diyelim ki elinizde böyle bir imkan eşinizin fiziğini istediğiniz hayal ettiğiniz hale getirebiliyorsunuz nasıl yapardınız örneğin kadınlar için kum saati fizik ya da zayıf ama hatları belirgin erkekler için geniş omuz ince bel ya da cılızı gibi sizce nasıl olmalı eşinizin fiziği?
Evlendiğiniz kişinin fiziğinin nasıl olmasını istersiniz? tarif eder misiniz?
Boyu boyuma yakın olmalı, tercihen 1.80 üstü. Böylece yanyana durunca sırıtmayız, ben 1.87im. Saçları sarı veya simsiyah, ten rengide bembeyaz olsun isterim. Sebep yok, seviyorum bunu. Hafif balık etli olması bedeninin ele avuca gelmesini sağlar. Cinsellik esnasında şak şak ses getirir. Mutfakta mesela uğraşırken arkasından sarılıp bedeni okşamak, daha çok zevk verir. Ele avuca gelir. Göğüsler orta veya büyük olmalı. Avuçlamak, emmek, sıkmak ve okşamak için ideal. Göğüs küçük olursa bunlar zor olur. Bacaklarının uzun olması göz doldurur, okşaması zevk verir. Belin ince ve kalçaların geniş olması doggy pozisyonunda arkadan ilişkiye girerken beldem kavramasını daha zevkli hale getirir.
zayıf olmasın kilolu da olmasın hafıf yapılı olsun yapısı kastan oluşsun sjfhs fazla kaslı olmasın ama tadında. Beyaz teni olsun gözleri mümkünse yeşil olsun kirpikleri uzun olsun aay elleri de bakımlı olsun 185+ olsun olsun da olsun.. jhksdf
Hmmm. Biraz düşüneyim. Tricepsleri spor salonunda şişirmesin doğal olsun. Genel olarak doğal seviyorum. Spor aletlerinde bir yerlerini şişirip şişirip çıkmasın karşıma. Sağlıklı 🍇 fit olsun. Boyu boyuma iyidir. Çok uzun boy merakım da yok. Nerden sipariş edecektik?
diyelim ki diyorum elinde imkan var dilek hakkı gibi düşün istediğin hale getirebiliyorsun hayalindeki fizik işte sen dedin diye kimse böyle olmaz zaten merak etme skdfsakdf
ne kadar kıt kafalısın ya herkesın hayalınde bırılerı vardır bunu sormuş hayalınde biri var ve sen onu düşünürken marketten alışveriş mi yapmış oluyorsun yani?
@tatlişşey İstekler farklı şey direk evlendiğiniz kişinin fiziğini tarif eder misiniz diye sorulunca bayan çok bilmiş, hayalinizdeki sevgili adayı nasıl görünüş olarakta denilebilir.