Sevmiyormuş, kapalı kızlarla da muhatap olmayı tercih etmiyormuş. Ben istisnaymışım ama açılırsan o şekilde seninle gelecek kurabilirim dedi. Başından beri bir kere bile bahsetmemişti ne yapayım ben şimdi buna ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoruyu bir an açılırsan dediği için duygularını itiraf edersen olurum dedi diye anladım dedim çocuk naz yapmış ya da şaka yapmış sen yanlış anlamışsın.
Ancak soruyu okuyunca çok şaşırdım. Böyle birinden hayır gelmez kesinlikle. Sen çok güzel bir yoldasın ayrıca bu tesettür durumunu ileride bende düşüneceğim çünkü araştırmam gerekiyor. Namaz kılmaya başlayacağım ama 😊04 Yorumla
Soran+1 yılNasip olur inşallah. İlişki bitti artık yani onun ısrarları ile yapacağım bir iş değildi.
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın. Bu ilişkinin tek oluru çocuğun düşüncesinin yanlış olduğunu farkedip senden özür dilemesi onun haricinde gerçekten zor...
Soran+1 yılO lafları duyduktan sonra geri dönüşü yok diye düşünüyorum. Özür diledi zaten ama düşüncelerinin derinliğinden korktuğum için uzaklaştım.
- +1 yıl
En doğru karar senin ❤
Valla agirsa harbiden kabul etmemen daha doğru çünkü derin sularda bogulursun daha sonra
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettürlü değilim belki ama Allahın emri olduğunu biliyorum. Allah cümle Müslümanlara nasip etsiin inşallah. Bu arkadaş senin Allah ile arana girmek istiyorsa bence ayrıl gitsin. Hangi amaca hizmet eder böyle beyinler hep merak etmişimdir. Ya olduğun gibi kabul etmeli ya da olduğun gibi reddetmeli. Bunun ortası yok. İnancınız ve benliğinize saygı duymayan bir insanla nasıl bir an paylaşılabilirki? Yerinizde olsam direkt noktalardım bu konuyu. Karar elbette sizin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık ama bunca şey ne içindi diye sorgulamıyor değilim. Aileler tanıştı ve ciddi bir yola girilmişken içimde iyiye dair bir şey bırakmadı zaten.
- +1 yıl
Allah daha hayırlısını verir güzel kardeşim. her şey olacağına varır. Aile tanışması nedir ki Allah korusun boşanan insanlar var takma kafana
Allah aşkına soruyu okuyunca ben bile sinirlendim. S** gitsin bi ya o kim oluyor da seni değiştirmeye kalkıyor. Sen de ne yapcam diye düşünüyosun bide. Açılmam, ben buyum, sana açık kızlarla mutluluklar de ve iletişimi kes. Hoşlandığın bir erkek için kendinden vazgeçme. Buna kimsenin hakkı yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum ama ilişki bitti zaten. Ben de aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum. Aileler tanıştı diye afalladım ben.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 💓
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim başı açık birisi ama eski sevgilim kapalı biriydi ama bu demek değil ki kapalilardan hoşlanmam asla değil ama kapalı kadınlarla evlenen insanlara saygım sonsuz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
58Cevap
+1 yılbunu.. söyleyen birisi seni olduğun gibi kabul etmiyor demektir
sana saygısı olmayan bir adamın canı cehenneme
ne yapacaksın çıkaracaksın hayatından72 Yorumla
Soran+1 yılBitti. Teşekkür ederim görüşünüz için.
- +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimse için değişme seni olduğun gibi kabullenen insanlara yönel. Allaha kul ol insanlara değil.
62 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Dostum üzülerek sana söylemeliyim ki, o adam seni kullanmak için uğraşıyor... Seven adam, gelecek kurmak isteyen birisi böyle laflar etmez.
Sen toksik iliski dedigimiz durumun içindesin. O seni önce bolca sevgiye boğup kendine bağladı şimdi de kullanma peşinde.22 Yorumla
Soran+1 yılRüyasında görür artık karaktersiz güruh
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmtihan dünyası 👍
Seninde imtihanın bu demek ki, yapılacak olan şey belli. Tabiki güle güle diyeceksin.
