Maaşlı çalışıyorum.
Neymiş benim yaşımdakiler 30 000-40 000 TL maaş alıyormuş.
Aşk karın doyurmuyormuş.
Bu sevgili ile evlenir miydin?

Maaşlı çalışıyorum.
Neymiş benim yaşımdakiler 30 000-40 000 TL maaş alıyormuş.
Aşk karın doyurmuyormuş.
Bu sevgili ile evlenir miydin?

Merhaba,
Evet aşk karın doyurmuyor. Doğru söylüyor. Ay sonu aşk ile getirilmez. Akşam sofrada da aşk yiyemeyiz. Para çok önemli, hele ki günümüz ekonomisinde her geçen gün her şey pahalılaşırken bunu göz önünde bulundurmak gerekir. Fakat aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz. Kanaatkar olmalıdır..
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir. Birlikten kuvvet doğar, iki kişi çalışır ise her türlü geçim sağlanır..
Hayır, böyle diyen bir insan ile evlenmem!
Madem fazlasını istiyor gözü yüksekte, kapı orada, zengin eş bulsun. Neysem o, neyse o!
Duygusal ihtiyaçlarının farkında olmayan, reddeden ve bunu önemseneyen biriyle asla ama asla evlenmemelisin. Sana sen olarak değer verdiğini hissetmediğin hiç kimseyle gerçek bir bağ kuramazsın. Ortak bir yola çıkamazsın. Narsistlerle ve duygusal zekası gelişmemiş insanlarla birlikte yaşadığın her şey sana mutsuzluk, geçimsizlik, hayatının hatası olarak geri döner. Para, senin adına ilişki ve iletişim kurmayacak. Hiç bir mesleki deneyim ve maddi getirisi ikili ilişkilerini senin adına yaşamayacak. Bir seyleri iyi ve yaşanabilir kılan insanların kendi duygusal yetenek, çaba ve emeğidir. Para, kendi üzerine alması gereken tüm bu sorumluluğu reddeden, insanın mazeretve sığınağı haline gelmiş ise, oradan uzaklaş derim. Çünkü mutluluğunun kaynağı sen olmayacaksın.
Aylık gelir.. kazanç.. maaş yaşa bakmaz. Birikim.. deneyim.. yetenek.. kabiliyet.. zeka.. azim... mezuniyet
. kendin için yaptığım yatirim gibi kriterler kazancini sekillendirir. Çok dürüst.. beyefendi.. imkanlarının sana sunduğu tum alanları iyi değerlendirmiş sındır.. alın terin.. emeğin.. bu şartlarda anca bu kadar ediyordur. Bunu.. mevcut mucadeleni göremeyen.. görmek istemeyen.. durumuda.. aşk karin doyurmuyor diye değerlendirerek.. seni daha yüksek kazanç elde eden adamlarla karşılaştırmaktan çekinmeyen bir sevgiliye yol verebilirsin. Çünki bil ki bu konu evlenirsen.. evlenince de önüne gelecek.. ve bugün bir canın sıkılıyorsa o zaman 5 canın sıkılacak.
Asla. Bakın size şu örneği verebilirim.
sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ne parasında ne de pulun da asla gözüm olmadı.
Asgarî ücret alıyor ve bir an olsun vazgeçmek istemedim.
Çünkü paradır çalışır kazanılır bu dert değil.
Ama o ise ben seninle yapamam deyip kestirip atmıştı bir kaç kere.
Bahane olarak ise bunu sundu..
Senden para istemiyorum huzur , sevgi ver yeter dedim.
Ama sanırım ona bunlar yeterli gelmiyor yiyecek sömürecek kadın arıyor kendine.
Bende mi hata bilmiyorum ama karnı doyurmuyor evet ama kalbi doyuruyor. Çalışır yükselir daha farklı konuma gelir ve güzel miktarda para alabilir bu zor olsa da imkansız değil. Fakat sevginin gram değeri yok onlar için.
