AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yaşını almış birisiyse bu kişi yaşamadığı şey kalmamıştır gerçekten heyecan istiyordur tekrar hayatında. artık ne olursa gerisi hayal gücüne kalmış
Olay şöyle. Bu benim eski iş arkadaşım.
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Sonra bir gece biz mesajlaşırken ben buna sen benden ne istiyorsun, niye geldin yine , niye karıştırıyorsun aklımı dedim: bana ben sana ilk gördüğüm andan beri heyecan duyuyorum, sende beni görünce heyecanlan istiyorum, bu heyecanı beraber paylaşalım istiyorum dedi.
Public de heyecan katıyor de. 😃😃
Normali yaptık da public kaldı, istemem ben ayrıca
O zaman sana bu hayatın heyecanı meyecanı yok şarkısını armağan ediyorum. 😃
Sağolun 😄
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Sonra bir gece biz mesajlaşırken ben buna sen benden ne istiyorsun, niye geldin yine , niye karıştırıyorsun aklımı dedim: bana ben sana ilk gördüğüm andan beri heyecan duyuyorum, sende beni görünce heyecanlan istiyorum, bu heyecanı beraber paylaşalım istiyorum dedi.
Senin hissin yokmuş anlaşılan. Zorla da güzellik olmaz. Ama sen kafamı karıştırıyorsun dediğin için senden yeşil ışık da almış olabilir.
Ben çok aşığım ya, kaçıyorum yıllardır , adam çok yakışıklı, boy pos endam, çok da kadın arkadaşı olmuş, harcar beni de diye hep kaçtım, itiraf etmek istedi hep susturdum, arkadaş olarak görüyorum dedim, duymak istemiyorum dedim hep kaçtım. Zaten ben yanlışlıkla kaçırdım da bu sefer ağzımdan: ben artık senle de sensiz de mutlu olabileceğim bir olasılık göremiyorum diye: bu itiraf değil mi
Yani m*l değilse anlamıştır ancak bu kadar süre sonra geri gelmesi tuhaf. Ya başka düzgün birini bulamadı ya da seni gerçekten de seviyor.
Buna en son ben buluşmak için ısrar edip ertesi günü de bana öpücük attı diye baya saydırdım. Bak dedim sen benim sınırlarımı ihlal ediyorsun her seferinde , seninle buluşmak istemiyorum, iletişimde bile kalınca kendimi kötü biri gibi hissediyorum, umarım karşına seni olduğun halinle değerini bilecek iyiliğe yönlendirecek iyi insanlar çıksın, ama biz senle çok farklıyız, olamayız, kendine iyi bak gibi mesaj attım. Gördü mesajlarımı , cevap yazmadı. Aylardır da yazmıyordu. Sonra ben bir kitap okudum. Onu paylaştım bir sözle. İradenin gücünü yenmek isteyen her fikir tutku ile kendini savunmalıdır düye. O gün mesaj attı işte , ağlamaklı bir ses kaydı. Artık yazmayacaktım ama dayanamadım, ne oldu bana bilmiyorum, bunca zamandır saçmalamalarımın, kaprislerimin küsmelerimin sebebi bu, sen çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama ben senden çok hoşlanıyorum, artık saklamak istemiyorum filan diye , çok özledim seni filan yazdı işte
Aşıktır belki gerçekten de. Biz bazen karşı taraftan bir adım göremediğimiz zaman geri çekeriz kendimizi. Ama sen de çok geri çekmişsin kendini. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Bilmiyorum çok kararsızım, zaten uzak dur ben arkadaşça davranamıyorum, çok etkileniyorum , çok yükseliyorum dedi bende tamam zor olacak ama uzak dururum dedim. Sizce bitti mi?
Zaten uzak duran sensin. 😃
Bilemem artık orasını. Epeydir bitmemiş baksana.