22 Yorumla
Soran+1 yılAilemle tanışmasaydı gene saygı duyardım ama bu yaptığı iki yüzlülükten başka bir şey değil. Ne desem boş zaten bitti.
- +1 yıl
Bir kapıyı kapatan Allah daha iyi bir kapı açar inşallah senin için 👍
+1 yılSende buna Inandin?
öncelikle sana saygi duymuyan biriyle neyapicaksin?
ha acilmak istersin.. bahane bu iyi oldu dersin.. o baska!
ama ayni görüslere sahip degilsiniz birde üstelik.. seni deyistirmeye calisiyorsan bu iliski senin icin gercekten bir iliski olabimirmi 3/4 defa düsün derim!00 Yorumla
+1 yılBugün gördüğüm benzer ikinci soru
bu ne yahu Ülkede böyle cahiller bitmiyor
Hadi var diyelim onları nereden buluyorsunuz
Açık kapalı da neymiş herkes özgür
Ülkemizde ve dünyada her şeyden önce
Ahlak yani karakter 💖06 Yorumla
Soran+1 yılBaşından tavrını belli etseydi ben de hiç görüşmezdim. Ailemle bile tanıştı ama hiç utanmadan şimdi böyle şartı öne sürüyor.
- +1 yıl
Mesela düşün açık olsaydın seni kapalı olmaya zorlayan bir Ailede olabilirdi
Buda aynı onlar gibi hiçbir farkı yok seni bu şekilde kabul etmeyen evlendikten sonra bir çok şeyini değiştirmek ister yani mutsuzluk seni bekler o yüzden vazgeç kararlılıkta her zaman dik dur böyle zamanlar yanlış karar vermenin en hassas zamanları
Soran+1 yılİnan söylediği seçeneği düşünmedim bile. Yok kapalı sevmiyorum, sen istisnasın ama bir yere kadar vs lafları beni incitendi. İki yüzlüğünden kaynaklı üzüntü yaşıyorum çünkü her şey güzeldi benim için.
- +1 yıl
Evet her şey güzelde şey gibi düşün bak mesela rüya gibi düşün oldu ve bitti takma takılma karşına daha insanlar çıkabilir
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💓
- +1 yıl
Rica ederim 💖
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Her çiçek kendi toprağında güzel açar.
Birisini seviyorsan, onu sahip olduğu fikri, inancı, karakteriyle kabullenip, destekleyip sevmek gerekir.
Yoksa o çiçek mahsun kalır, eskisi gibi güzel açıp, güzel kokmaz.
10 YorumlaBence böyle bir şeyi burada sorman bile kendine karşı bir saygısızlık. Yapman gereken şey çok basit, gidiyorsun ve adamın suratına karşı muhattap olmayı tercih etmiyorsan, kararlarıma ve hayat tarzıma saygı duymuyorsan hayatımdan usulca defolabilirsin diyorsun. İstersen hadi ordan olup gidebilirsin de diyebilirsin ben olsam böyle söylerdim ama küfür tercih etmeyen biriysen ilkini söyleyebilirsin :))
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ve dahasını da ekleyerek söyledim. Şimdi de özür diliyor. Ben kararımdan dönmek istemiyorum.
Soran+1 yılDediğim gibi özürü kabahatini kapatmıyor benim için. Benim yazdıklarımdan çok daha ötesi şeyler söylediği için bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum. Yana yakıla neyin özrünü dilediğini de anlayamadım çünkü kendisi istemedi beni.
