Sevgilim çocuk gibi, her olayı büyütüyor. Örn, trip atıp onu tersliyorum. Bidaha konuşmayalım 😒 diyorum. Olur diyor, günlerce konuşmuyor. Özür dilesem de nafile 🤦♀️ "Evlensek aynı evde millet birbirine küfür ediyor. Sen trip kaldıramıyorsun" dedim haksız mıyım?
Bence haksızsın. Sevgilin trip kaldıramıyor veya hoşlanmıyorsa ve eğer sen de ilişkinize değer veriyorsan trip atmazsın. Sorun yaratacak hiçbir şeyi yapmama eğiliminde olur insan ilişkilerinde. Belki böyle bir alışkanlığın vardır ya da ilişkilerinde bu zamana kadar hep bu konumda olmuşsundur, anlarım. Ancak kişi kendini karşısındaki kişiye göre yontmalıdır, eğer ilişkinin devamlılığı isteniyorsa. Konuşmanın tamamını görmediğimizden çok detayına girmek istemiyorum ancak kendisi oldukça sakin cevaplar vermiş ama sen cevaplarınla ateşlemişsin gibi duruyor. İkinizi de tanımam, belki senin de dışarıdan bir göz gibi böyle kavgalarınıza bakmanın faydası olur anlaman için. Ayrıca küfür etmeyi normalleştiren bir savunmayı haklı bulmak söz konusu olmamalı. O ilişkiler mutsuz ve de ölü ilişkiler olmaya mahkumlardır. Senin kendi ilişkin için istediğin bu mu da böyle bir kıyas yapmayı uygun görüyorsun...
herkesin canı burnunda zaten kimsenin kimseye tahammülü kalmamış o yüzden sevgilinde öyle çok bıkkın görünüyor herşeyden ama hata onda öyle insanların hayatına kimseyi almaması lazım bence
Trip gerçekten insanı yıpratıyor. Sevgilinize Trip yaptiginiz zaman Sizekoşa koşa ilgi gösterip ah canım sevgilim iyi ki bana trip attın kollarına almayacak. Ki oda şu an size dolaylı yoldan trip atıyor anlamanız için. Trip yerine sarılın. Hatalarını triple değil de ciddi şekilde dile getirin. Bız erkekler müneccim boku yemedik sonuçta siz trip atınca sorun ne çözemiyoruz dile getirmezseniz. Benim sevgilimde böyle yaptı sonra yol verdim. Neden çünkü aşırı tripten dolayı iletişim kuramiyordum. Trip ilişkiyi öldürür.
Bence çocuk gibi olan sensin burada kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değilki bende olsam sevgilinin yaptğını yaparım😌bir sorun varsa açıkça söylersin olur biter
neden senin tribini kaldırsın ki sanki iyi bir şey yapıyorsun veya karşındaki insanı strese sokmak iyi bir şeymiş gibi yazmışın. iyi bile katlanıyormuş yani ben olsam ayrılırdım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ya bir kere de güzel bir kız sevgiliniz kalsın ya illa bu kızın da sevgilisi oluyor. Kafayı yiyeceğim
Ohoo o tür lafları bende dedim kaç kez 😂 Sen bana geldin açıldın, ben seni sevmiyordum ki sonradan sevdim diye kaç defa söyledim. Şimdi empati kurdum iyi sabretmiş bana 😂
O nasıl saçma mantık sen geldin bana açıldın ben sevmiyordum zaten hemen bir birini gören kişi sevmeye mi başlıyor zamanla olan şeyler kabul etmeseydin o zaman adamı
Niye kabul etmiyim hafif hoşlantı vardı fakat bi anda sevemez insan karşındakini. Ilk zamanlar sanki ben ondan başkasını bulamazmışım gibi davrandığı için bende seni ben seçmedim ki zaten gibi itici konusuyodum ama hepsi bilerek 😂 @ASLAN-ÇAKAR
Troll müsün sen şu yazdığın yazı çok mu normal eğlenir gibi ilişki hayatın var öğrense tekmeyi basar artık öpünce hangi başının üstüne koyar orasını bilemem 😂
ne biliyim seni kaybetmekten korkmuyor gibi umursamaz davranıyor ya da çok şımartmışsındır sen bence bir süre dene bunu kaybetmekten korksun korkuyu ver yani birkaç gün soğuk yap uğraşacak mı bakalm