Aşkınıza karşılık bulamamak, reddedilmek öz güveninizi etkiler mi?

Zedeleseydi ortaokulda, lisede seni çok seviyorum ama kardeşim gibi laflarını duyduktan sonra asla bir daha kendime gelemez, karşı cins terimini hayatımdan çıkarırdım yeğen. Şimdi de diyorum ki iyi ki karşı cins var, iyi ki onlar hayatımızda :)
Yoooo neden etsin kişisel başarı oranım ortalama %70 civarında Hayır'da evet gibi bir cevap sonuçta. Karşı cins ile duygularımı paylaşırken beklenti içerisinde olmuyorum ben
Ben zaten karşi cinse acilabilmissen bi tepkiyle zedelencek kadar basit bi özguvenim olmadiginin gostergesidir bu bana gore.
O da doğru shsj
Zedelemez. Uzun zamandır takılıyorsak veya yoğun duygular hissediyorsam birkaç gün üzer. Onun dışında cıks
Teşekürler
Ricalar
Cevap
7Cevap
Zedelemez, benim özgüvenimi karşı cins belirleyemez
Hayır düşürmez çünkü beni istemeyeni beni önemsemeyeni bende önemsemem üzülürüm ama insanlardan çabuk vazgeçerim.
Kesinlikle zedelemez. Aşk konusunda cesur olmayı severim her zaman. Daha önce yaptım böyle bir şey ancak hayat devam ediyor sonrasında.
Zedelenir mi bilmiyorum çünkü daha önce hiç ilk ben açılmadım, ama hoş bi durum değil sırf bunu yaşamamak için adım atmam jdsnnd
Zaten reddedildim daha kötü ne olabilir diye gaza geldiğim bir dönem olmuştu. Takmayınca güzel rahatlama kaynağı aslında.
İster istemez etkiler ama bu etki kısa süreli hatta anlık olur beni istemeyen kimse için kendimi üzmem özgüvenim azalmaz
her seferinde redd yedigim icin evet cok kotu etkiledi
Hayır, ne iyi ne de kötü bir etkisi olur benim için..
Hayır çünkü beni olduğum gibi sevecek insan da vardur illa ki. Demek ki doğru kişi değilmiş diyip önüne bakmaya çalışırım
Öz güveni en çok zedeleyen şeylerden biri bence
Hiç yaşamadım ama yaşasaydım kesin zedelerdi
Alışabilir herkes bence. Çokta şapmayak
Zedelemezdi sanırım.
Evet
Zedeler evet
İster istemez etkiler üzücü bir durum. :/
Evet hep reddedildim zaten
Evett
Zedeler yaşadım
hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?