Nasıl tekrar mesaj attırabilirim?

Önceden konuştuğum bir çocuk vardı. Flört halindeydik ama bir anda benden hoşlandığını söyleyip sevgili moduna geçmişti. Aşırı ilgi gösteriyordu. Günün her saati mesaj atsam konuşurdu, o derece. Ciddi bir ilişki istiyordu ama ben daha genç olduğum için ciddi bir ilişki istemiyordum. Sonra bir anda tüm iletişimimi kestim. Ne mesajlarına ne de aramalarına cevap verdim. Evet, kötü bir şey yaptım ama şu ciddi ilişki olayı gözümü korkutmuştu. Aradan bir süre geçti ve tekrar konuşmaya başladık. Arkadaş kalmaya karar verdik ama konuşma tarzını öyle soğuklaştırdı ki her konuşmamızda keşke mesaj atmasaydım diyordum. Yaptığımdan pişman olup soğukluğu geçsin diye uğraştım. Ama işe yaramadı. Sizce kendisine yeni biri mi bulmuş yoksa benden intikam mı alıyor? Şimdi konuşmuyoruz. Nasıl tekrar mesaj attırırım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, kendisi benim duygularımın gelişmesine pek izin vermeden bizi sevgili olayına taşıdı. Bu tür olayları bilmediğimden beni bayağı iyi yönetmişti kendi istediği gibi. Duygularımın gelişmesine izin verseydi ondan kaçmazdım.
Nasıl tekrar mesaj attırabilirim?