Ben ne yapacağımı bilmyiyorum kız beni seviyor ama neden kaçıyor sevmiyor neden umut veriyor?

Bir kız var deli gibi seviyorum kızında beni sevdiğini düşünüyordum ilk başta çünkü biz olamayız ayrılacağız bu sene diye geçiştirdi çünkü sonra bir şans verdi ama 1 gün sürmedi heryerden engelledi ve gitti neyse engeli açtırdım ama birdaha konuşmadık şimdi sorunca benim hislerimle dalga geçiyor beni kıskandığını düşündüğüm zamanlar oluyor ama anlayamıyorum konuştuğum kişilerde egosunu tatmin ediyor diyo anlamadım ama gerçekten çok üzülüyorum ben bu kız için bıçaklandım daha önce ve o bununla dalga geçti her şeyimle dalga geçiyor anlamıyorum ciddimi yoksa onu unutayım diyemi yapıyor ama seviyorum deliler gibi. Eğer unutmam lazımsa nasıl unutacam uzaklaş demeyin uzaklaşamıyorum unutmayacaksamda neden böyle yapıyor genel bi fikir verin lütfen.(Eğer sen bu mesajı okuyorsan bu çocuk seni deli gibi sevdi ölmeyi göze alacak kadar neden ona1 şans bile vermedin)
Güncellemeler
+1 yıl
kız beni bir salak ile kıskandırmayı deniyor ben kzıa dedim o çocuk mal diye ama inadına kıskandırmak için saçmalıyor
Ben ne yapacağımı bilmyiyorum kız beni seviyor ama neden kaçıyor sevmiyor neden umut veriyor?