😥😥😥😥
Cevap
42Cevap
Aşk karın doyurur aşk uğruna her şey yapılır fedakarlıktır ve karın doyurur
Gerçekçi bakıyor diye kimseyi yadırgamamak ve eleştirmemek lazım maddi skıntılar evliliklerin önünde bariz bir engel ve kendince haklı sebepleri olabilir söyleme tarzı aynen buysa çok kabaca o konuda eleştirebiliriz. İnsanların tercihlerine saygı duymak ve olaya daha geniş ve mantıksal yaklaşmak lazım ama maalesef bunu berecemez seven insan. En ufak sözler batar senin gibi düşünen biriyle olmayı dene yoksa ilerde çok sıkıntı yaşarsın.
Bu kafadan olan birisi benden uzak olsun zaten mümkünse mantık işi hiç bir şekilde devam etmiyor sevgi, sadakat olmadığı sürece o evlilik hiç bir zaman devam etmez.
Evlilikte gecinebilmek için yeterli maddiyat önemli. Zaten bu anlamda kendini güvende görmeyen biri maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisi gereği evlilik ihtiyacı da hissetmez. Karnı doymayan adam aşk meşk düşünemez bunu bir yazalım önce.
Senin karşındaki kadın ise gecinebilmekten çok lüks yaşama heveslisi sanırım. Sorun karnının doymasi değil kendi aç gözünü doyurmak için seni kullanmaya çalışması...
Vallahi ne yalan söyleyeyim erkekte maddiyata ben de önem veriyorum. Sonuçta bir yuva kurulacak ve ben colugumla çocuğumla rahat yaşayayım isterim. Ne öyle her gün para davası. Bir de şu an hayat acayip pahalı. Hele şu devirde özellikle dikkat etmek lazim
Ben bu kadar kazandığım için, karsimdaki insandan da eşitlik dengesini koruyacak bir gelir beklerim... Öyle değilse zaten bu yola hiç girmem; ve su bir gerçek ki aşk gerçekten karın doyurmuyor.
Peki sen se onun kadar kazanıyorsan?
Sen ne kadar kazanıyorsun demedim, sen de onun kadar kazanıyorsan demiştim
Ne iş yapıyorsun da 50k kazaniyorsun?
@kingkong321 doktordur, kendi işletmesi vardır kazanan kazanıyor beybisi
Aşırı özel diyorsan akla kötü şeyler geliyor
@kingkong321 herkes söylemek zorunda değil, kötüye yorma hemen belki üst düzey MIT de çalışıyor ne biliyosun?
Ben kadına soruyorum sen niye cevap veriyorsun. Onun ağzı yok mu
Aynen niye kötü düşünüyoruz. Yüksek mevkilerde çalışıyordur
13 saat çalışmaya ben dayanamazdım
Ne oluyor be. Sen aşırı özel dedin diye öyle söyledim. Bu grupta her türden insan var. Yanıldık diye herkes yargı mı dağıtacak
Dil 2.5 nasıl oluyor onu anlamadım?
Vay arkadaş bu ülkede çok kazanmakta suç
Hmm anladım...
Hakikaten bekar olmak neden suç?
