Onun yüzünden hastalığım tetiklendi, ona nasıl bir ders vermeliyim?

Aniden ara vermek istedi, ona tam bağlanıp hayatımın merkezine koymuştum maalesef kimsem yok. Ve zaten hastayım. SınırdaKişilik bozukluğu yaşıyorum küçükken ailem tarafından şiddete maruz kalmam işe alakalı. Ve onun gözümün yaşına bakmadan beni terketmesi bana çok kötü günler yaşattı, yemek yiyemedim uyku bozukluğu çekip sonunda ağır bir depresyon teşhisi koydu doktor. Aylarca bu böyle sürdü ve o hiç beklemediğim bir anda karşıma çıkıp hata ettiğini söyledi, bana döndü. Ama bu depresyon ile başlayan şey değişik bir şey oldu aşırı sevinçli manyak derecesinde mutluluğa enerjiye dönüştü. Uzmana gittim ve manik değresif (bipolarr bozukluk) tesbit etti. İlk depresyonla başlarmış ve bu şekil devam edermiş. Resmen hasta etti beni. Yine bir doktor görüşmem vardı ve birazdan sonuçları bana bildir yaz diye bekliyor. Bunda onun büyük sorumluluğu var ve onun yüzünden oldu resmen. Nasıl söyleyeceğim gerçekten de bana ne yaptığını anlasın istiyorum. Gerçektem çok acı çektim bir insana bağlanılır mı bu kadar diye düşünüyorsunuz belki ama gerçekten de kimsen olmayınca böyle oluyormuş maalesef.
Onun yüzünden hastalığım tetiklendi, ona nasıl bir ders vermeliyim?