Sürekli bakışıyoruz ama nir türlü mesaj atamıyorum ve attıramıyorum ne yapmalıyımm?

Ben bi çok hoşlanıyorum aylar önce gördüm onu ve aynı mahallede olduğumuz için gittiğim her düğünde oda çıkıyor karşıma oturduğum cafede heryerde sürekli bana bakıyor hep göz göze geliyoruz ama hiç yaklaşmıyor yakın arkadaşımın kuzeniymiş arkadaşım beni çağırdığında onuda aradılar ısrar ettiler gelmesi için birkaç gün arkadaşım o çocuk ve beni hep yanyana getirdi mesaj attım storrysine yanıt olarak biraz konuştuk biraz isteksiz gibiydi müsait değilsin herhalde dedim film izliyorum dedi bir daha konuşmadık sonra babamı kaybettim baş sağlığı diledi ve bir durum olursa çekinme dedi hep bakışıyoruz ama hiç yazamıyorum ben ona 3 defa mesaj attım ama hiçbiri ilerlemedi artık cesaret edemiyorum oda bana karşı bir şeyler hissediyor farkındayım ama aramızda 5 yaş fark var yaşımı sıkıntı ediyor acaba ne yapmalıyım yardım edin lütfen 2019 ağustos ayından beri sadece bakışıyoruz ve sadece birkaç kere yanyana geldik ne yapmalıyım
Sürekli bakışıyoruz ama nir türlü mesaj atamıyorum ve attıramıyorum ne yapmalıyımm?