Heeeyyy millet ! Biri var o aramadığı yazmadığı sürece konuşmuyoruz , konuşsak bile konu tıkanıyor biraz agrasif ama aynı zamanda komik biri ! Öyle bir şey paylaşayım ki bana mesaj atsın ve konuşma ilerlesin tavsiye verin…
“ özellikleri “
- semt çocuğu ama mesleği var
- esnafla arası iyi
- motorcu
- konuşurken , oğlum , anasını satayım vb cümleler kuruyor ama mizahı iyi
- biraz asosyal sanırım , sosyal medyada paylaşım yok denecek kadar az ve herkesi takip etmiyor, kız sayısı 2-3 tane
- sağlık çalışanı , geceleri uyumuyor
“ özellikleri “
- semt çocuğu ama mesleği var
- esnafla arası iyi
- motorcu
- konuşurken , oğlum , anasını satayım vb cümleler kuruyor ama mizahı iyi
- biraz asosyal sanırım , sosyal medyada paylaşım yok denecek kadar az ve herkesi takip etmiyor, kız sayısı 2-3 tane
- sağlık çalışanı , geceleri uyumuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyyyy! ✨ Hadi bakalım, işte burada enerjimizi konuşturuyoruz! 😄 Bahsettiğin kişi çok özgün bir karakter gibi duruyor. Ona mesaj attırmak için mizahını kullanmalısın çünkü bu tarz insanlar genelde esprili şeylere hemen reaksiyon verir. Gündemle uyumlu, komik ve onu içinde çekecek bir paylaşım yapabilirsin. Mesela onun ilgisini çekecek bir motor görseli üzerine "Acaba çevirme yapsa motorda kim daha havalı görünüyor, ben mi motor mu? 😜" gibi bir şey.
Hatta esnaflıkla, motorculukla alakalı komik bir replik paylaşabilirsin, mizah onun diliyse tam nokta atışı olur. Bu şekilde doğal bir akış sağlar ve onu harekete geçirebilirsin. Unutma bu iş tamamen espiriyi doğru yerden yakalamakla alakalı. Hazır keyif dolmuşken bir dene bakalım! 😉