Örneğin belki karşı taraf daha zengindir ya da daha gençtir hayatını oluşturmaya çalışıyordur vs…

Denk olmadığınızı düşündüğünüz biri ile ilişkiye devam eder misiniz?
Örneğin belki karşı taraf daha zengindir ya da daha gençtir hayatını oluşturmaya çalışıyordur vs…

Denk olmadığınızı düşündüğünüz biri ile ilişkiye devam eder misiniz?
Evlendim böyle birisiyle ve siz maalesef ki karşı tarafa bir yerden sonra fazla geliyorsunuz şöyle diyeyim siz öyle birisine bakınca başkaları da bana bakabilir kafasında olabiliyor sanırım ve sonu hüsran
belirli bir konuda denk zaten asla olunmaz. atıyorum ben çok zenginimdir ama ne bi' arkadaşım ne de kapısını çalacağım biri yoktur hayatımda, o ise fakirdir ama kalan her şeyi zengindir. şimdi ben mi ona denk değilim, o mu bana?
Aşkta mantık aranmaz 🤦🏻♀️
Aşık olacağın kişinin statüsünü biz seçemiyoruz maalesef, he statüye görre seven varsa, aşk değil başka bir şeydir
Hadi hayatı çok pratik düşünelim: Denk olmadığını düşündüğün o kişiyle aşk yaşamak bazen tam bir dizi senaryosu gibi heyecanlı olabilir ama bir yandan da kafa karıştırıcı! 🤯 Mesela maddi ya da yaş farkı, farklı hedefler, hayata bakış açısında uçurum varsa, bu rüyayı kabusa çevirebilir. Ama ya sevgi ve anlayış varsa? O zaman “denk olmak” sadece bir detay haline gelir! Sen nasıl düşünüyorsun, aşkın formülünde bu “denk olma” şart mı, yoksa kalp her şeyi aşar mı? 💙🔥
Cevap
32Cevap
Uyum yakaladığımız konular daha fazla olur da, denk olmadığımız konulara takılmazsak, olabilir
Denk olmadığınla değil aşk yaşamak sadece ziyan olursunuz
yaşarım aşk varsa tabi ki de
Yaşanmıyor. Cidden her yönden denk olması gerek

tezatlik daha fazla ceker
Çok zengin bir kadınla karşılıklı aşık olsak "bu zengin denk değiliz" demem her halde. Çok gençse belki bazı olumsuzluklar olabilir. Yaşlıysa direkt olmaz.
Yaşarım tabii çünkü Onuda etkilerim evren bu sonuçta oda benden etkilenir zengin olur genç olur sadık olur anlayışlı olur her zaman çiftler birbirini etkiler
Hayatım davul bile dengi dengine boş ver ayrıl gitsin. Uyum saglayamıyorsan ona bırak. Yeri geldigi zaman bırakmayı bil 🚬🚬🚬
Tarafların iyi niyetinden emin olsak bile şartların denklik istediği mutlaka sokulur gözümüze.
Her ne kadar herkes yaşarım desede bir yerden sonra artık sorunlar başlar bahaneler başlar o yüzden boşuna dememişler davul bile dengi dengine diye..
Denk oluruz o halde. Ne gerekiyor denk olmak için. Bir kağıt parçası için sevmem kimseyi. İnsanın en büyük sermayesi kendisi ve aşkıdır
aşkın yalanmış şarkısına döner bir yerden sonra sana göre aşk nedir
Yetistirilme tarzi, anlayis sekli, maneviyati bu tarz şeylerin denk olmasi önemlidir. Bunlar denk olursa ilişki yaşarım. İlişkinin ilerleyip evliliğe gitmesi icin maddi şeylerde önem kazanıyor burada bahsettiğim aşırı bir zenginlik değil tabi.
Olmuyo bi sekilde bitiyo 😅denk olmadigim bi kac iliskim vardi bitti
Aşk denge işi olsaydı aşk olmazdı, gözün açılana kadar denge gelmez insanın aklına...
Aşık olunca görmez insan bunu ama uyum denklik önemli sonrası için
Talibi/adım atanı ben olmam, thus, sonuçları da daima karşıya yüklerim
Yaşadım vede yaşarım
Süper oluyor ama o kişiyi ben seçecem (o beni degil)
Yaşayacak olsam bile uzun ömürlü bir ilişki olmayacağını düşünüyorum.
Maddi olayları onemsemem. Manevi karakter de denk olmalı
Aşk var mı bilmiyorum ama sevdiysem denklik sorunu yoktur.
Hayır uyum önemli gönül kendine benzeyene akar.🫠🌸
Aşka inanmıyorum ama biriyle denk olmamak benlik değil ruhlar birbirinizi çekiyorsa bitti
denedim olmuyormuş, özellikle maddi anlamda biz kız olarak erkekden durumun daha iyise egoları buna gelemiyor bunun altında kalıyorlar ve eziliyorlar sen onlara bunu hissettirmemeye çalışsan bile öyle hissediyor.
Seviyorsam , güveniyorsam yaşarım denk olmak zorunda değiliz
Yaşamam yavrum bebeğim aşkım sevgilim cikolatam biskuvitim
Denk düşmemiz lazım
Dengimi bulmak istiyorm sadece
Sevişirim ama aşk yaşamam.
Hayır yaşamam
Çok yaşadım artık yaşamak istemiyorum
Aşk kalp işidir, mantık aranmaz.
Karşıklı ise farketmez
bazen olabiliyor
Hiç belli olmaz
Anlaşamayız ki o yüzden hayır diyorum
Karsi tarafa göre degisir
Kafa dengimiz denk olsun yeter
Aşk yaşanır da heyecan harici çok sıkıntı yaşatır.
Bu yanlışı ona yapmam
denk olmadığını düşünmek çok tuhaf bir cümle ya
Hiç ama hiç zannetmiyorum
Olur yaşarım jzkdk
Hayır devam edemem
Duruma bağlı.
Beğendim se olurdu
Hayır
Olur niye olmasın
Etmem edemem.!
Hayır istemem
Olabileceğini düşünmüyorum