Karşı cins tarafından reddedilmek özgüveninizi etkiler mi?

Karşı cins tarafından reddedilmek özgüveninizi etkiler mi?

Etkilemez asla. Ama reddedilmenin boyutuna bağlı. Hakaret dolu bir reddedilme olursa gerçekten üzücü olur ancak basit kişilerin beni reddetmesi özgüven konusunda bir farklılık yaratmaz. Çünkü özgüveni yüksek biriyim. Ancak özgüveni düşük kişiler bunu takar ve etkilenir. Kimse için üzülmeye ve etkilenmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Iyi günler.
Cevap
22Cevap
Hayır etkilenmez.
Benim öz güvenim ve öz saygım kağıttan değil ki bir üfürükte yıkılsın.. Gerçek öz güven, insanın kendisine verdiği değer ve kendisine gösterdiği saygıyla ölçülür. Başkalarının sevgi ve teveccühüyle değil..
Çok fazla Red yiyince artık umursamıyorsun 😂😂😂😂
Hayır aksine güçlendirir nerde hats yaptığına bakarsın bende ne eksik dersin kendi kendine ve çözümler ararsın
Etkilemez çünkü ben birini çok sevdiğimde ona teklif etmem onu unutmak istediğimde birilerine teklif ederim gerekirse de parasını öderim
Umrunda değil şahsen şu aralar başka işlerle meşgulüm yani reddetmeyi bırak kızlara zaman ayırmam hepsi bebek gibi ilgi istiyor uğraşılmaz
Evet etkiler
Geçen gözlüklü bir kıza teklif ettim. Kız " tamam gözlük takıyorum ama o kadar da kör değilim " dedi
Zannederim ki herkeste bir özgüven sallantısı yaratıcıdır
Yaratacaktır*
Umurumda bile olmaz, herkes herkesi kabul etmek zorunda değil.
Kabulse ne ala değilse başka Mualla deyip geceriz
Hayat kısa o kadar kafaya takmak yersiz.. Aslan bile 10/9 karavana atıyor avında..
Peh!!!
Ozguven kabul edilme kadar reddedilmeyi de kabullenmektir eger etkiliyorsa zaten o ozguven degildir ozguven gorunumludur
Canım baya Bayaa etkiliyorda buradakiler gururundan söyleyemiyor 😅
Erkeklerden hoşlanmıyorum
Erkekler de sıkıntı olmaz 😅
Etkilemez
Etkilemez yenisini kovalarım
Pratik yaptıkça etkilemiyor
özguvenım yokkkı etkılensın :D
Bayan Pikauv etkilemez
bence özgüveni tam olan birini etkilemez
Etkiler
Etkiler tabi
Yok asla