Ters psikoloji yapıyor o zaman uzak dur diyerek
Ben net insanım o yüzden beni kafam pek basmaz bu işlere.
Aynı yerde mi yaşıyorsunuz peki? Yani tesadüfen de olsa görme ihtimaliniz var mı?
Hayır artık farklı iş yeri ve farklı ilçedeyiz
Aynı ilden misiniz peki?
Evet 40 km filan var aramızda bende araçta var
Bas git o zaman yanına. Geldim de. 😃
Bir kere bana böyle saçma sapan küsmüştü yine. İnstagramdan çıkardı. Hayırdır dedim. Ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum , görüşmüyoruz gelmeyince ne anlamı var dedi. Çocuk musun sen bu yaptıklarını anlamıyorum dedim. Çok yanlış bir yerden girdin yapma dedi. Doğru yeri göster dedim. Göstermicem dedi. Sonra ben bunun iş yerinin önüne gittim. Onun ilçe daha büyük orada işim vardı. Dışarı gelebilir misin müsaitsen dedim. Aşırı derecede şaşırdı. Geldi. Çok heyecanlandı. Arabada oturduk 15-20 dakika. Böyle baskın gibi ayıp oldu demi dedim. Hayır bana sürpriz oldu ne olur görüşsek eski günler gibi tamam cıvıklık yapmıcam dedi. Ben sana kızsam bile nasıl küs kalayım kalamam filan dedi. Benim sana zaman zaman artan hislerim var bastırıyorum ama bir anda geri çıkıyor dedi. Artık söyleyebilir miyim dedi. Söyleme sana şu an verebilecek bir cevabım yok dedim. İş çıkışımı bekle çarşıda oyalan bir saat yemek kahve ısmarlayım dedi. İstemem geç kalmayım dedim, ben ilk buluşmamızı böyle hayal etmedim beni oyuna getirdin filan dedi. Bir de arabada elimi tuttu. Güzeldi aslında. Of of
Evlenme teklifi et en iyisi. 😃
Liseliler gibisiniz var ya.
Neden öyle dediniz? Yaptıklarımızdan dolayı mı 😄 lise öğretmeniyiz ikimizde ondan mı acaba
Ergenlerin içinde kala kala ergen olmuşsunuz siz de. Ee boşuna dememişler üzüm üzüme baka baka kararır diye. 😃😃
Olabilir ya mesleki deformasyon 😂
Çok mu kötü sizce?
Örtmenim o benim kalbimi çaldı da deyin bari. 😃😃
İki taraf da böyleyse sorun olmaz belki ama iki taraftan biri böyleyse sorun büyük bence. Anlaşamaz ve katlanamaz insan diye düşünüyorum.
Neyin ne olduğunu bilmiyorum. En son pazartesi konuştuk işte. Daha da yazmadı
Bu kadar severken siz neden yazmıyorsunuz ki?
Uzak dur dedi. Ondan sonraki gün yazdım. Tek kelimelik cevaplar yazdı. Peşinde koşturmak istiyor. Ondan dolayı yazmadım bende
Bu aşk burada biter ama. O adım atmış sen kaçmışsın, sen adım atıyorsun o kalıyor. Hayat kısa kuşlar uçuyor. 🙂
Şöyle bir mesaj nasıl sence?
Ne hissettiğim konusunda senin kadar cesur olamadığım için beni affet, ama benim beynim susmuyor , susmaz da. Keşke başka şartlarda karşılaşmış olsaydık. Ama senin de dediğin gibi ben bu durumu kaldıramıyorum. Uzak dur dediğin gün çok üzülmüştüm ama sana hak verdim. Yine benden daha mantıklı olan kararı verdin. Birbirimizden uzak olmamız en doğrusu
Böyle bir mesaj yazmanın hiçbir anlamı yok ki ama. Bir şeyi değiştirmeyecek bir mesaj. Bence atma ama sen bilirsin.