+1 yılBu şimdi sevgimi oluyor. Yazık sana cidden öylesi karaktersiz adamla olma bence çok üzülürsün. Hani evlendikten sonra sana tatlı dille söylese neysede sana şimdi şart koşması hoş değil. yani samimi değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSktrsin ordan kisiyi açık ve ya kapali olarak adlandirip bunu mecbur kılmak kişiliksizliktir kişinin nasıl göründüğü ile ilgileniyorsa gitsin baskasi ile ilgilensin
Hic sevmem böyle ayrimci insanlari00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bir tarafda Allahın emri diğer tarafda herhangi bir kulunun isteği 😇 düşün taşın ahiretini mi önemsediğini yoksa hergelenin teki için dünyayı mı tercih edeceğini
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun isteği ile yapacağım bir şey değil zaten ama başından beri tavrını belli etseydi ben zaten konuşmazdım bile. Şimdi herkes bana garip bakıyormuş gibi hissediyorum. Gelip bir de ailemle tanıştı.
+1 yılSakın asla böyle bisey yapma seninle gelecek kuracağı kesin değil kimseye güvenemezsin ki bu böyle birileri için açılayım birileri için kapanayim denebilecek bisey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBi haltım değil bana bunu söylemesi bile soğuttu kendinden ama üzülüyorum ister istemez neden diye sorgulayıp duruyorum
- +1 yıl
Kafanda yer etmene bile değmez sen yolundan şaşma iletişimini en kısa sürede kes
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saygısız insanlarla birlikte olmuyorum, sen istisnasın. Ağzını toplarsan, edebini takınırsan belki olabilir, değilse güle güle...
03 Yorumla
Soran+1 yılGüle güle dendi ve bitti
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağolun
+1 yılBugün bunu bahane eder yarın başka birşeyi başkalarına göre şekil alıp kendin olmaktan çıkarsan kendine saygını yitirirsin ve sen kendine saygı duymazken başkasının saygı duymasını da bekleme bence
00 Yorumla
+1 yılBaşkası istedi diye açılmak nedir yaa. Yok o eteği giyme yok bunu yapma öyle şey olur mu? Herşeyi yerli yerinde zaten yapacak akıl mantık vardır illaki yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu tür şeref yoksunlarından uzak durmalısın. Seni olduğun gibi kabul etmiyorsa ahanda kapı orada. Ağzına kürekle vurrr... bişey olmaz ölmez.
00 YorumlaKendin nasıl istiyorsan öyle yap, eğer kapalı olman kendin için uygunsa asla birisi söyledi diye açılma. Ya da tam tersi 🌺
04 Yorumla
Soran+1 yılAçılmak hiç aklımdan bile geçmedi. Yani seçenekler arasında bile değil. Nedir bu kapalı nefreti anlayamadım ama üzülüyorum nedense böyle bir duruma düştüğüm için
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım teşekkür ederim 💓
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yuh diyorum sadece. Yallah diyeceksin nasıl ne yapayim diyorsun anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdik zaten. Dediğim gibi aileler tanışmıştı bu yüzden üzülüyorum ama elden bir şey gelmez artık.
Cidden düsünüyormusun bunu.
seni sen gibi kabul etmeyene bir tekme yakışır sadece. Kendinden ödün verip kendine olan saygini bitirme.00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam ona şunu yazarım ben buyum neysem oyum ister konuş ister konuşma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılDahasını da söyledim ve bitirdim teşekkür ederim
- +1 yıl
Yani en guzelii
+1 yılBeni kabul ediyorsan böyle kabul et. Yoksa kapı orada hayatta başarılar güle güle
02 Yorumla
Soran+1 yılBu düşüncesi bile bitirmek için geçerli bir sebepti o yüzden ayrıldık
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak gitsin kimse için kimsenin gunahina girme açılmak kendini sergilemek birde bayan olmak Allah ıslah eylesin bizden uzak eylesin benim bildiğim kadın özeldir dünyada egerki o özelliğini kullanırsa vayki onun o haline onun sinavıda bu sanirsam ,,,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAltında başka bir şey vardır, asıl sebep bu değildir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de önce öyle düşündüm ama iki cümle ile şartı koşmadı baya baya bunun için an kolluyormuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım sen Allah için mi kapandın onun bunun için mi önce bunu bir sorgula istersen, Allah ile bağını kuvvetlendir. Yoksa çok yazık olacak sana...
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onun için kapandığımı söylemedim ki. Bitirdiğimi de yazdım yorumlarda... Depremden beri ibadetlerime daha çok sarıldığımı görünce ikna edemeyeceğini anlayıp söyledi artık. Özür diledi ve bitirdik.
