Sürekli mesajlasiyoruz ama buluşma yok?

ayni sehirde yasiyoruz, araligin sonunda flört uygulaması üzerinden tanistik. instagramimi istedi, bende acele isleri sevmiyorum, ilk bu uygulama üzerinden konuşalım dedim.

neyse, kendimi hazır hissetigimde ocagin ilk haftalarinda instagramimi verdim. her gün yazıyor, ilgisi var belli ediyor. uygulamayi sildi, sana yönelmek istiyorum sadece dedi.

bir gün kendisi bana instagramdan bildirim gelmiyor dedi, ben bazen bana da öyle oluyor diye kesip attım dedigini. neyse, bu bana 3-4 gün önce yine aynisini dedi, bende bu sefer artık istersen whatsappden yazisalim deyince numaramı istemeye cesaret edebildi

kendisi biraz kilo almış, benim düsüncem de buluşmadan korkuyor begenmicem kendisini diye. numaramı isterken bu kadar çekingen ken canlı düşünmek istemiyorum

ama bende bulusmak görmek istiyorum artık kendisini. fakat kadin olarak da buluşalım artık demek istemiyorum

ben 30 o 31 yaşında, aile kurma hayali var ikimizde. niyetler ayni yani.

cinsellige asla girmedi benim de evlilikten önce buna açık olmadigimi biliyor.

benim simdi ne yol izlemem lazım?

bulusmadigi icin kendi kendime sinir oluyorum ve ister istemez de bunu yazismalarda belli ediyorum, yani bazen soğuk yazıyorum ama elimde olmuyor, acaba buluşma gerçekleşecek mi diye kafam kafamı yiyor.

sabirli olmak gerekir evet, anlaşılan kendi vücudunda kendini rahat hissetmiyor ama nasıl davranmam gerekiyor lütfen yardimci olun

Sürekli mesajlasiyoruz ama buluşma yok?