AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Seni sinir etmeyi seviyordur bazı erkekler garip ama sinir ederek seviyor oldukça saçma
Çevrendekiler de seni bu şekilde uyarı yoksa veya arkadaşların haklılık payı vardır
Kendisinin hiç mi kusuru yok? Ayrıca beğenmiyorsa ayrılırdı takma bu kadar.
Kendini ezdirme ayrıl gitsin ya ya da sende ona aynısını yap belki empati kurar
Yüzüne dobra dobra söyle. Anlama konusunda bazıları gerçekten... Neyse.
Aşk meşk işlerinin hikaye olduğunu öğrendiğinizde mantıkla seçersin manitanı canı cebinde muamelesi gözmez insan oğlu bu her iki cins için geçerli.
Sen de onj eleştir demicem ayrıl öyle bi insanla hayat geçmez
Takılıyodur belki Nası söylüyo bunları ciddi bi halde mi
Sevse öyle bisey demezdi bıraksın bu işleri. Ben sevdiğim kıza asla öyle şeyler demem her haliyle güzel gelir bana. Senin de kendine saygın yoksa bu ilişkiye devam edersin. Kendine saygısı olan bir kadından çoktan ayrılmış olursun
benim sevgilim koca göbeğime rağmen seviyor beni hep bana övgüler yağdırıyor. seven insan seninki gibi yapmaz
Sen onun için alışkanlık olmuşsun o yüzden bırakmıyor seni insan sevdiğini böyle eleştirmez her yönüyle güzel gelir gözüne biran önce kurtul
gerçekten sevgilimle benim konuşmalarımızı okur gibi oldum şu an sende eleştir diyicemde ben kıyamıyorum eleştirip onu üzmeye ama o yapıyor
Kesinlikle bu çocukla ayrılmalısın sevgilin dahi olsa kimse senin dış görünüşüne laf edemez. Sen seni mutlu edebilecek biriyle olmayı hakediyorsun canım benim kimse sana kendini değersiz hissettiremez emin ol sen çok daha iyilerine layıksın :)
Kız spor yap bakalım o zaman ne dicek baktın hala aynı ayrıl gitsin sende ona aynısını yap ama ayrılmadan önce kendini bisi sanmasin
Sende onu rencide etsene ne diye kendini değersiz hissettiren insanı yanında tutuyorsun.
Böyleleri çok tehlikeli ilk fırsatta kaç sana önerim. Seni mutlu etmeyen, değersiz hissettiren birinin sevgisinden şüphe duyarım. Ayrıca saygı sevgiden de önemli. Ben saygı göremedim açıkçası.
Sen mükemmel bile olsan o yine bir bahane bulur. Memnuniyetsiz ve mükemmelliyetçi. Böylesine toksik ve huzur vermeyen bir ilişkiyi devam ettirmenin bir gereği yok bence
Rahatsızlığını dile getir yine de devam ederse ayrıl sürekli birileriyle kıyaslanmak hiç hoş bir durum değil zamanla mutsuz olursun özgüven sorunu yaşarsın
Bence o adamı bırakmalısın çünkü seni üzüyor ve seni beğenmiyor
Vallahi suç sende hala öyle bir adama sevgilim dediğim için
Söyle ben böyleyim beni kabul edeceksen böyle kabul et ben ne senin için nede bir başkası için değişmem değişsemde sadece kendim için değişirim bu benim hayatım kimse benim hayatıma karışamaz.
