyor musun? Kendisini hor gören, barbaraya salya akıtan alçak biriyle birlikte. Kıskanç kelimesi de ayrı komik :D
@_Yoruldum_ barbaraya salya akıtanda yok, ne kadar kafanda kurmayı seviyorsun sen öyle her şeyi ya. kafa kırık baya senin :d
Tabi tabi 😂
@_Yoruldum_ cidden sorunların var senin.
Bence senin sorunun var
@_Yoruldum_ yoo, sen durduk yere gelip bana sataşıp hakaret ettin ben kimseye saldırıp kötü sözler sarf etmedim. utanmadan bide kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun hem suçlusun hem güçlü böyle şey mi olur!!! barbaranın tüm tc kızlarından güzel olduğunu efendi gibi kabul et ve derhal burayı terket kardeşim.
:D daha güzel değil? Çok çok daha güzel kızlar var ülkemizde:) kudurabilirsin.
@_Yoruldum_
-çok daha güzel kızlar var ülkemizde
-kudur
bu kadar düşük iq'lu bir insanla daha fazla tartışmayacağım, kelime haznende kıt çünkü başka kelime sarf edemiyorsun yazık gerçekten.
Senin gibi insancıklara ne kadar kelime sarfetsek boş. O yüzden uzun uzun cümleler kurup kendimi yormuyorum.
@_Yoruldum_ çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun mümkünse hiç yorma kendini.
Kes
@_Yoruldum_ tatava yapma koçum hadi naş naş
Abartmayin birini
Hande erçel bestim aşırı beğeniyorum
Aşırı sıradan Sokakta binlerce var ondan
Kim var göster bir tane biz seninle sıradan insanlarız sence biz mi o mu?
Sokaktaki kızların fotoğrafini mi çekeyim 😄 Sokakta gördüğüm en sıradan kız bile Hande den güzel o derece. ☺️
Hande de sıradan kıytırık pembe oyuncusu ezigin teki duyan da Hollywood yıldızı sanar kezoo Handey'iii 😄
Şu kadınların bu denli kıskançlık olayını anlayamıyorum ya en kötüsü kadın da 1.75 lik boy var bizim cüce 1.55 sıradan sokak kızından hayli ıyidir bu özellik bence
Kaldı ki kendim kadınları çok zor beğenen biriyim ben ki beğendim düşün gerisini djxj
Ahaha Çok safsin internette yazan her bilgiye inanan cahile ne denir ki 😄Murat Dalkılıç 1.65 arkadaşim konserine gitti baya kısa dedi Hande Erçel de topuksuz murat Dalkılıç'tan 1. cm kısa oda 1.64 1.75 olmasi imkansız Kıskanç olsam su ekranda gördüğün insan üstü güzelligi olan Barbara ya çamur atardım koca yüzlü Hande yi kim kıskansın onca Güzel kadın varken dünya da 😄😄😝
Dostum sen iyi misin dhfhfh kadın tolgahan sayışmanla aynı boya geliyor neredeyse topuklu az giyince bacak boyundan bile belli uzun olduğu kaldı ki kendisi de röportaj da belirtti 1.75 olduğunu. E bana sorsan 1.55 lik kız mi 1.75 mi her türlü 1.75 derim
Çünkü kıskkancsin,. dünyanın en güzel kadını Barbara Palvin'e çamur atiyosun. Hande şişkosu sen gibi kezbann ve sıradann ondan övüyorsunn
Barbaraya laf mı atıyorum mk komiksin o da çok güzel bir kadın bayılıyorum hatta asıl şu üslup ve gizli uyecikle kezban olan sensin bu kadar özgüvensiz olmayı birilerinden özellikle kadınlardan çıkarma
Tolgahan Sayışman uzun değil Hande topukla anca aynı boyda oluyor ve topuksuz murat Dalkılıç'la aynı boyda 1.75 olması imkansız eğer o 1.75 se cama çıkar aniririm mümkün değil asla 1.75 olamaz
Bak 1.65'lik Murat Dalkılıçtan topuksuz 1. cm kısa 🤣
Tamam kanka en güzeli sensin al bütün güzellikler senin olsun (!)
En güzel Barbara Palvin at giibi sahiden uzun daha güzeli yok kudurun
O da çok güzel maşallah
Yok efenim
Yoktur
Barbara mardin var
🤮🤮🤮
Var tabiki
sen varsın ya
Nil Keser
Almila Ada