Bir senedir uzak mesafeli bir ilişkim var. Ben çok kararsızdim. Fakat o çok ısrarcı olduğu için sensiz yaşayamam aşığım dediği için tanımaya karar verdim. Konuşmalarimizin yüzde yetmişinde çok yoruldum kafa olarak. Saatlerce görüntülü konuşmadan gına geldi. Bazı konuşmalarının beni kırdı ve aşşağılanmış hissettim. Sürekli kendimi açıklamaya çalıştım. Acaba önyargılımıyım diye hep kendimi suçladim. Onu eleştirdiğim bir çok zaman Özür dileyeceğine beni terk etmekle gözümü korkutmaya çalıştı. Haklı olsam bile hep görmezden gelip alttan almaya çalıştım. Bir çok zaman sanki o benim değil ben onun peşinden koşmuş gibi oldum. Benden 11 yaş büyük. Fakat hiç olgun bir erkek gibi değil tavırları. Benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Allahın gücüne gitmesin diye tipini de görmezden gelmeye çalışıyorum. Bir çok defa "seni denemek için yaptim"dedi bazı şeyleri. Deneme tahtası olmaktan bıktım. Yüzyüze bir kere görüşebildik. Onda da çok gergin geçti buluşmanın sonu. Artık ben de onu denemek için gelin beni isteyin uygun bir zamanda dedim. Gelirse dediği gibi beni biraz da olsun sevdiğine inanacağim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hata olduğunu kendin de biliyorsun. Evde kalma korkusu sarmış seni.
Evde kalma korkusu da sebeplerimden biri tabiki.
Ozaman diyecek bişey yok.
Bu adamla evlenilmez. Kendini yakacaksın.
Farkındayım ama kendime engel de olamıyorum. Onun yaptığı akıl oyunları sebebiyle bu hale geldim resmen.
şu an sadece hayatında biri olsun diye katlanıyosun seni mutsuz edeceğini ve bu işin olurunun olmadığını farkedecek kapasitedesin bence. Yazından bunu anlıyorum. Eğer gelir isterse ailenden kendi ayağına sıkmış olacak ve kendini mutsuzluğa teslim edeceksin bence.
Büyük ihtimal öyle olacak bir mucize olmazsa. Ama evde pek de huzurum yok. Diken üstünde hissediyorum sürekli kendimi.
Ama o evden istediğin zaman gidebilirsin. Evlenince istediğin an çekip gidemezsin hele bu adamın evindeysen. Bir söz vardır ya yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye senin için tek temennim bu durumu yaşamaman. Ama hayat senin biz burda ne desek de kararı sen verip o kararını sen yaşayacaksın.
Sanki bu adamla bir nevi kendimi de cezalandırıyor gibiyim. Ben şu anda işsizim. İş hayatından da soğudum resmen. Bu adam çalışmasan da sorun değil diyor. Bu devirde erkekler böyle demiyor kolay kolay. Hep böyle olumlu taraflarina bakmaya çalışıyorum.
Bende bi soğudum çalışma ortamından bende evliyim ama eşim özgür bırakıyor şu an çok ihtiyacımız yok beni çalışmaya zorlamıyor saygı duyuyor düşünceme. Yaniiiii kendini kandırma lütfen her erkek eşine çalış diye ya da çalışma diye baskı yapmaz. Bilmiyorum hayat senin hayatın hangi yöne gideceğine sen karar vereceksin tabii ama neden inatla mutsuz olduğun yöne atıldığını sorhulayıp bulup bunu değiştirmen gerek bence. Herkes mutluluğu tercih ederken sen neden mutsuzluğunu tercih ediyorsun?
Çünkü mutluluğa ulaşabileceğime inancım kalmadı. Zaten bu adam olmasa başka biriyle daha beter bir ilişki yaşarım diye korkuyorum. Zaten hep başkalarıyla tanışma fırsatlarından kaçtım zamanında. Bazı anksiyete problemlerim var. Bu adam sana anlayış gösteririm senin mutluluğunu isterim diyor. Ailem eskiden beri seni kimse çekmez diyordu. Bu adam ben çekerim diyor. Fakat ara ara ben kılıbık değilim kıskancım diyor. Sürekli benden sevgi sözcüğü duymak istiyor. Zaten sadece telefon konuşmasıyla beni tam olarak anlayabildiğini sanmıyorum. Yüzyüze uzun süre vakit geçirseydik belki o beni istemeyecekti. Çok sabırlıyım diyor. Umarım her sözü lafta kalmaz.
