Baya baya önemli ya. Tecrübe konuşuyor. Açıkça söylemek isterim ki önceden konuştuğum birisi benim pek dengim değildi. Ben hayvan ve bitkileri seven, köy işleri ile uğraşmayı seven ayrıca da teknoloji ile arası iyi olan biriyim. Pek anlaştığımızı söyleyemezdim ama şimdi dört yıllık bir ilişkim var. Önceki zorlaya zorlaya bir yıl sürmüştü ama şu an dört yıldır mutluyum ve benim gibi bitki ve hayvan seven birisi hayatımda. Teknoloji ile de arası iyi. Anlaşma olarak da pek sıkıntımız çıkmıyor ve en önemlisi engelleri aradan kaldırarak yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz.
hiç sevgilim olmadı ki? düşün ilk okulu mezunundan tut da üniversiteye kadar hiç birisi kabul etmedi. ne kasiyer, ne liseli, ne üniversiteli ne de özel güvenlik birisi. dengimi bulamadım bulmakta istemiyorum. erkekliği bitiren ilaçlar kullanıyorum. hormon destekleri gibi hiç bir şey hissetmiyorum. depo provera aldım 450 mg basınca erkeklik ölür hormonlar söner ve hissetmessin. kadınlar ne hissederse yakın hissedersin.
Evet bana uyumlu olmayan biriyle anlaşamam ki mesela zevklerimiz farklı olsa bu bizi farklı yönlere çeker ben sağa giderken o sola gitmek ister ve eğer ben kendi zevkimden vazgeçip onunkine gidersem mutlu olamam ya da o benimkine gelirse mutlu olamaz. O yüzden herkes dengi dengine
Her konuda denk olan bir insanı bulmak zor hatta imkansız denecek kadar çok zordur. Böyle bir insana denk gelmek bile zorken onunla karşılıklı olarak birbirimiz8 sevmemiz ve birde üstüne sevgili olmamız baya bi şans gerektirir 🤭 Soruya gelecek olursak evet bazı konularda denk olmasak bile eğer sevmişsem sevgili olurum ki olmuştum da
Sukur allaha uyumlu birini buldum her konuda uyumluyuz evim arabam isim var. onunda evi arabasi işi var. kafa yapılarımız aynı kız benden 6 yaş küçük fikirler efsane çok şükür allaha ruh ikizimi buldum çok naif bir kız yakında nisanlaniyoruz. herkese nasip olsun.
benden çok üstün görüyorsam üzülmemek için uzak dururdum o her ne kadar isterse istesin içimdeki eziklik duygusunu yenemiyorum. sanırım o yüzden de olmak istemezdim illaki bir yerde bir sorun olur, güzelse ayrı dert zenginse ayrı dert bilgili ise ayrı dert çirkin fakir ve salak kalıyorsun
Mrhb düşüncelerde kişilik vede karakter gibi değişkenlik gösterebilir bu normaldir, tanımadığınız birinin düşünceleri üzerine ilişki kurulmaz fakat tanıdığınız ve gerçekten aşık olduğunuz birinin yanlış bildiği ya da yanlış görüşlerini yanlış düşüncelerinizi yeterince mücadele ederseniz degiatirebikirsiniz bence düşünceler bir engel oluşturamaz...
yahu gidecegımız kara toprak... yanımızda goturecegımız bır parca kefen bezı... hayatı bu kadar kasmamalıyız... sevıyorsanız hersey kolay.. iş kalpte bitiyor
Bence asıl her şeyimiz aynı olursa sıkıcı olur arada bir tatlı tatlı farklı olduğumuz için kavga etmek bence ilişkiyi daha uzun sürmesini sağlar bence.