Rica ediyorum "intikam alma, yoluna bak, unut, yeni bir sayfa aç" gibi boş ve gereksiz yorumlar yapmayalım. Senelerce pek çok konuda destek olduğum 10 yıllık yakın arkadaşım dediğim insan türlü oyunlarla sevdiğim kişiyle aramıza girdi. Hatta bu arkadaşım dediğim insan, sevdiğim kişinin gözünün önünde beni darp etti. O da yetmezmiş gibi annemlerle aramı bozmaya çalıştı. En sonunda sevdiğim kişiyle aramız bozuldu ve sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. En ufak mutlu olma ihtimalimi bile elimden aldı. Ben ölümle baş başayken, ölümü hayal ederken sevdiğim kişi ve bu değersiz arkadaşım dediğim insan benim hakkımda bu ekran görüntüsündeki gibi rezilce konuştular. Yeşiller sevdiğim kişinin, beyazlar arkadaşımın konuşması.Sizce bu kişilerden nasıl intikam alabilirim?
Yakın arkadaşımın sevdiğim kişide gözü var. Nasıl intikam alabilirim?
Knkm öncelikle geçmiş olsun öncelikle az önce bir yorumda okudum 2 katım kadar demişsin. Şimdi eğer dövme konusunda ciddiysen bunları oku (tavsiye değildir) bununla karşılaştığın yerde göğüslerinin altı (kafes kemiklerinin bittiği yer) ve karın kaslarının arasında yarım yumruk büyüklüğünda bir boşluk var heh işte orda karaciğer var eğer bkunu çıkartmadan sertçe vurursan dağ gibi adamı bile yerde süründürür nefesini keser bükülmesini kısıtlar yavaş vurusan işlevli olmaz sert vurursan kalıcı bir hasar bırakabilir aynı şey kasık bölgesi içinde geçerli ama ben kasığı ciddi bir durum olmadığı sürece tavsiye etmem çünkü idrar kesesi patlarsa kana karışıp zehirler neyse sen o bölgeye vurduktan sonra zaten işin kolaylaşır tokat atma baş parmak dışarıda kalacak şekilde yumrukla boğazına sakın vurma ne bileyom random kombinasyonlar geliştirmen gerekli o anda sen zaten yapacağın hareketi biliyorsan karşı taraftan asla dayak yemezsin
Ne de olsa uzun boylu etli birisi ise hemen hemen her erkeğin ilgisini çeker ama seninki dediğim gibi onunla cinsellik düşünüyorsa, o onun karaktersizliğiymiş demek ki, demek ki seni sevmemiş.
Yoo niye öyle diyorsun ki, ben güzelliğe bakıyorum ilk olarak sonra vücuda bakıyorum. Ne güzel işte kendini güzel buluyorsun kendine başka birisini bul, dünyanın sonu değil ya. Kendinizi bir kişiye %100 bağlamayın dünyanın binbir türlü hali var. Bugün seni seviyorum diyen yarın seni ayrılınca bile fuckbuddy’lik teklifi eder.
Canımın içi illaki aşık olanlar olmuştur. Ben hayatımda iki kez aşık oldum ilkine direkt olarak gidip söyledim ikincisine de belli ettim ama söylemedim çünkü söyleyemedim sürekli aynı ortam da bulunacağımız için ve sorun oluşturabileceği için. Yani yolda falan da giderken görüyoruz güzel kızları biz erkeklerde ama diyoruzki ya kesin bu kızın sevgilisi vardır dünyalar güzeli bir kız diyoruz ama sonradan öğreniyoruzki kızın sevgilisi yokmuş adım atmaya gelince de erkekler adım atmıyor reddedilirim korkusuyla, e kızlar desende çoğunda kızlar ilk adımı atmaz tabusu var. Erkekler ikincil olarakta ki ben bu yüzden kızlara adım atamıyorum, sürekli kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin revaçta olduğu dönemlerden geçiyoruz ve bu sebeple kızların duygularını anlayabiliyorum çoğu korkuyor ve bu korkularını yenmeleride çok uzun zaman alacak. Ben her bi kızla konuşurken acaba benden korkuyor mu, benle ilgili şüpheleri var mı diye düşünüp duruyorum. Mesela bugün spordayken bi kız yanımdaydı ben ona baktım o bana baktı gülümsedi ama ben gülümseyemedim bu bahsettiğim olaylardan dolayı. Emin olun bu son dönemlerde yaşanan olaylardan sizin kadar en az biz de etkileniyoruz. Sizlerle tanışmaya çekiniyoruz çünkü konuşurken bizden korktuğunuzu düşünüyoruz. Gerilmenizi istemediğimiz için adım atmıyoruz/atamıyoruz. Tabi bu dediklerim her erkek için geçerli değil ve böyle düşünen erkekler oransal olarak rahat erkeklere göre azınlıkta.
Haklısınız. Ama beni önceden sevdiğim, aşık olduğum kişiler hep reddetti. Oysa beni reddetmeleri için bir sebep yoktu. Sevdiğim kişilerin eski sevgilileri benim kadar güzel görünmüyordu.
