Aşk İlişkileri Zayıf kızlar? ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zayıf olup hamile kalan varmidir acaba? Mesela 40-45 kilo aralığında Zayıf kızlar? ? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kültürel Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Valla ben de zayıf bir insanim hamile de kaldım gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi oğlum. Ama doğum sonrası skolyoz oluştu bende. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kalınır ama doktor zayıf bulabilir kilo almak gerek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Alamiyorum ne yersem yiyim Yorumla hot_chocolate +1 yıl Değerlerin falan normalse sorun olmaz sanırım Yorumla Soran +1 yıl Ne değeri Yorumla hot_chocolate +1 yıl Kan değeri Yorumla Soran +1 yıl Hiç baktirmadim ☺ e nabizda da sorun olacak bir şey gozukmuyor Yorumla hot_chocolate +1 yıl Tamam o zaman hamile mi kalmak istiyorsun evli misin yaşın küçük de Yorumla Soran +1 yıl 20 yasındayım bir kaç ay sonra evleniyorim ve hemen dusunuyoruz çocuk tabi Allah nasip ederse Yorumla hot_chocolate +1 yıl İyi bakalım mutluluklar hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bizim komşu var o da zayıftı baya ve 3 çocuğu var kadın da genç yani 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani 40 kilo varmidir ki 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 45 falandır en fazla 50 Yorumla Soran +1 yıl Onun kilosu iyiymis ama ben 40 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo almak istiyorsan diyetisyene git ve kesinlikle spor yap Yorumla Soran +1 yıl Gittim ve bana mama verdi kullandim ama yine alamadim malesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor yaptın mı? Yorumla Soran +1 yıl Spor soylemediler ve spor zayiflatir diye kendi kendime dusundum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kesinlikle öyle bir şey yok ben spora kilo vermek için gidiyordum ama kilo almak için gelenler vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim Yorumla
Platonik177 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kalabilirsin yani uterusun, yumurtalıkların çalışıyorsa. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baktirdim yumurtaliklar sağlıklı dedi doktor ama kiloya takildim 38 le bile kalan varmış baktim netten sonradan almislar kilo Yorumla Platonik177 +1 yıl O zaman sıkıntı olmaz umarım :) Erkek bulması kaldı sadece :D Yorumla
küfretmstm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 45 kilonun aşağısina düşmeyin ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elde değil alinmiyor Yorumla küfretmstm +1 yıl Nasıl alınmıyor karbonhidrat yee et ye kuruyemis ye şeker yeee. Sporunu da yap bakim Yorumla Soran +1 yıl Metabolizma hızlı bazı insanlar alamaz Yorumla küfretmstm +1 yıl Alır o kadar cokkk örneği oldu alır.. Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Merak etme hamile kalınca kilo alacaksın zaten. 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ama nette falan yazıyor belirli kiloda hamile kaliniyormus 😔 Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Alakasi yok kilo ile. hamile kalmanin Yorumla Soran +1 yıl Nette yazıyor işte ve yengem de böyle bir şey dedi sen hamile kalamazsin dedi Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Hayır ya alakası yok. Çok kişi gördüm 42-45 arası bile hamile kalan Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir ya çok sağol Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Boy kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 160 Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Bence 45 kilo bile senin için çok ideal zayıf sayılmaz. Boy kilo oranına göre Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir ya kafama takıldı çok teşekkür Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Kilolu olman sağlıklı olman anlamına gelmez. Boy kilo orani boyun son 2 hanesinden 15 küçük 5 fazla ise sağlıklı birisindir ve bu hamile kalmaya engel değildir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani mesela 159 - 160 ne kadar oluyor yanlış hesap yapmış olmayim Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl 159 ise 44 ile 64 arası çok ıdeal. 160 ise 45-65 arası Yorumla Soran +1 yıl Ama ben 40 kiloyum Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Hımm o zaman biraz zayıfsın ama bu yine de hamile kalmaya engel değil Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir diyetisyene gitsem ise yarar mı mata hızlı buna rağmen alabilir miyim Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Bebe biskivisi yiyebilirsin. Hindi eti, ve bol bulgur pilavı makarna falan Yorumla Soran +1 yıl Hepsini yiyorum inanki hemde baya çok ama banaa misin demiyor Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Dert etme o zaman kilon hamile kalmaya engel değil buna emin ol Yorumla Soran +1 yıl İnşallah değildir teşekkür ederim Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yok kanka zayıf kızlar hamile kalmıyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalganin sirasi değil kardeş Yorumla YürüyenCinsеllik +1 yıl Sakat mısın olm o zaman salak salak sorular sorma Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İçine boşalınca hamile kalınır büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
SaveTheDolphins Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Zaten kilo alınıyo o donemde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben henüz evli değilim ama evlenince illaki olucak çocuk ama şu an 40 kiloyum ve yiyip alamayanlardanim olmaz diye korkuyorum Yorumla SaveTheDolphins +1 yıl Evli değilsen hemen evlenme teklif edeyim Yorumla SaveTheDolphins +1 yıl Bence kilon çok iyi. Zayıf kiz iyidir. Çocuk olur takma bunu. Kilo almaya çalışıp dengeni vücudunu bozma Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim inşallah olur Yorumla SaveTheDolphins +1 yıl Zayıf kızı mumla ariyoruz Yorumla
Delikanlı_sofi Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ne alaka zayıflıktan hamileliğin 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nette yazıyor kafama takıldı Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. var evet teyzemdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kiloydu ko Yorumla SAblaK +1 yıl 45 di yanlış hatırlamıyorsam ve hala aynı kiloda Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl vardır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya yiyip yiyip alamiyorum 😑 Cevap sahibi +1 yıl doktora gittin mi Soran +1 yıl Gittim metabolizma hızlı
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İş erkekte biter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama kiloda önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarlaya ne ekersen onu verir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla ben de zayıf bir insanim hamile de kaldım gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi oğlum. Ama doğum sonrası skolyoz oluştu bende.
