Erkek arkadasiniz gecmiste kerhane ye gitmesi ve tabiki biriyle yatmasini ogrendim. Ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar
Benim yaklasik 3 senedir iliskim var 17 yasimdan beri cikiyoruz.
Bugune kadar sevgilimle hic iliskiye girmedim girmekte istemiyorum evlendikten sonra yapmak istedigim birsey. Hayatimda hic bizaman sevgilim olmadi ama onun 1 tane kisa suren iliskisi olmustu. O yasadigi iliski aslinda iliskide sayilmaz cunku kiz sevmiyomus onu hep oynamis etc..
Gecen sene konusurken sevgilime dile getirdigim bsy olmustu oda karsimdaki insan benden once yatmasina karsi cikarim demistim. Bunu ben kac kez dile getirdim ama o hic bizaman demedi taaaaa ki o gun ben ‘kerhaneye gittim 14/15 yasimda’ diyeseye kadar orda ben irendim ondan tiksindim cunku hic aklima gelmicek bsyle karsilastim ne yapacagimi bilemedim. Kac kez ayrilmayi denedim o konudan sonra dizlerime coktu agladi etti. Beni cok seviyo evet ama ben herzaman 1 insan isterdim hayatimda benim ilkim olsun diye onunda ben ilki oliyim diye (cinsel iliskide) ama maalesef olmadi ve kendimi cok kotu hissediyorum hala hergun haklima gelen bsy ve nasil kurtulcagimida bilmiyorum ayrilsam gecmiside aklildan cikar diye dusunuyorum ama onjnla gecirdigim vakit guzel oluyo eglenceli oluyo ama bedenisinden tiksiniyorum. Cok karsi ciktigim bsy evlilikten once yapmak (benim sevgilim yapmasi) tabiki herkezin kendi istegi sonsuzadek onlara saygim var. Ama sadece ben ne yapa bilirim bu olayi unuta bilmek icin gecmisini silemem, ayrilsam ne olcak bilemem, seviyom ama iliskiyimizde tiksinen taraf benim onun yuzunden psikolojim yerinde degil onun yaptigi sey yuzunden hic bizaman aklimdan cikmiyo. Siz nasil karsilardiniz, ne yapardiniz? Yardim edin nolurrr.
Erkek arkadasiniz gecmiste kerhane ye gitmesi ve tabiki biriyle yatmasini ogrendim. Ne yapmaliyim?