Aşk önemli ama erkeğin sorumlulukl sahibi olması da önemli
Valla benim gobusumu doyursun yeter bana desin ki bir ömür senin gobusunu doyurrum evlen benle desin ben hemmmeennceciikk evet evett derim dkdjdjdjdjdjkdjd
Tabi tabi
Vallaaaa
Bir karın tokluğuna zaten yaşıyoruz evlenenler bir karın tokluğuna evlenmez evi arabasin çocuğu sağlığı derken bir karın tokluğuna evlenen sonra boşanıyor birer birer
Yiiioooo hiçte değil
Anladım kirve demekki sizin karnınızı doyurmak pahalı bir şey evet evet diyecek evlenecek hıyarı bulman dileğiyle iyi geceler kirvee
Bana bak tepenin tasini attırma benim yokluğu her türlü görmüş kızı yoklukla mi korkutacaksin sen , hadi bak işine sizin gibiler aski sevgiyi hiçbir zaman haketmeyevek insanlar
Uzatma gidin burdan
Yorumuma gelen sensin primat beyin sen defol
Hoşt
Aezina scrm haaa beni deli etme
Delisin zaten
Bana bak oğlan ne istiyon lan benden mal
Uzatma git dedim sadece ağzını kapalı tutacaksın bu
Tutmuyorum lan beni kimse susturamaz tamam mı ölürüm de senin altında kalmam
Adana sıcağı başına vurmuş dikkat et
O sıcağı alır k8ç8na şokarım bak
Bohumu ye
Pislik herif iiyyyy
Deli
Sensin o
Hıh aldın mı cevanini hiyartooo
Kimse karışamaz olummm jsosjsosjsisjoejsdksoss
Ayık olun lan hepiniz dağılın buradan
Dagilmiyoz lan napçan
Zaaaaa böyle susarsın işte 🖕🏻🖕🏻
Anan seni doğuracağına taş doğuracakmış kapının önüne koyardık bir işe yarardı
Bende taş diye gelir o evi başına yıkardım odun
Ahahah duydun mu sokak eniği hıhh hakkettin işte bunu seennn
Hoşttt
Sana host be 🖕🏻🖕🏻
Seans ücretin ne kadar
Ay ben seni paraları * sandım sen bedava mı veriyorsun
Power Man anana kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum sor bakayım anan bugün müsait mi istedi kaç santim Pardon hangi evrakları istiyorsun bir sorsana Geç boşalmak hoşuna gider mi Pardon evrakları geç teslim etmemiz hoşuna gider mi anana bir sorsana
Sektir et gitsin. Onun yaşındakiler de gidip dünya kupası kazanıyor
Hayır evlenmezdim. Hislere çok önem veren biriyim. Sevmediğim veya beni sevmeyen biri ile asla evlenmem, parası da umrumda olmaz açıkçası.
Doğru demiş. Bu zamanda iyi bi işi olması lazım. Çok para değil de yine de helal ve orta seviyede işi ve maaşı olması lazım
Evlenmem. Evet, aşk karın doyurmaz ama kimseyi maaşıyla eleştirip başkalarıyla kıyaslamak da kimsenin haddi değil
Aşk karın doyumuyor doğru o zaman kendisi de çalışacak senin ona bakma gibi bir zorunlulugun mu varmis?
Aşk karın doyurmaz doğru da kendisi ne yapabiliyormuş? Statüsü neymiş ki senin 40 bin maaş almanı talep ediyor 😂
Bu tip kızlar maddi açıdan bi gün batsan boşanırlar a q, bunlara güven olmaz kızların cevabını okurken ne biçim hatun bunlar dedim. Feminist takılmasın lan kimse o zaman çifte standartlılar sizi
Erkekler çalışmayan kadın istiyor e haliyle güçsüz biriyle evlenince de sorun çıkıyor o yüzden iyi bi maaşı olmalı evi arabası zamanla olur
Parayla her istediğini yaptıracak şirket adamı arıyor. Bi gün her paraya istenilen şeyleri yapacak hale gelecek 👍😄
Evlenmezdim ama haklı da
O yüzden yol verirdim. Seni gerçekten sevse gücüne güç olurdu
Asla! Asla! Asla! Böylelerini kadın zannedip, insan zannedip te evlenmeyin, hayatınız mahvolur...
hayır bu kıyaslamayı yaptığı için evlenmezdim
Evlenilmez knk es seçimin yalnis yol yakınken dön
Evlenilmez paraya bakan yarın bugün başkasının parası fazla olsa ona kayar
Sen eşek oldukça semer vuranın çok olur Hamdullah
Evlilikte maddi sorunlar çok önemlidir, çok can sıkıcı olabilir, tartışmalara yol açabilir...