Kalınır ama doktor zayıf bulabilir kilo almak gerek
Alamiyorum ne yersem yiyim
Değerlerin falan normalse sorun olmaz sanırım
Ne değeri
Kan değeri
Hiç baktirmadim ☺ e nabizda da sorun olacak bir şey gozukmuyor
Tamam o zaman hamile mi kalmak istiyorsun evli misin yaşın küçük de
20 yasındayım bir kaç ay sonra evleniyorim ve hemen dusunuyoruz çocuk tabi Allah nasip ederse
İyi bakalım mutluluklar hayırlısı olsun
Teşekkürler
Bizim komşu var o da zayıftı baya ve 3 çocuğu var kadın da genç yani
Yani 40 kilo varmidir ki 🙄
Evet 45 falandır en fazla 50
Onun kilosu iyiymis ama ben 40
Kilo almak istiyorsan diyetisyene git ve kesinlikle spor yap
Gittim ve bana mama verdi kullandim ama yine alamadim malesef
Spor yaptın mı?
Spor soylemediler ve spor zayiflatir diye kendi kendime dusundum
Hayır kesinlikle öyle bir şey yok ben spora kilo vermek için gidiyordum ama kilo almak için gelenler vardı
Bu konuyu araştırmanı tavsiye ederim
Kalabilirsin yani uterusun, yumurtalıkların çalışıyorsa.
Baktirdim yumurtaliklar sağlıklı dedi doktor ama kiloya takildim 38 le bile kalan varmış baktim netten sonradan almislar kilo
O zaman sıkıntı olmaz umarım :) Erkek bulması kaldı sadece :D
45 kilonun aşağısina düşmeyin ya
Elde değil alinmiyor
Nasıl alınmıyor karbonhidrat yee et ye kuruyemis ye şeker yeee. Sporunu da yap bakim
Metabolizma hızlı bazı insanlar alamaz
Alır o kadar cokkk örneği oldu alır..
Merak etme hamile kalınca kilo alacaksın zaten.
Ama nette falan yazıyor belirli kiloda hamile kaliniyormus 😔
Alakasi yok kilo ile. hamile kalmanin
Nette yazıyor işte ve yengem de böyle bir şey dedi sen hamile kalamazsin dedi
Hayır ya alakası yok. Çok kişi gördüm 42-45 arası bile hamile kalan
İnşallah oyledir ya çok sağol
Boy kaç senin
160
Bence 45 kilo bile senin için çok ideal zayıf sayılmaz. Boy kilo oranına göre
İnşallah oyledir ya kafama takıldı çok teşekkür
Kilolu olman sağlıklı olman anlamına gelmez. Boy kilo orani boyun son 2 hanesinden 15 küçük 5 fazla ise sağlıklı birisindir ve bu hamile kalmaya engel değildir
Nasıl yani mesela 159 - 160 ne kadar oluyor yanlış hesap yapmış olmayim
159 ise 44 ile 64 arası çok ıdeal. 160 ise 45-65 arası
Ama ben 40 kiloyum
Hımm o zaman biraz zayıfsın ama bu yine de hamile kalmaya engel değil
İnşallah oyledir diyetisyene gitsem ise yarar mı mata hızlı buna rağmen alabilir miyim
Bebe biskivisi yiyebilirsin. Hindi eti, ve bol bulgur pilavı makarna falan
Hepsini yiyorum inanki hemde baya çok ama banaa misin demiyor
Dert etme o zaman kilon hamile kalmaya engel değil buna emin ol
İnşallah değildir teşekkür ederim
Yok kanka zayıf kızlar hamile kalmıyor.
Dalganin sirasi değil kardeş
Sakat mısın olm o zaman salak salak sorular sorma
İçine boşalınca hamile kalınır büyük ihtimalle
Zaten kilo alınıyo o donemde
Ben henüz evli değilim ama evlenince illaki olucak çocuk ama şu an 40 kiloyum ve yiyip alamayanlardanim olmaz diye korkuyorum
Evli değilsen hemen evlenme teklif edeyim
Bence kilon çok iyi. Zayıf kiz iyidir. Çocuk olur takma bunu. Kilo almaya çalışıp dengeni vücudunu bozma
Çok teşekkür ederim inşallah olur
Zayıf kızı mumla ariyoruz
Ne alaka zayıflıktan hamileliğin 🙄
Nette yazıyor kafama takıldı
var evet teyzemdi
Kaç kiloydu ko
45 di yanlış hatırlamıyorsam ve hala aynı kiloda
Vardır.
vardır
İnşallah ya yiyip yiyip alamiyorum 😑
doktora gittin mi
Gittim metabolizma hızlı