2016 dan bu yana bir ilişkim var 5. Senenin içindeyiz aynı yaştayız (ki bu benim en büyük akılsızlığımdı). Sevgili olduğumuzda 16 yaşındaydık uzak mesafedeydik ve onun bütün ergenliğini ben çektim diyebilirim. Sürekli mantıklı davranması için konuşmalar yapıyordum tabi arada bana da geliyorlardı. 2 sene bu böyle devam etti sonra aynı üniversiteyi tutturduk. Yemekleri falan beraber yiyorduk. Azeri olduğu için ailesinden çok uzaktı bense hiç eksiklik hissetmiyordum aile açısından. Aşırı depresif hale büründü asabileşti.. Abartısız söylüyorum herşeyiyle ben ilgileniyordum. Yemeğinden tutun giyindiği kıyafete kadar ben alıyordum mağazadan (para yönünden söylemiyorum). İş öyle bir noktaya geldi ki annesi bile bana seçtiriyordu giyeceği şeyleri. Şimdi ailesinin yanında ama sürekli bana ihtiyacı var gibi hissediyorum önceleri şikayet ederdim hep ama şu an boşluk var içimde. Bu normal mi hiç sanmıyorum ama bu duygudan nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilisini çocuğu gibi hisseden ilk defa görüyorum
Bende yeni fark ettim bu durumu 😂 Ama gerçekten öyle kuyafeti eşyaları herşeyini ben alıyordum burdayken şu an annesi bile birşey alacakken bana soruyor 😂😂
Beğeneceği şeyleri kendisinden bile iyi biliyorum. Birçok kez seçtiğim şeyleri beğenmeyip sonra üstüne yapıştığı oldu 😅
Cocugun gibimi hissediyorsan?
Evet bazen. şu an uzakta ilk başta oh be demiştim ama şu an bir boşluk oluştu 😂 Çok sinir bozucu
Bence cok tatli🤣🤣❤️
Ya bilmyiorum vallahi şimdi sadece ben değil onun da benle ilgilendiği zamanlar oldu tabiki hastayken falan ama genelde ben öyleyim. şu an tek şeu aramızda sürekli bir para alışverişi dönüyor bazen brn yolluyorum bazen o bu nasıl ilişki oldu bende anlamadım 😂😂😂
🤣🤣🤣 Cidden degisik siz evlenin artik zamani gelmis
Ya zaten evleneceğiz hatta bıraksak bize 18 yaşında söz falan keserlerdi de ben hiç hoşlanmıyorum böylr şeylerden birde insanların ağız kokusunu çekemem. Üniversitenin bitmesi lazım + askerlik anca öyle yani bizim bir 2024 2025 e kadar vaktimiz var
Alışkanlık var
Evet kesinlikle alışkanlık var zaten. İlk başta geri dönünce artık bıkmıştım kafa dinlerim dedim 6 7 ay hiç özlemedim nerdeyse ama şu an nir boşlukta kaldım
Asla normal değil
anormal durum.