Adam zaten unutmak için uğraşıyor; tekrar unut beni demenin bir anlamı yok mu diyorsun
Evet bence öyle. İletişim neden kurulur? Bir şeyleri konuşmak, çözmek için. Boşuna bir adım olduğunu düşünüyorum. Ha teklifin halen geçerli mi dersen o zaman işler farklı olabilir örtmenim. 😃
Geçerli der ama en son bana uzak dur dediği günkü mesajları beni seviyor gibi değil arzuluyor gibiydi sadece. Şehvet temalı bir sevgi istemiyorum ben.
Şey yazsam nasıl sence. Seni seviyorum ama senin benden beklediğin gibi şehvetli bir sevgi değil bu, şefkatli temiz seviyorum ben seni yazsam , çok mu dramatik
Seven insan arzular ama. Kadınlar burada yanılabiliyor. Sadece cinsellik için ilgisinin olduğunu düşünüyorsan hiç devam etmeyin.
İstediği başka bir şey arzuluyor sevmiyor
Daha önce hoşlandığını sevdiğini söylemişti defalarca ama ona rağmen sevgi değil demi bu?
Sevişmek istiyorum diyor
Daha önce hoşlandığını sevdiğini söyledi ama alakası yok demi
Artık işi bir üst aşamaya getirmek istiyorlar kendileri
Aşık da olabilir şehvet de olabilir. Biraz sa sen zarf ortaya niyetini anla
Bana işte bu heyecan muhabbetini yaptığı günün ertesi günü, ben sana çok yükseliyorum , çok etkileniyorum, sen beni kaldıramazsın, daha fazla arkadaşça davranamam benden uzak dur dedi
O zaman net seninle sevi. mek istiyor
Sevgi filan yok demi, zaten ben uzak dururum o zaman senden dedim ve uzak duruyorum
İsabetli karar vermişsin
Bu kadar yıldır uğraşıyor, yine arar sorar mı? Bir de bu seni istiyorum benden uzak dur muhabbeti duramam diyip koşmam için ters psikoloji olabilir mi
Tabiki onu istiyor zaten. Seni ayartmanın yollarını arıyor
Eee ters tepti ama tamam uzak dururum dedim ve sallamıyorum nolacak. Kızdı bana seni pohpohlamıcam artık daha fazla diye. Böyle bir adamın elde edemedikçe aşık olma ihtimali var mı sizce?
Sende bulamadığını başkasında arayacaktır..
Arasın bulsun benim açımdan hiç sorun yok, başkası ile yatmasın diye yatmaya koşacak biri değilim ben
Tabi ki de. Aşk var mıdır demişsin olabilir ama çok istiyor seni o niyeti de belli
Çok istediğini biliyorum ama aşık insan bu kadar utanmaz olur mu onu bilmiyorum
Evet. Ne semki. Sen daha iyi tanıyorsun o kişiyi
Bence tensel yaklaşınca olmayacağını anladı, aşık gibi yaklaşıyor bu sefer. Bir kere gece konuşunca da sapıtmaya başladı yine. Bilmiyorum ama ses kaydında sesi çok ağlamaklı duygulu geliyordu, içten. Sesini içten yapacak kadar rol yapabilir mi bir erkek? Ben size sorayım
Yapabilir tabiki. Ses olayı kolay. Sen bilirsin temkinli ol yine de
Kolay mı? O neden benim rol yapıp yapmadığımı anlamak için sesimi duymak istedi ya? Kendisi yapıyor ama karşıdaki rol yapıyor mu emin olmak mı istiyor
Sanırım canısı. Zarf at dedim yaa
Nasıl zarf? Kesin atlar ya en ufak şüphem yok
İstiyorum yapalım mı gibisinden
Anla işte
Saçmalama ya buna atlamayacak adam mı var?
Başka nasıl anlarsın ki niyetini?