Bence burdaki konuşmalarımızdan anladığı kadarıyla yani bu düşüncelerini bir bilene danışmalı ve konuşmalısın ama yine söyleyeceğim hayat senin hayatın. Sen nasıl istersen öyle yönlenecek.
Teşekkürler tavsiyelerin için. Ailem dışında kimse bilmiyor bu durumu. Kesinleşmeden kimseye söylemek istemiyorum. Eski iş yerindekilere mecburen söylemiştim. En başta kendilerine eğlence çıkardılar durumumdan. İlk bir ay adama söyleyeceğim şeyler hakkında beni yönlendirmeye çalıştılar. Adam fazla uçuk kaçık konuşunca fazlaca eleştirdiler. Daha sonra ben özellikle kızlardan birine artık ayrıntı söylememe kararî aldım. Zaten kendisi patronun yeğeni olunca bana sürekli patronluk yapıyordu. İşlerde sürekli bir hata bulup aşağılarcasına konuşuyordu. Ben ona sınır çizince bana dedi ki " bu adamla ilişkin umurumda bile değil ama sen işlerde fazla saçmalayıp kendini düşürüyorsun ". Diğer kız da onların akrabasıydı. O merak ettikçe sòylütordum ona yine de. Yani bu ilişkim işyerinden çıkmam için bardağı taşıran son nokta oldu. Zaten aynı işyerinden daha önce de fazla tersleyici konuştuğu için çıkmıştım. Fakat ikinci kere kendisi çağırmıştı eleman bulamadığından. Geri döndüğüme pişman oldum resmen. Yani gerçek hayatta ben kararsızlıktan can çekişip birine anlatsam içten içe tuhaf bir kıskançlığa girecekler diye düşünüyorum artık. Belki bir psikoloğa anlatırım. Başka türlü kimseye güvencim kalmadı.
Bir psikolog görüşü gerçekten yardımcı olur sanırım. Hem kendini daha iyi hissedersin.
Öyle yapacağım büyük ihtimalle.
Uzak dur bence bir omur mutsuz olmakdansa
Onu tanımadan öncede mutlu değildim. Artık mantıklı düşünemiyorum. Onun bana yaptığı akıl oyunları beni bu noktaya getirdi resmen.
Senin icin zor bi durum olabilir ama sole dusun omrunun sonuna kadar buna nasil katlanabileceksin gogus gereceksin ya yas kac senin
Benim yaş 31. Aile ve toplum baskısı da var üzerimde. Ailem adamı ve ailesini tanıyor ve onaylıyor. İlle de evlen demiyorlar. Fakat ben evde kendimi huzurlu hissetmiyorum. Kendime ait bir hayatım olsun istiyorum. Abim de beş senedir bizimle yaşıyor eşinden ayrıldıktan sonra. Onun tavırlarına davranışlarına tahammül edemiyorum artık evde.
Sen evden kurtulus yolu olaraj goruyorsun bu adami anladigim. kadar ama yanlis isde taman anliyorum seni ama kurtus yolun bu olmamalu
İş hayatım da tam bir fiyasko oldu zaten. Bu adam istersen çalışma farketmez diyor. Bu biraz su serpiyor içime.
Ta kip edermisin beni yanlis yapiyorsun
Artık ne yanlış ne doğru karar veremiyorum. Ne olacaksa olsun artık. Bu adam benim çektiğim sıkıntının onda birini çekmiyor ruhsal olarak.
Yani ne karar verdin peki
Kararı karşı tarafa bıraktım. O vazgeçmezse ben de devam edeceğim.
Iyyyyy tipini beğenmiştim ukalaydi direk soğudum
Bu çok saçma olur.
Evlenmezdim