30-40 bin kazanmak çok kolaysa buyursun kendi kazansın
Hayır tabiki de o bir türk kızı derdi para sadece s.. ktiriii cekerim ona
Eğer ilişkimdeki insan bunu diyorsa evlenmeyeceğim kesin zaten, ya da bunu dedikten sonra bile orada bırakabilirsiniz iyi kazanıyor olsanız bile
maalesef doğru. Bu ekonomide evlilik imkansız. Nasıl çocuk yapılacak, bunu sorman bile mantıksız, biraz düşünmelisiniz.
tabiki evlenmem aile evinde belli bi standardim var şükür neden sıkıntıya gireyim senin annen kızını fakir adama vermek ister mi bakalım
Aklı ve duyguları olan evlenmez, aslında çakıp gideceksin öylesine
Soru göreceli olmuş, güncelleme yap. Bu sevgili ile evlenirmiydin kısmını buradakilerden seninle evlenmek olarak algılayanlarda var ve zaten o para avcısı sahtekarlar ile aynı şekilde seninle maaşından dolayı evlenmeyeveklerini belirtmişler.
Net kazancim 80000-100000 arasi yalan soylemiyorum cinku yurtdisindayim.
Ask karin falan doyurmuyor
Asla evlenemem. Dahası onun suratına tükürürdüm, sonrasını anlatmayayım.
Sende ışığı görmese evlenmez zaten rahat ol. Ask karin doyurmuyor zaten merak edilecek bir durum yok.
Çok kabaca bir üslup ben olsam evlenmedim kendince haklı sebepleri olabilir ama bunu daha düzgün bir şekilde dile getirebilirdi
Evet ekonomik durum önemli. Ama bu yola girerken bunu düşünecekti. Sonra os ciddiye binince karşındakini etmenin anlamı yok. Ayrıca kim 40k maaş alıyor kendisi mi aliyor
Kendisi de almıyor
O zaman zengin koca arasin yol ver
Bu üslup çirkin bir üslup tabi ki paraya ihtiyaç var. Ama zaten aç değil, acikta değilsiniz.
bence evlenme. şimdiden böyle olan birisi ilerde daha çok huzurunu kaçırır, kafayı yedirtir.
30 ya da 40 alan kişi zaten o paraları kazanan biriyle evlenir davul bile dengi dengine
Aşk karin doyuruyor da çocuklarınızın karnını aşkla mi doyuracaksınız?
Aşk karın doyurmuyor diyen kadın paraya bakan kadındır. Erkekte fiziki güzelliğe bakar sadece
benim param bu istemiyorsan sen bilirsin derdim başka ne diyim.
Veya gidip daha iyi işlere girerdim
Kendisi kazanıyor demekki o kadar parayı 😏
Kazanmıyordu, zaten ağırıma giden de o...
Kız karnını doyurmak istemiyor
Ne istiyor?
Onu sen yorumlamalisin
Aynı şeyi düşünüyoruz sanıyorum
Efe yani
Kendisinin kaç para aldığına bağlı.
Benim kadar
Aşk karın doyurmuyor deyip yol vermek lazım öyleyse :D
Ben evlenmezdim devir geçir devri maddiyat önemli
ben maaşlı biriyle asla evlenmem memur birisi olmak zorunda napiyim asgari ücretli birini
Evlenmezdim erkek olsaydım Cut!:)
evlenmezdim paragöz karılarla işim yok
Seni paran için seven paran bittiğinde terkeder
Hayır evlenmezdim
Mazotçudur o mazotçu. Uzak dur.
Sen degil de o evlenmeyi düşünmüyor bu kesin
Doğru söylüyor aşk duygu açlığıdır
E adam dogru demiş ama
Realist biriymiş
Kendi de benimle aynı kazanıyordu?
Ben aşevi değilim derdim
Asla