Herkes kendi karakterine ve isteğine göre kişiyle birlikte olursa daha iyi olur. Sonradan değişim zor olur.
00 YorumlaOyle bı fesat zihniyetle arkadaslık bile kurma kendin nasıl iyi hissediyorsan ole ol o ıstedi die degl sen ıstedn die kendine sekil ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendiniz olun başkası için değişmeyin pişman olabilirsiniz. Ayrılık olursa kendinizle kalacaksınız sonunda...
00 Yorumla%90 aileside tesettürlü ondan istemiyor. Bende istemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile de tanıştım ve ailem de öyle ama olumsuz bir tepki vermemişlerdi bilmiyorum
Soran+1 yılDeğil ama annesi bana sürekli mesaj atıp halimi hatrımı sorar. Öyle bir şey olsa gelip bana açık açık söylerdi. Ailesinde de kapalı kadınlar var zaten.
+1 yılBu zamana kadar rast geldiğim en yaratıcı ayrılık bahanesi.. tebrik ediyorum adamı !!
10 Yorumla
+1 yıl😬😬 sakın onun için değiştirme kendini defolup gitsin öyle sevgi olmaz olsun
10 YorumlaHoslaniyorduysan bile artık hoslanmaman gerek. senden onun için değişmeni isteyen biriyle beraber olmamalisin senin iradene seçimlerine saygı duymayan bir insandan sadece uzak durmalısın. yol yakınken vazgeç derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılO hoşlantı ile kalmayan ailelerin bile tanıştığı ciddi bir ilişkiydi. Herkes evlenecekler diye beklerken böyle bitti işte.
+1 yılAçılma kul için acilirsan Allaha verecek cevabın kalmaz 50 sene için ahiret yakilirmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş insan.
Seni anlayabilecek kapasitede değil.
Yol ver gitsin.00 Yorumla
+1 yılYarı açık olmaz mı? diye sorsaydın keşke bitirmeden önce. Ya da haftanın belirli günleri kapalı. Belki orta bir yol bulabiliriz lütfen deseydin🙏.
Ya canlarim bu şekilde karsiniza çıkan olunca ciddi konuşmayın onlarla gözünüzü seveyim💜01 Yorumla
Soran+1 yılBitti ya şakası bile irite ediyor beni :(
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiçkimse için açılmaya değmez.
Böyle düşüncede olan birinden sana hayır gelmez kurtul gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşörtünü insanların dediklerine göre takıp çıkartacak mısın, Allah'ın ayetini taşıyorsun bu kadar basit olmamalı ya
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim için basit olmadığı için kabul etmedim ben zaten sadece aileler tanıştı vs ben çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılSakın, bu kadar basit değilsin sen
Cevap sahibi+1 yılBu adamın garantisi yok düşünsene hayatına girecek bir sonraki kişi de seni açık kabul etmeyecek o zmn ne yapacaksın geri mi kapancan
Soran+1 yılBenim kararlarını değiştirecek son kişi bile değil. Özür diledi ama kini yüzünden okunduğu için geri dönüşü yok. Teşekkür ederim 💓
Cevap sahibi+1 yılRica ederim güzel düşünüyorsun bence, devam et✨
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç bir davranış. Tam tersi olsaydı, açık olduğun için kapanmanı şart koşsaydı da aynı şeyi düşünürdüm. Bu şekilciliktir, böyle bir insandan sevgi bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKimse için kendini değiştirme bacım kimseye yüz verme
00 Yorumla
+1 yılO ne demek yani ne kadar ayıp seni olduğun gibi kabul etmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni olduğun gibi kabullenmeyen bir insanın, hayatında yeri olmamalı..
