AArkadaşlar yazdıklarımı güzelce okuyup mantıklı cevap veren olursa çok mutlu olurum?

instagtamdan biriyle tanıştım 1 hafta önce 34 yaşında bende 24 yaşındayım neyin ne olduğunu biliyorum instegramda bi gönderinin altında bi konu hakkında normal yorumlaşdık sonra konuyla alakalı bana direk mesaj gönderdi böyle oluyor die sonra konu hakkında konuştuk evlimisin die sordu yok dedim konuştuğumuz konunun mastürbasyonla da alakalı olduğunuda söyledi tabi ben bu konulara hiç girmeden konuyı değiştirdim sonra baya bi sohpet ettik herşeyden dünyadan olaylardan falan kendide işinde kendini geliştirmiş 2 tane üni okumuş falan derken diyetten falan bahsettik konuştukça kilo boy falan diyince kilomu söyledim dolgunsun kadınsısın dedi tabi ben gene normal konuşmaya devam ettim gece konuşuyoruz bende uyku sorunu var ondada biraz varmış ben sıkıntılarımdan bahsedince maatürbasyon yap hormon salgılasın vücudun falan diodu bende en sonunda ben onu bilmiyorum falan dedim çok şaşırdı. kendi maatürbasyon yaptığını falan söyledi tek başıma baya zorlanıyorum falan dedi ben birqz tavır koydum oda eğer rahatsız oluyorsan söylemen yeterli dedi bilimsel düşünüyordum falan dedi çocuk değilim kocaman adamım dedi yani o biraz rahat bi ortamda büyümüş kız arkadaşlarıyla hep beraber olmuş. Ama evliliğe baya uzak bi kere nişan yapmış ayrılmış evlenmek istemiyor güzel bi ilişki isterim dedi ama kolay kolay evlenmez. Baya uzun süreli ilişkileri olmuş tecavüzden falan konu açılınca tiksiniyorum sevgisiz ınsanlardan falan dedi kız arkadaşla sevişmek falan çok normal onun için cinselllik kız istemem dedi amacım cinsellikse en baştan ilişki düşünmüyorum sadece cinsellik istiyorum derim dedi hoşlandığı kadınları falan tarif etti yani biraz böyle salon kadınları olurya o tarz yani güzel giyinen makyaj yapan bakımlı çok şuh kadınsı olması lazım erkek gibi kızları sevmem dedi işte sohpet etdikçe uzun kadınlar yatakta da biraz sorun oluyor falan dedi biraz da benim ağzımı aradı sanki sizce benim hakkında ne düşünür ben hayat cinaellikten ibaret değil dedim o benimde değil dedi ama fiziksel olarak bunada ihtiyacım var dedi ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Valla bu tarz erkekleri çözemiyorum ya yıllarca kullan kullan sonra ayrıl hiçmi sevmedin be hiçmi
AArkadaşlar yazdıklarımı güzelce okuyup mantıklı cevap veren olursa çok mutlu olurum?