benimle hep telefonda konuşmak isteyen biriydi ama ben istemezdim fobim var oyun oynarken hep sesini aç falan derdi açmazdım bana sesini duymak istiyorum belki diye yazmıştı sizce sesimi sevdiğinden mi böyle dedi?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmuşluğum var bu arada onunla sesimi biliyor
Sesini duymak istiyorum belki diyen biri sesimi sevmiş midir?
Yani daha samimi bir ortam oluyor sesle konuşurken sencede öyle değilmi doğal bişey
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
fobim var benim ama zorla konuşmuşluğum var sesimi bilsin diye sesimi sevmiyorum Buda özgüvensizlik yapıyor bu yüzden sordum acaba sevmiş midir sesimi diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani daha samimi bir ortam oluyor sesle konuşurken sencede öyle değilmi doğal bişey
fobim var benim ama zorla konuşmuşluğum var sesimi bilsin diye sesimi sevmiyorum Buda özgüvensizlik yapıyor bu yüzden sordum acaba sevmiş midir sesimi diye
Ya bende sevmiyorum hele oyunda daha kötü çıkıyor sesim 🤦
işte bende bu yüzden konuşmak istemiyorum ama hoşuna mı gitti gitmedi mi bilmiyorum ama benle hep sesli konuşmak istiyordu
Hoşuna gitmesinden değil ya bende konuştuğum kıza hep sesli mesaj atarım oda atsın diye ya da oyunda o benden fazla konuşur alışırsın
başka ne olabilirki? sesinle tahrik olup mast yapıcak değil dmi..
Kendi sesimi beğenen biri değilim bu yüzden karşımdaki de sevmiycek diye düşünüyorum
sorun olurmuki? sesini beğensinler diye değiştircek halin yok heralde?
özgüven eksikliği yaşarım ben biraz bu konulara takıntılıyım o yüzden
sesini dinleyip gayet hoş güzel ve çekici bi ton olduğunu söyleyebilirim inandırıcı gelirmi?
Gelmez
ne istiyosun ne lazım sana?
diyeceğin hiç bir şey inandırıcı gelmez ki
peki yapacağım?
Anlamadım
yani hiç bi şekilde sizin için yapabileceğim bişey yok mu diyosunuz?
Yok
o halde üzgünüm dostum senin için..
Sesini sevmese bile senle konuşmayi seviyor
Sanırım etkileniyor
Sesini özlemiştir...