instagtamdan biriyle tanıştım 1 hafta önce 34 yaşında bende 24 yaşındayım neyin ne olduğunu biliyorum instegramda bi gönderinin altında bi konu hakkında normal yorumlaşdık sonra konuyla alakalı bana direk mesaj gönderdi böyle oluyor die sonra konu hakkında konuştuk evlimisin die sordu yok dedim konuştuğumuz konunun mastürbasyonla da alakalı olduğunuda söyledi tabi ben bu konulara hiç girmeden konuyı değiştirdim sonra baya bi sohpet ettik herşeyden dünyadan olaylardan falan kendide işinde kendini geliştirmiş 2 tane üni okumuş falan derken diyetten falan bahsettik konuştukça kilo boy falan diyince kilomu söyledim dolgunsun kadınsısın dedi tabi ben gene normal konuşmaya devam ettim gece konuşuyoruz bende uyku sorunu var ondada biraz varmış ben sıkıntılarımdan bahsedince maatürbasyon yap hormon salgılasın vücudun falan diodu bende en sonunda ben onu bilmiyorum falan dedim çok şaşırdı. kendi maatürbasyon yaptığını falan söyledi tek başıma baya zorlanıyorum falan dedi ben birqz tavır koydum oda eğer rahatsız oluyorsan söylemen yeterli dedi bilimsel düşünüyordum falan dedi çocuk değilim kocaman adamım dedi yani o biraz rahat bi ortamda büyümüş kız arkadaşlarıyla hep beraber olmuş. Ama evliliğe baya uzak bi kere nişan yapmış ayrılmış evlenmek istemiyor güzel bi ilişki isterim dedi ama kolay kolay evlenmez. Baya uzun süreli ilişkileri olmuş tecavüzden falan konu açılınca tiksiniyorum sevgisiz ınsanlardan falan dedi kız arkadaşla sevişmek falan çok normal onun için cinselllik kız istemem dedi amacım cinsellikse en baştan ilişki düşünmüyorum sadece cinsellik istiyorum derim dedi hoşlandığı kadınları falan tarif etti yani biraz böyle salon kadınları olurya o tarz yani güzel giyinen makyaj yapan bakımlı çok şuh kadınsı olması lazım erkek gibi kızları sevmem dedi işte sohpet etdikçe uzun kadınlar yatakta da biraz sorun oluyor falan dedi biraz da benim ağzımı aradı sanki sizce benim hakkında ne düşünür ben hayat cinaellikten ibaret değil dedim o benimde değil dedi ama fiziksel olarak bunada ihtiyacım var dedi ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Valla bu tarz erkekleri çözemiyorum ya yıllarca kullan kullan sonra ayrıl hiçmi sevmedin be hiçmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaten niyeti fazlasıyla belli bence çok da ilerletme bu ilişkiyi
Zaten olmadı beni salak sanmasın açık açık konuşırum senin derdin cinsel ihtiyaçlarını gidermek benden uzak dur die
Aynen öyle amaaan saaal
Daha takip isteği bile göndermedi çekindi heralde. Neden göndermedi acaba insan merak etmezmi yani
Sen takip ediyor musun peki?
Hayır tabikiii
Ay bence fake hesaptan bak bir neyi takip ediyor fotolarda kim var nasıl biri biraz daha çıkar ortaya umarım kötü şeyler görmezsin :/
Baktım fakeden gönderip normal fotolar var çektiği doğa resimleri falan var anormal bişey yok babası falan mühendis sadece rahat yani biraz.
Takip ettikleri de normalse iyi ama yine dikkatli oll erkeklerin hepsi bir yerde aynı :(
Aynen hepsi cinsellik peşinde!
Yüz verirsen kendini yatakta bulursun kocaman adam amacı belli iki gün sonra ağlarsın
Yani uyarsam konuşmaz ama ben aklında onun olduğunu biliyorum çok ileri gidemedi zaten izin versem gider düzgün bi insan olsa yaş farkına falan takılmazdım. Ilişkilerden falan konuşurken karşılıklı sevmekten falan bahsediyor 8 yıllık kız arkadaşı falan olmuş sonra ayrılmış yani şunu istiyor bi kızla yatıp kalkayım dost hayatı süreyim bu yani
Konuşmayı hemen kes nefret ediyorum bu tip insanlardan tek kelimeyle şerefsiz
Ya bende biraz olgun erkeklerden hoşlanıyorum yalan yok konuşmayı düşündüm ama cinsellik ten bahsedince vazgeçtim bana daha takip isteği bile atmadı tam emin olamıyorum ki yani zarar verecek birisi değil git desem gider
Sen konuşmaya devam ettikçe o seni o tarz bir kiz olarak gorucek ben olsam hemen bırakırdım yazmayı
Yok bitiricem zaten yazmayı beni o tarz görmesi mümkün değil ben hiç öyle şeylerden bahsetmedim ki benim ne olduğumu anladı ki 4 gündür konuşmuyoruz.
Tamam canım yazma sen engelle hiç konuşma bidaha
Ama çevresinde yapmak isterse birsürü kız vardır benimle nie uğraşıyor ki
Olsun böyle düşünme seninle amacı da o yönde
Ağzını aramak için evlen dedim dedi ki hazır hissetmiyorum sadece cinsel ihtiyaç için kimsenin hayatını karartamam dedi.
Gezip, tozup, eglencek, cinsellik falan... hayır gelmez bundan
Orası kesin zaten evlenmez yani önceki kız arkadaşı kaçalım falan demiş yok demiş şey dior şimdi benle kaçar sonradan insanın dönüp gidebileceği ailesinin olmaması çok kötü olur dior kız ailesinin yanına nie dönmek istesinki bilinç altında birgün ondada sıkılıp atacak onu o yüzden kaçmaya falan yanaşmamış! evlense bile çocuk istemiyor 4 5 sene sonra falan dior iyice birbirini tanı gez toz falan sonra gene olur yoksa çocuk ortada kalıyor dior.
Aynen haklisin daha evlenmeden ayrılma düşüncesinde hayır gelmez
3 yıllık ilişkisinin nie bitriğini sordum sevmediğimi anlamdım dior ya gülermisin ağlarmısın 😅😄
3 yıl kullanmıştır iş ciddiye binince ayrılmıştır
Aynn geziyim tozuyum yatayım ama evlenmeyim kendi gibi biriyle olması lazım e tabi bende 10 yaş küçüğüm ondan elde etmek ister tabi.
Seni deniyor, seni kolay şekilde manipüle edebileceğini düşünüyorum. Amacı seni kullanmaktan başka birşey değil.
Evet bende hemen kucağına atlayacağım onu bekliyor heralde çalıştığı ortam falan berbat zaten ama baya kafası çalışan biri işinde falan çok uzman.
İşinde uzman olması önemli değil, bu insanlar kendilerini zeki görürler ama kendilerini zeki gördükleri kadar zeki değillerdir. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
Zaten hep kendini övüyor ama zeki olsa bana bunu hissetttirmezdi alttan alttan yavaş gelirdi die düşünüyorum. Ben ne amacı olduğunu anladım mesela. Ama zaten benim o taraklarda bezim olmadığını biliyor. Konuşmayı kendi bırakır die düşünüyorum.
Sen vercen mi vermiycen mi onu bi soyle 🤣
uzak dur ondan
Çevresinde beraber olacağu birsürü kız vardır neden benimle uğraşıyor
Ya iki sevişin olsun bitsin ikinizde rahatlarsıniz
Ayrıl