Öyle olur zaten genellikle. İlk o seni seviyorum ya da senden hoşlanıyorum sözlerini duyduktan sonra kız olsun erkek olsun ilk önce şaşırırlar hiç beklemiyorlarsa böyle birşeyi daha sonra da eğer onun da sende gönlü hiç yoksa o zaman başlasın ego tatmini. Gönlü varsa kabul eder ama kararsızsa biraz zamana bırakılmaya ihtiyacı vardır düşünmesi için. Aşk denilen kavram o kadar masum ki bakmaya, okşanmaya kıyılamazken, kötü insanların elinde büyük bir koz olabiliyor. Onlar bu masum yapıyı leş egolarıyla kötü davranış ve sözleriyle kirlettikleri için insanlar artık aşık olmaya korkar oldu. Bu yüce olguyu iğrenç emelleri için kullandıkları için içi boşaltılmış kavram haline getirdiler. Bu oran dünyada %20 30’lardaysa, ülkemizde en az %80’dir. Her son aslında yeni bir başlangıçtır diye bir söz var ve bu söz çok doğru. İnsanlar bazen artık herşey bitti, öldürücem kendimi asıcam kesicem moduna giriyor bir anlık duygusal patlamayla ama daha sonra bunun ne kadar salakça olduğunu fark edip kendini başka sefere olabilecek aynı durum için refleks kazanıyor.
Canımın içi her son yeni bir başlangıçtır, sana yol vermeye kalkanlara sen onlardan önce yol ver, sana seni kudurtacak şeyler yapabilirler ama sen sakın ve sakın onların istediğini vermiyceksin, bunu gerek söz söyleyerek de yaparlar davranışsal olarakta yapabilirler. Örneğin gözünün önünde öpüşebilirler veya aşkım hayatım diye konuşabilirler seni kudurtmak için ama sen kendine kesinlikle kontrol altına alıcaksın ve onlara istediklerini vermeyeceksin. Hatta gerekirse bunu gayet doğal karşılayıp onlara samimi bir şekilde güledebilirsin, tebrik de edebilirsin ama samimi şekilde, imalı imalı bir şekilde değil. O iki değersiz mahlukat biri senin dostun olamamış, değilmiş, diğeri de sana yar değilmiş demek ki. Onlar senin gibi naif bir insanla ne dost ne de sevgili olma sıfatına erişebilecek karaktere sahip değillermiş demek ki. Senin şuanda onlara teşekkür etmen lazım gerçek yüzlerini kahpeliklerini gösterdikleri için. Hayata onlarsız devam et, kimsenin seni üzmesine izin verme canımın içi...
Ben teşekkür ederim, kendini sev. Seni seveni zehir olsa yut, seni sevmeyeni bal olsa unut diye bir söz vardır bunu ilişkilerinde motto edin kafan rahat etsin.
Eğer 10 yıllık arkadaşınsa en azından birkaç sırrını biliyorsundur onun utanacağı ailesi falan birilerine anlatabilirsin. Veya onun bu mesajlarını yakın arkadaşlarına falan sızdırabilirsin ya da iftira vs vs. Bu kadar kötü biri asla değilim ama çok üzülmüşsün bebeğim kıyamadım😂😊😙
Çok teşekkür ederim 💜 o ikisinin bana yaptıklarını instagram hikayesinde paylaştım. İçim soğumadı, sonra eski dostumun annesini ve babasını anlatıp durumu anlattım. Annesi yüzüne tükürmüş. Artık eskisi kadar özgür olamayacak.
vay ş. refsiz kız vay ay nasıl sinirlendim yaa nasıl yakın arkadaş bu yaaa çocuğun gözünde resmen seni gömmüş te gömmüş adi insan onura ulaş bi şekilde bak ben öyle biri değilim vs kendini izah etmelisin ya olaylar nasıl buraya geldi şerfsz kıza bak sen
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız, çok teşekkür ederim. Ama onur da beni engelledi. Her seferinde düzgünce kendimi izah etmeye çalıştım ama bana "biz artık eskisi gibi olamayız, beklent içine girme" dedi.
o onur da nasıl onursa bı kızın lafına bakıp senı silmiş ikisinide çıkar hayatından bu sana ders olsun birdaha asla manitanla arkaadasını tanıstırma kımse dosst değildir
Yerinde olsam o sevdiğim kişi dediğinin yanında yakın arkadaşım dediğin kişiyi küçük düşürecek bir açık arardım o açığı bulduğum anda onu orda küçük düşürür ikisinin yüzünede birdaha bakmazdım. Geçmiş olsun zor bir durum
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Bana yaptıkları her şeyi instagramda paylaştım. Okuldan kimsenin yüzüne bakacak yüzü kalmadı bilgenin.
Bilemedim. Ben olsam hiç intikam peşinde koşmazdım üzülür geçerdim. İntikam almak istiyorsan git kızı döv, hesap sor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızı dövecek gücüm yok ki :/ kız benim iki katım kadar. Önceden ben de üzülür geçerdim ama bu bana daha çok zarar verdiği için artık öyle yapmayacağım.
Inan en iyisini yaptın bendd olsaydım öyle yapardım ne dedikleri umrumda olmazdı:) hayatı akışına bırak inan hersey çok güzel olacak. Hayatını bir erkegi sadece sevipte eline verme ömrünü. Seni yarı yolda bırakır. Aşk geçicidir acısı çoktur ama ne zaman kalbine baksan yanılirsın bunu unutma :)) ve şunuda diyim sana hep güclü ol onlara karsi ne deseler desinler umursama bile ❣
Bu seni haysiyetsiz yapmaz, yasattigini yaşamasını sağlamak olur. Elbette diğer çocuğun günahı ne? Ama onun da kalbini kırmadan tereyağından kil çeker gibi yapabilirsin. Tecrübeyle sabit 😆😆