Biriyle görüşüyordum burdan yaklaşık 7 aydır, tabii ki sohbeti buradan başka yere taşıdık.
neyse, geçen ay eski sevgilim cezaevinden çıktı ve bana yazdı. Onunla yaklaşık 1 hafta görüştüm ve buradaki kişiye de yaklaşık 15 gün yazmadım. Yazmama sebebim eski sevgilimden bağımsız sorunlarımın olmasıydı ailemle. neyse işte tekrar yazdığımda sen eski sevgiline git, eski sevgilin seninle ilgilensin gibi söylemlerde bulundu. Sadece buna takıldı, sonra da konuştuğumuz her platformdan beni engelledi 😬
benim ona karşı hislerim vardı ama onun yok gibiydi.
Şimdi düşünüyorum acaba onun da bana karşı hisleri mi vardı? üzülüyorum bu duruma ulaşamıyorum ona artık, acaba onun da hisleri vardı da ben onu hatalarımla kaybettim mi diye düşünüyorum:(
neyse, geçen ay eski sevgilim cezaevinden çıktı ve bana yazdı. Onunla yaklaşık 1 hafta görüştüm ve buradaki kişiye de yaklaşık 15 gün yazmadım. Yazmama sebebim eski sevgilimden bağımsız sorunlarımın olmasıydı ailemle. neyse işte tekrar yazdığımda sen eski sevgiline git, eski sevgilin seninle ilgilensin gibi söylemlerde bulundu. Sadece buna takıldı, sonra da konuştuğumuz her platformdan beni engelledi 😬
benim ona karşı hislerim vardı ama onun yok gibiydi.
Şimdi düşünüyorum acaba onun da bana karşı hisleri mi vardı? üzülüyorum bu duruma ulaşamıyorum ona artık, acaba onun da hisleri vardı da ben onu hatalarımla kaybettim mi diye düşünüyorum:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten senin sevgilin varmış niye başkasıyla konuşma gereği duydun, ben evliyim yani utanıyorum başka bi erkeğe bakmaya bile, aldatıyomuş gibi hissediyorum
Eski sevgilim.. 2 yıl önce bitmişti ilişkimiz.
Yani birini unutamıyosan tamam konuşmuşsundur ama gereksiz yere saçma sapan triplere girmesi saçma çocuğun
Çocuk istiyorsan doğur, elalemi çocuğun gibi sevme, üzülürsün senin için söylüyorum
Aman boşver sanaldan herkes iki ay konuşunca kendini kocan sanıyor
Tam da eş olabilecek kadar müthiş biriydi ama ya 😬 aradığım tüm özellikler vardı.. biraz gıcık biriydi ama olsun o da nazar boncuğu gibiydi
İllegal tipler için çocupu harcadın demek aferin oda yakışanı yapmış gitmiş doğrusu bu varsa şansın ulaşmaya çalış
O da illegal değildi, trafik kazasında arkadaşı vefat etmişti. Kim ister bunu? Ama onunla zaten bitmişti, sadece iyi olup olmadığını o kazayı atlatıp atlatamadığını merak etmiştim.
Umarım affeder :/ nasıl ulaşırım onu bilmiyorum ama..
Eleman haksız değil.
Zaten haksız olsa bu kadar dert etmem ki.. ama hiç açık kapı bırakmadı her yerden engelledi beni :(
Geçmiş olsun