Selam şimdiden söylüyorum lütfen düzgünce cevap vercekler okusun..
Arkadaşlar bi sevdiğim çocuk var 2 yıldır özet geçicem hemen neyse işte.
Ilk başlar güzeldi birbirimizi seviyorduk sevgili gibiydik ama sevgili değildik her akşam buluşurduk sonra birden buluşmamaya başladık sonra araya soğukluk girdi falan işte..
Tabi biz birbirimizi engelledik bazen bazen küstük bazen barıştık.
Ben hep ağlıyordum buna yazardım seni seviyorum neyini anlamiyosun diye buda yazıyordu hemen sevgili olamayız şu bu yani bizi yapamayan bir şey var ortada ama ne bilmiyorum herneyse hep böyle geçti bu yıl ben ona sevdiğimi söyledim ama o pek umursamadı sonradan konuşmayı tamamen kestik en son yıl basında arkadaşıma demiştim onun yeni yılını kutladığımı oda güzel ve iyi şekilde aynı yazmıştı..
Bayadır konuşmuyoruz ama gerçekten seviyorum takıntı haline geldi unutamıyorum..
Napsam unuturum? veya Ne yapsam beni sever bana döner yardım edin lütfen..
Arkadaşlar bi sevdiğim çocuk var 2 yıldır özet geçicem hemen neyse işte.
Ilk başlar güzeldi birbirimizi seviyorduk sevgili gibiydik ama sevgili değildik her akşam buluşurduk sonra birden buluşmamaya başladık sonra araya soğukluk girdi falan işte..
Tabi biz birbirimizi engelledik bazen bazen küstük bazen barıştık.
Ben hep ağlıyordum buna yazardım seni seviyorum neyini anlamiyosun diye buda yazıyordu hemen sevgili olamayız şu bu yani bizi yapamayan bir şey var ortada ama ne bilmiyorum herneyse hep böyle geçti bu yıl ben ona sevdiğimi söyledim ama o pek umursamadı sonradan konuşmayı tamamen kestik en son yıl basında arkadaşıma demiştim onun yeni yılını kutladığımı oda güzel ve iyi şekilde aynı yazmıştı..
Bayadır konuşmuyoruz ama gerçekten seviyorum takıntı haline geldi unutamıyorum..
Napsam unuturum? veya Ne yapsam beni sever bana döner yardım edin lütfen..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer