Eski sevgilim dün gece içmiş evime geldi ne yapmalıyım? Açıklamayı okuyunn?

Eski sevgilim dün gece içmiş evime geldi bende çok sarhoş olduğu için göndermedim kaza yaparsa diye.
Olayı anlatıyım biz ayrılalı 1 buçuk 2 ay oluyor beni aldattığını öğrendim yılın sonn günü bana seni aldatmadım dedi bende ayrıldım yani çok seviyordum ama ayrıldım sonra dün gece saat 12 gibi evime geldi böyle içmiş çok perişan halde kapıyı aç falan diyo bende açtım baktım kim bu dedim sonra bana ben seni deli gibi seviyorum lan dedi bende gider misin dedim sonra gitmiyorum falan dedi beni dinliyceksin dedi bende dinlemek istemiyorum dedim sen beni hiç sevmedin dedi bende ağlamaya başladım ben seni deli gibi seviyordum ama sen beni aldattın sen beni sevmiyosun dedim sonra bana nolur bugün birlikte uyuyalım dedi bende birlikte uyuyamayız arkadaşlarını arayım gelsin alsınlar dedim nolur dedi birlikte uyuyamayız dedim neyse içeri filan aldım tişörtünü değiştirdim elini yüzünü yıkadım falan sonra onu yatırdım başında bekliyordum uyuyakaldı şimdi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edinnnnn 😭😭 hala uyuyor ben salonda yazdım
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştık biz
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmadığını anladım
Eski sevgilim dün gece içmiş evime geldi ne yapmalıyım? Açıklamayı okuyunn?