İnsan görmediği ve sesini duymadığı insana değil de, aklında oluşturduğu profile aşık oluyor. Aynı düzlemde buluştuklarında saniyor ki bu benim ruh eşim... Ama aslında sadece hayal ediyor... Ve bu tarz ilişkiler genelde sanalda olur ve sanalda da insanlar gerçek yüzlerini istesede istemese de saklarlar. Ne zaman iş ciddiye biner o zaman herkes gerçek yüzünü gösterir ya da göstermek zorunda kalır. Gerçeklerle yüzleşen kişiler de aslında o zaman anlarlar, yaşadıkları aşk değil sadece hayaldi...
Aşık olduğunu "sanabilir " Hayale aşık olmak gibidir bu.. Kelimelerinden.. Fikirlerinden.. Kendini yansıttığı pencerenin pervazlarına sarkabilir. Adeta bir hayranlık gösterisi gibi.. Görmeden sevmek beşere değilde Beşer üstüne beslendiği zaman yosun tutmaz... .
Aşk , bizim filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi bir şey değil birine bağlanmakla ya da ne bileyim her gece o kişiyi rüyalarında görmek istemekle aşık olmazsın. Bana göre aşk diye bir şey yok nkdjsksks
Olmaz olur mu iki kalp severse neler olur neler sevdigimle 1 yildir uzaktan iliski yurutuyoruz cok saglikli degil ama. onu sadece fotograflardan biliyorum sesini duyuyorum o kadar ama seviyorum sevilebilir yani hele de karsilikliysa 🥰🥰
Olur bence Babam annemi nişanlandıktan 4 ay sonra görmüş. diyor annenin yanakları kırmızı kırmızı utanıyordu bide hala unutmamış hala birbirini çok seviyorlar
Görmeyince olunur, sesini duymayinca da ancak tanimayinca ask olmaz, olsa olsa o zihninde tasarladigin bir resme saplantı duymaktır bana göre. Aşk tanımı yapılamayacak kadar ulvi ve üst mertebedir.
Hoşlandımız özelliklerin bir kişide toplanması o kişiyi gözümüzde kusursuz yapıyor bir anda hayatımızın merkezine onu koyuyoruz onunla yaptınız her şey size keyif veriyor vs.
Aşk tamamen biyolojik insanoğlunun üreme isteğinden meydana gelen bir dürtüdür aşkın bilimsel süresi 2 yıldır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusudur aşk Herhangi bir şey bir nesne bir varlık herhangi bir şey seni etkilerse aşık olursun Ama aşık olmak tek başına yetmiyor