Ayrıl bacım def et gitsin köpek kendisi Brad Pitt mi
Brad Pittse söyleyebilir mi
Lafın gelişi yani kim olursa olsun asla söyleyemez ağzını yüzünü kırarım o terbiyesizin
AA bu benim sevgilim. Artk kendimi şişman görmeye başladım 49 kilomla. Psikolojik baskı resmen
Sen spor da yapsan makyajını da değiştirsen onun gözüne giremezsin. Seni sen olduğun için sevmemiş ki. Seni değersizleştirmesine sen izin veriyorsun yani biz kızlar böyleyiz malesef
Resmen hanzoymuş, hic burnundan kıl aldırma gayet iyiyiim de geç üstüne düşersen devam edebilir, aslinda baya rahatsiz edecek boyuttaysa ayrılık bile düşünülebilir
Eğer söylerken şaka amaçlı söylüyorsa sorun olacağını sanmıyorum fakat söylemleri seni incitiyorsa karşına alıp konuşman gerekiyor böyle böyle diye benim fikrim bu iyi akşamlar :)
Valla ben ayna taktiğini uygula derim yaşattığı herşeyi kendisine yansıt ve seni anlasın
İnsan sevdiğine söylemez sevdiği her haliyle güzel gelir gözüne bence ayrılmalısın yoksa yakın zamanda seni aldatir
Hâlâ sevgili kaldığın hata vur tekmeyi beğendiği kişilere gitsin arkana bakma bile hayatını yaşa derim
Bu durum sevgilinin egosundan kaynaklanıyor. Ne kadar kusursuz olursan ol, böyleleri yine de bir şeyleri eleştirmeden duramaz
Sevdiğine miiii SKZMSKSKALASAŞWWĞWĞĞQ ÇOK GÜLDÜM AGA BAYA GÜLDÜM NSJSKSKW SEKTİR GİT LO DESEYDİN YA 😂😂
Hiçbir insan seni, ne durumda olursan ol, dış görünüşüne göre yargılayamaz. Ayrıl gitsin. Eminim çok daha mutlu olacaksın.
insan sevdiğine böyle şeyler söylemez senin yerinde olsam ayrılırdım alttan alttan bir şeyler sürekli o ne öyle
Beğenmiyorsan kapı orda de.. orda burda kızları görüp seni onlara benzetmeye çalışıyor
Sana negatif enerji veren ve sürekli seni beğenmeyen biriyle devam edip neden moralini bozuyorsun
Değiştirebilirsin eleştirmeyen seni böyle sevecek birisini bulmak çok da zor değil
Öncelikle çok üzüldüm. Fakat seni seven seni prenses gibi hissettir aşağılamaz..
İçeriği okumadım eleştiriyorsa neden senle birlikte kafana takiyosan al karşına konuş
senden soğumuş büyük ihtimal sende onu elestir ya da ayrilmak istiyor
ayrilmalisin ya da gerçekten bunun sana iyi gelmediğini söylemelisin
Fiziğin için seviyomuş ozaman gerçekten sevse söylemezdi
Toxic ilişki. Ayrıl bitsin ayrılınca da "Spor yapardım da senin gibi tipsiz için yapmam" dersin.
Yol vereceksin olacağı bu değerini bilmeyene değer vermenin gereği yok
Suç sende. Onu çanta gibi yanında taşimaya devam edersen bu laflari cok duyarsin sen daha
Şimdiye kadar ona yolu sokmadıysan sana yazıklar olsun canım
Ayrıl bence ondan çünkü o seni bırakır. Başkasında gözü var demek ki
Bence seven seni bu şekilde rencide etmez kendine saygın olsun o seni rencide ediyor
Ayrılabilirsin en temizi dünyada bir tek o yok ya
Eski sevgili olma vakti gelmiş gibi
Sevmiyo begenmiyo demek ki
ayrıl ondan sevgili olmaz demekki daha iyilerini görüyor öyle istiyor
Niye bu kadar ma*siniz kendinizi ezdiriyonuz
Sağlık açısından dolayı seni düşünmüş olabilir
Eşin çok mu iyi durumda?
Neden hala onunlasın anlamıyorum
Seven sevdiğine böyle şeyler söylemez.
Sana öyle yapanla işinin adı ne
Kendisi ne kadar bakımlı?
Sevgiline yol verebilirsin mesele