Merhaba sevdiğim adam bana sana karşı hiç bir kadına duymadığım tutkum var seni istiyorum amma ya sevgi yoksa diyor ne bu şimdi?

İki yıldan biraz fazla tanışıyoruz. Sevgili gibi hiç olmadık çünki yukarıda dediğim gibi ya sana da başka kızlar gibi olursam diye başlıyor sohbeti uzatmak istemediğini söylüyor. Hiç evlenmek istemediğini diyor amma yalan diyor bence. Defalarca o benden kendini uzaklaştırdı amma sonununda yine geri döndü hani diyorum seni ne mecbur ediyo uzak dur bitsin ilk ben söyledim sevdiğimi amma o hic söylemedi çünki ona göre bu cümle ağır bişey benimle tanışdıgı yıllardan hayatında kızlar oldu amma onların hic bir onemi yok diyor sen olar gibi degilsin diyor hicbişey anlamıyorum yardımınızı istiyorum. Bu çocuğun istediyi ne acaba? ailesinde bi takım probıemler oluyo kendisi benim durumum istedigim gibi degil diyor hayatımı duzene sokmalıyım diyo
Merhaba sevdiğim adam bana sana karşı hiç bir kadına duymadığım tutkum var seni istiyorum amma ya sevgi yoksa diyor ne bu şimdi?