Konuşma üslubunu, davranışlarını beğenmeyip tipinde de beğendiğiniz bir şey olmayan biriyle evlenmeye karar veren oldu mu?

Bir senedir uzak mesafeli bir ilişkim var. Ben çok kararsızdim. Fakat o çok ısrarcı olduğu için sensiz yaşayamam aşığım dediği için tanımaya karar verdim. Konuşmalarimizin yüzde yetmişinde çok yoruldum kafa olarak. Saatlerce görüntülü konuşmadan gına geldi. Bazı konuşmalarının beni kırdı ve aşşağılanmış hissettim. Sürekli kendimi açıklamaya çalıştım. Acaba önyargılımıyım diye hep kendimi suçladim. Onu eleştirdiğim bir çok zaman Özür dileyeceğine beni terk etmekle gözümü korkutmaya çalıştı. Haklı olsam bile hep görmezden gelip alttan almaya çalıştım. Bir çok zaman sanki o benim değil ben onun peşinden koşmuş gibi oldum. Benden 11 yaş büyük. Fakat hiç olgun bir erkek gibi değil tavırları. Benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Allahın gücüne gitmesin diye tipini de görmezden gelmeye çalışıyorum. Bir çok defa "seni denemek için yaptim"dedi bazı şeyleri. Deneme tahtası olmaktan bıktım. Yüzyüze bir kere görüşebildik. Onda da çok gergin geçti buluşmanın sonu. Artık ben de onu denemek için gelin beni isteyin uygun bir zamanda dedim. Gelirse dediği gibi beni biraz da olsun sevdiğine inanacağim.
Konuşma üslubunu, davranışlarını beğenmeyip tipinde de beğendiğiniz bir şey olmayan biriyle evlenmeye karar veren oldu mu?