İyi de ben bunu yapmadan bile o bıraksam sohbeti oraya çeker zaten. Ben niyetin kötü gibi geliyor dedim bir kere. Öyle niyetim olsa sabah akşam çağırdığım an bana koşacak bir kadın bulurdum, yıllardır tanıyorum ben seni, bir kahve içmeye bile gelmedin ama iyi ki de bana hemen gelmedin , böyle daha güzel oldu dedi.
Hmm kafam karıştı
Neden? Niyeti kötü gibi mi geldi
Yok bu sefer de ciddi gibime geldi
Bilmiyorum bende emin değilim
Karışık senin işler :)
Ne önerirsin
Şans ver derim.
Ama bana en son sen beni kaldıramazsın, arkadaşça davranamıyorum ben artık, çok yükseliyorum, senden çok etkileniyorum, uzak dur benden dedi. Bende zor olacak ama uzak durayım dedim. Neden zor dedi. Ben artık içimdekileri saklamak istemiyorum dedi. Bende rahatsız olduğum şeyleri olmamış gibi davranamam, sana bu konuda vaatte bulunamam dedim. Ondan sonra da bir daha yazmadı
Biliyorum. Ama çok karışık duygular. Her şey var aslında işin içinde
Aşk şehvet duygusallık yatmak istemek ama vakit geçirmek istemek de öyle mi
Zamana bırakmalı o zsman
Aynen hepsi var işin içinde
Kesinlikle
Dayanamaz yazar mı dersin? Çünkü ben en son gece yazıştığımızda ağzımdan kaçırdım. Madem beni çok güvenilir bulmuyorsun inanmıyorsun neden yazıyorsun bana dedi. Dayanabilsem dayanamıyorum robot muyum ben dedim. Bir de işte senle ya da sensiz artık mutlu olma olasılığım yok benim dedim. Daha ne diyebilirim ki? Anlamaması imkansız geliyor
YaAr o zaman kesin
Devir kötü kolla kötü.
Okey baby
Derdi başka
Bu benim eski iş arkadaşım. Olaylar silsilesi şöyle
Kesinlikle başka şekilde
Önceden kaç kere seviyorum hoşlanıyorum dedi onlar hep yalan o zaman
Elde edene kadar köpeğin gibi davranır :)
Yani çok klasik konuşmalar bunlar eğer gerçekten arzuluyorsan inanıyormuş gibi yap keyfine bak
Ay inanıyor gibi filan yapamam ya, dedim de ben senle bu heyecanı paylaşmak filan istemiyorum diye
Yaşlarınız kaç?
Hatta sana inanmıyorum güvenmiyorum dedim, sana vaatte bulunmadım, vuruldum demedim, Nesin’e inanmadın dedi. İşte en son da ben sana çok yükseliyorum , çok etkileniyorum, sen beni kaldıramazsın, benden uzak dur, daha fazla arkadaşça davranamam dedi
35 ikimizde
Yani bence sizin için çok çocuksu bir erkek karşınızdaki
Neden? Ben çok beğeniyorum , seviyorum aslında. Ama cinsel bir yaklaşım kabul edeceğim bana uyan bir tavır değil
Yani cinsellik için kılıktan kılığa girmek sizce de çocukca değil mi?
Kimseyi bulamayan biri değil ki, adam zeka gibi bir şey
Her gün biriyle de beraber olsa sizinle bir şey yaşamayı çok daha farklı istiyor olabilir
Bana da yıllardır elde edemediği için iyice kafayı yedi gibi geliyor
Tam olarak böyle bir şey olma ihtimali çok yüksek
Neyse hayırlısı olsun ne diyim, acaba bu sefer aşk dolu mu geldi dedik yine fos çıktı
Yani aşkına inanıp şans vermek bir hata olmaz tabiki fakat sonucunda işin oraya geleceğini şimdiden söylemek isterim :)
Şans verdiğin anda o iyice cesurlaşacak desene
İnanılmaz hemde :)
Kalsın bay libido
😂😂😂
Başka