Aşk İlişkileri Neden insan ulaşamadığına daha fazla aşık olur? Yilax Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Neden insan ulaşamadığına daha fazla aşık olur?#yilax Güncellemeler+1 yıl Süper soru 😇 Neden insan ulaşamadığına daha fazla aşık olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmem... sevmedigim bi durum , istemediğim kişilerin bana aşık olması... bla bla blaaa 😝😝😝Ben yaşamadım öyle bisey , olursa olur olmazsa olmaz , gerek yok boş şeylere öyle ya.. 1 0 Yorumla
Maceracı6843 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Ulaşamadığı için özeldir çünkü ve farklıdır. Ama ulaşınca büyü devam eder mi yoksa bozulur mu o bilinmez. 2 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Onu çekici kılan ulaşılmaz olmasıdır çünkü. Ulaştığın zaman aşk da biter. 3 0 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalnızca fırıldak erkekler için geçerli bir durum akıllılar için değil 3 0 Yorumla
Asosyal07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Klasik söz her daim geçerlidir insan ulaşamadığının tutkunu ulaştığının nankörüdür bu tamamen erişme mevzusu 1 0 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Asik olmasi degil onu takinti hale getirmesi kotu ask gecer ama takinti zamanini calar cogu kisi asik olmaz takinti yapar 1 0 Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Zoru başarma isteği. Ulasamadigin gözüne hep güzel gözükür çünkü. 2 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnsan oğlu hayırsızdır önce imkansız yapar sonra seviyorum der. 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Gizemli gördüğü içinn Âmâ kimse gizemli değildir 1 0 Yorumla
SaySomething__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Ulaşılmaz olanlar insanlara daha cazip gelir. Her insan biraz mazoşisttir aslında. 1 0 Yorumla
mekanınsahibi99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında bu tamamen psikolojik sadece ulaşamaddığını bir halt zannetiiği içindir 1 0 Yorumla
hüsyin06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Çünkü ulasamamak merak uyandirir daha fazla ilgi ceker 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Peki ya ulaştıktan sonra hiçte zor olmadığının farkına varıp soğumak 1 0 Yorumla
Aslıberra Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bu söz çok doğru ben de bana aşık olması imkansız birine aşık oldum 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Nedenini bulsak keşke 2 0 Yorumla
AşKarayavurdu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ulaştığında da nefret eder 2 2 Yorumla Butterflysz +1 yıl Doğru mu bu Yorumla AşKarayavurdu +1 yıl Kural bu Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. İmkansizi sever insan 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Evet öyle oluyor kara sevda 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bilmem... sevmedigim bi durum , istemediğim kişilerin bana aşık olması... bla bla blaaa 😝😝😝
Ben yaşamadım öyle bisey , olursa olur olmazsa olmaz , gerek yok boş şeylere öyle ya..
Ulaşamadığı için özeldir çünkü ve farklıdır. Ama ulaşınca büyü devam eder mi yoksa bozulur mu o bilinmez.
Onu çekici kılan ulaşılmaz olmasıdır çünkü. Ulaştığın zaman aşk da biter.
Yalnızca fırıldak erkekler için geçerli bir durum
akıllılar için değil
Klasik söz her daim geçerlidir insan ulaşamadığının tutkunu ulaştığının nankörüdür bu tamamen erişme mevzusu
Asik olmasi degil onu takinti hale getirmesi kotu ask gecer ama takinti zamanini calar cogu kisi asik olmaz takinti yapar
Zoru başarma isteği. Ulasamadigin gözüne hep güzel gözükür çünkü.
İnsan oğlu hayırsızdır önce imkansız yapar sonra seviyorum der.
Gizemli gördüğü içinn
Âmâ kimse gizemli değildir
Ulaşılmaz olanlar insanlara daha cazip gelir. Her insan biraz mazoşisttir aslında.
Aslında bu tamamen psikolojik sadece ulaşamaddığını bir halt zannetiiği içindir
Çünkü ulasamamak merak uyandirir daha fazla ilgi ceker
Peki ya ulaştıktan sonra hiçte zor olmadığının farkına varıp soğumak
Bu söz çok doğru ben de bana aşık olması imkansız birine aşık oldum
Nedenini bulsak keşke
çünkü zor daha çekici gelir insana
Ulaştığında da nefret eder
Doğru mu bu
Kural bu
İmkansizi sever insan
Valla ben kimseye asik olmadim
Bu pisikolojik bir hastalık bence