11 Yorumla
Soran+1 yılBahanesi bile olabilir o yüzden zorlamıyorum
+1 yılNe saçma insanlar var... Hiç üzülme, olmadığına sevin kardeşim
00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma bir tavır ya.. o ne öyle aman uzak durun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. tamamen yalancı o
işini görüp gider kabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçılmak gibi hatadan uzak dur hak etmiyor seni olduğun halinle her türlü sevemeyen kabullenemeyen insan seni hiçbir türlü hak etmez zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılAaahh ahh. Bişey derdim de neyse. Belki farklı fantezileri vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına nerde sevgi? Allah için kapalisin sen dimi ne yapsam diye düşünmen bile saçmalık onunla konuşma bile ne kadar aptalca söylediği sey
00 Yorumla
+1 yılSenin kararlarına saygı duymuyor ilerde evlenseniz saçlarin kısa diyelim birdaha kestirirsen ayrilirim ya da kilo aldın diyelim zayiflamazsan ayrılırım diyebilir bu ihtimalleri göz önünde bulundur derim
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın emri için kapandiysan bunun aciz bir kulun isteğinden üstün olduğunu bilmelisin. Sakın kendi tercihlerinden taviz vererek seni kullanmalarına izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten teşekkür ederim
Kuzum bırak seni hak ettse zaten böyle konuşmazdı senden değişmeni istemezdi. Seni hak etmeyen biriyle asla olma sen çok daha güzellerine iyilerine layıksın 🤍
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz için 💓
Onun için kapanmadın ki onun için açılasın. Sonuçta Allahın rızasını alabilmek için kapanmışsın. Bunun farkına varamayan ayrımını yapamayan bir kişi için boşa vaktini harcama.
03 Yorumla
Soran+1 yılBitirdik zaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBeni böyle kabul ediyorsan gelecek kurabilirim seninle gibi şeyler söyle fakat
diyelim bunları kabul etti fakat evlendikten sonra sıkıntı çıkarır çok laf edebilir01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım evlenilecek adam değilmiş bir de gelip utanmadan zorladı beni aileler tanışsın diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu sekildr kabul ederse etsin yoksa yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyormuş
- +1 yıl
Sen de onu isteme
Gizli Üye(25-29)+1 yıltercihlerine saygı duymalı posta koyarım ben olsam
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi ya cinsellik açıdan daha rahat olmak istemesi de olabilir diğer sebebi ise kapalı halinden utaniyorda olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİş hayatında sıkıntı yaşayacağını düşünüyor sanırım. Seküler bir yaşam sürmek istiyor. Sürdürsün zaten ben o kısımda değilim ama insan başından da söyler bunları.
- +1 yıl
Anladım
+1 yılmüslüman bile değilim ama sırf geçici bi ilişki için açılmak gibi dinindeki büyük bi günahı işleme
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey söz konusu değil inan bana. Aileleri araya kattı ama bunu çok sonradan söylemesi beni üzen şey oldu. Şekilci biri olduğunu bana hiç belli etmemişti.
Öyle bir adamı hayatında bulundurma bence senin fikirlerine saygı duyması gerekir dahası sana saygısı olmalı bu çok bencilce bir istek.
00 Yorumla
+1 yıliğrenç bi tavir. sana karşi saygşsinin bile olmadiğini göstetir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılİki yüzlülüğü yüzünden zor zamanlar geçiriyorum. Böyle biriyle olmaz zaten de işte üzülüyorum.
- +1 yıl
evet insan üzülğr onca zaman geçirmişsiniz..
+1 yılİnancın gereği kapanmissan o kişiden sana fayda gelmez, aksesuvar icinse o baska
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa o demeden açılırdım zaten. Namaz da kılıyorum çok şükür de bu niye bir anda bunlara düşman kesildi onu anlayamıyorum.
- +1 yıl
O zihniyetler hep öyledir, bence uzak dur
+1 yılKendinden ödün vermen doğru olmaz. Karşındskinin en başından beri yaklaşımı doğru değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biri olduğunu ben bile bilmiyordum şaka gibi geliyor
- +1 yıl
Ödün verme kendinden. Emin ol pişman olmayacaksın
Sende kapanırsan bende seni öyle kabul ederim de güzel kardeşim bak
02 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım adam "açılırsan seninle olabilirim" dedi, ne yapayım buna?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler