Kaslı yakışiklı hoş tatlı neden olmuyo neden bulmuyo beni🙈🙈
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Ne iş bu kizlarda da bi yakisikli kaslı maslı erkek tutturmuş gidiyor, belki sakkandigin için seni bulamiyor olabilirmi 😁😉
Biye saklanayım ki hjkjg
Hani yakisikli kaslı erkek beni bulmuyor dedin ya o açıdan dedim belki saklaniyorsun o yüzden seni görmüyorlar yani öylesine dedim 😉
Tamam işte vende diyorum ki ben neden saklanayım zaten buraya yazmışsam neden saklanayım ki jhjkjbb
Mesele bura yazmak deyil yani demek istediyim çok disari gez dolaş belki bi esmer saba teklif eder öyle evde oturmakta erkek bulunmaz gurban haha😊
Zaten ben evde oturmuyorum ki bunu nerden çıkardın onun haricin de gezip dolaşmakla da kaslı erkek bulunmaz ortak bir arkadaşlığın olması gerekiyor ve onların vesilesiyle olması gerek yoksa dısarı da sabahtan aksama kadar dolaş bulamazsın çünkü hepsi dpor salonlarındadır onun haricinde maskeyi kafata değil ağız ve burna kapatman gerekiyor ama gördüğüm kadarıyla kafanda duruyor maske sonuçta ağzımız ve burnumuz kafamız da değil büyük kollu genç hjkjhhnm
Yaw bir yerimden çikarmadim, maksat yeşillik misali öylesine dedim şaka olsun diye maksat girgir olsun ama sen hep nerden cikardin deyip duruyorsun bir türlü anlamadin ne demek istediyimi, 😁😊
Kafamdaki maskeye gelince spor salonunda dolasirken maske şart ama calisirken takmak mecburi deyil, o anda da kafaya taktim yoksa biliyorum maske nereye takiliyor haha😊 evet kollarim büyüktür 😁😉
Ben anlıyorum senin bana ne demek istediğini ve başka yerinde buyuk mu hjjhgnmh😂
Ohoooo hemde nasil büyük başka yerim 😁😉
Utandım neyse kapat konuyu🙈🙈
Utanacak ne var ya merak etme birşey yapmaz 😁takip et istersen yorumlaştigimin kim oldugunu bileyim 😊
Kim oldugunu da özelden yaz senin oldugunu bileyim 😉😊
Xper yetmiyor
Ama az önce istek gönderen sendin ama dimi? Benim isteyimide kabul et
Evet bendim xper yetmiyo ben birsey yapamiyorum sadece takip ata biliyorum
Takibi kabul etmek niye xper le alakası olsun ki?
En azindan yorumlastigim sensin onu biliyorum
Ama bidakine pay yaparsan senin oldugunu nerden bilecem?
Peki bana neden mesaj atmiyosun ki?
Bak bunu düsänmedim yazdim sende yazabilirsin sanirim bi dene?😊
Onlar da sana eriyip bitiyodu zaten anca kullanıp atarlar seni bu kafayla gidersen çok kullanırlar geçmiş olsun şimdiden 😄
Beni kimse kullanamaz demekki zamanın da seni çok kullanmışlar da tecrübe kazanmışsın okey
Hahaha yoo kullanan olmadı 😄 ama çevremde senin gibiler çok hepsi senin gibi diyodu ama hep peçete niyetine kullanıp atıldılar 😄😄
Ben o senin cevrendekilere benzemem biliyo musun senin gibilerin recetesine yol yazıp sağdan ikilettim
Kesin öyledir 😄😄😄
Kesin sende peçete niyetine hic kulanip atmamışsındır.
Vallaha atmadım, Allah var yukarıda hiçbir kızı kullanmadım hatta elime kız eli değmedi yemin ediyorum
İster inan ister inanma beni bilen biliyor.
O zaman neden az önceden beri bana atar yapiyodun bana da günah degilmiydi ha degilmiydi
Tipe göre insan seçmeye devam edin daha çok kaybedeceksiniz..
Tipe göre insan seçip seçmeyeceğimi sana mı soracam. Ben senin pecete gibi kullanıp attığıkların hakkın da sana diyormuyum sen daha çok kaybedersin böyle yaparak? hayır demiyorum. Sende benim ne yapıp yapmayacağımı sorgulayamazsın çekile bilirsin...
İstersen git g*tunu parmaklattır banane ben kimseyi kullanmadım bu bir ikincisi gerçekleri söyledim zoruna gitti herhalde 😄 naparsan banane 😄
Hadi şimdi uzayabilirsin
Belli ki sen cok gotunüü parmaklatmışsın aferin sana. Senin canıni çok acıtmişım ki boyle konuşuyorsun seni bayağı kullanmıslar yara almışsın tatlım sağdan ikile şimdi
Kullanmadı kimse yaram falan da yok uzatma ikile tatlım hayde
Seni kullanacak kaslı erkekler var bekletme onları 😄
Zaten sen beni taklit etmekten öteye gidemezsin çünkü kapasiten yetmez nede olsa taklitler aslını yaşatır yol al
Senin neyini taklit ediyim Allah'ın maymunu 😄
Zaten senin gibi kör olmuş bir cahill zaten anlamaz senin hayvanalara da saygın yok kendine mi saygın olsun o maymun senden daha yakışıklıdır senden daha nazikdir en azından. Sen maymunun tirnagina yetisemezsin 😂😂
Zaten maymuna hakaret ettim sen maymun da olamazsın 😄 süzme beyinli 😄😄
Sktr gt asabımı bozma kodumun tatlısı beş para etmezsin kasar
K*hpesi
Hepsini sana iade ediyorum nasılda zoruna gitti satırlarım
Ananın şeyine gitti 😄 s*kımde bile değilsin
Senin sikkin olsa ne olur olmasa ne olur sen fahhişee oldukdan sonra. Bence benim laflarim senin annaninn seyine girdii.
Benim şeyimde sana girdi anlaşılan 😄
Senin seyini alip sana girdirtirim
He he sktr gt m*l
Kes çeneni daha ne dedigine bilmiyosun istersen seni akıl hastanesine yazdirayim senin gibiler orda cok var. Hic bir kiz seni sevmemiş galiba
Sevdi sevdi merak etme ben yalnız kalmam bulurum birini 😄 her şey kas tip değil çünkü.
Evet deliyim sizin gibiler ile uğraşmaktan deliye döndüm soyunuz bitmiyor mk 😄
Senin galiba cok mu zoruna gitti ben kas esmer dedim herkesin tercihleri farklı olabilir neden bu kadar onyargilsin. Onun haricin de sen bana iyi yaklassaydin alirdin cevabini ama kotu yaklastin mk
Çünkü hepiniz s*laksınız anlayın artık erkeklerin çoğu kullanıp atıyor sizi sana inat kas yapıp kullanırdım kızları ama karakterimi sizin gibiler için harcayamam
Zoruma giden sizlerin saf olması hemen inanıyosunuz erkeklere
Bana salak deme agzini topla herkesin dusuncesi farklidir kimse beni kullanip atamaz
Sizde kizlara inaniyosuniz
Büyük konuşma bence her an her şey olabilir 😄
Yarına çıkacağın belli değil büyük konuşma bence herkes bi an da değişebilir.
Ben inanmıyorum akıllandım artık ha hiç kandıramazlar da demiyorum ama uyanığım artık fazla yüz vermiyorum kızlara eskisi gibi olduğu yerde iyi hepsi
Bu büyük konusma değil ki ona bakarsen sende buyuk konusuyorsun
Ben gördüklerimi söyledim gerçekler malesef devir çok kötü kim kime dum Duma mk
Sen kendini değistireyim derken cok onyargili yapmışsın çünkü bana hemen laf attın oysa ki önyargili olmasaydin beni dinlerdin biraz ama sen direkt laf attın
Alışkanlık oldu bende de yapacak bir şey yok, çünkü insanlar hep beni yargıladı bende onları yargılıyorum kısasa kısas
Ama bu iyi birsey degil farkindaysan sen yargilamiyorsun sen resmen kufur atiyosun disarida boyle yaparsan sonu hic hos opmayan seylerle karsilasirsin
Bana laf sokana lafımı sokarım isterse dışarıda olsun, sorun yok korkmuyorum, zaten çevremde insan yok kafam rahat insanlar sinek vızıltısı gibi rahatsız ediyor beni
Peki bana sana laf soktumda mı sen bana direkt laf soktun ondan diyorum onyargilisin bira kir onyargini
Üstte bakıyorum da sokmuşsun
Ama bak sen beni tahrik ettin bende sana soktum mesela sen direkt bana seni kullanirlar diye yazdin ne gerek vardı kalbimi kirmaya
Napayım elimde değil, ben biraz ağır konuşuyorum
Tahrik oldun diye laf sokman gerekmez bana nazik gelseydin, beni g*t etmiştin ama edemedin.
Elimde degil diye birsey yok karsinda ki robot degil kalbini kiriyosun incitiyorsun
Sen bana nazik geldin mi ben geleyim
Sinirleniyorum ister istemez, nereye gitsem sizin gibilerle karşılaşıyorum, karaktere önem veren yok mk
İster istemez sert çıkıyorum çünkü deli ettiniz beni bıktım bu yaşta kızlardan bundan sonra ciddi düşünmem kimseyle çünkü güvenemiyorum, hemcinslerine çoğu iki yüzlü hele bazıları var şeytandan beter
Ben neden beter ettim seni seni bu hale getirenlerle sitem et bana degil.
Neyse bb işim var çok uzadı
İnşaallah, düzgün karakterli , sadakat sahibi, anlayışlı, esmer, kaslı , yakışıklı birisi seni bulur.
İnşaallah iki cihanda mutlu ve mesut olursun 🤲 Amin
Seni neden istesin buna cevap verirsen belki olur İlla kaslı mı olacak bir de?
Bi de kaslı erkek sevmem derler
Şansına denk gelmemiştir. Öyle her istediğimizde herşey olmuyor
Bizde güzel esmer çıtır istiyoruz bizede gelmiyoki sana gelsin
Dışarıda çok var. Azıcık odanızdan dışarı çıkıp iki adım atın.
Bak nedicem 2 sene bekle sırf senin için kas yapacam hemde esmerim weqewqe şakası bi yana herkes hoş tatlı bir karşı cins ister ama istemekle olmuyor ki zaten senin isteğin biraz zor yani türk erkeklerinin %90 ı kassız.
hahahah sende cok guxel, sarisin renkli gözlu , uzun boylu, harika yuz hatlari olan, harika fizigi olan bir kiz olursan neden olmasin.
Nedir bu esmer sevdası sarışın yeşil gözlüyum ben neden biri de sarışın erkek istemiyor 😂
Nasip kismet işi kardeşim. Hem kasli olsa ne yazar adam olmadiktan sonra. Hz. Mevlana ne demiş: "Görünüşe aldanma, cünkü hic bir şey göründügü gibi degildir; bugün hayat veren su yarin sizi bogabilir"
Valla benimde canım çok şey istiyo fiziği güzel çıtır bişey ama işte 😉
Bizim istediğimiz olmuyor🙁 bari senin istediğin olsun. Umarım sahip olursun 😊
3 farkli adam istiyorsun farkindaysan? 😂
Arkadaş memleket arızayla dolu
Çok şey istemiyosunda, sende nelwr var?
e direk beni yazsaydın
Kasli esmer çoçuk bul şunu
Kaslı erkekleri kıskananlar yine dizilmiş🤣
Eskiden öyleydim kilo aldim ghjj
Seni kimsin seni bulsun ki
Kastan kaybediyorum ama onuda cozucem 😂
kaslıyım esmerim yakışıklılık görecelidir
aynen bahsettiğin gibiym foto atarm hatta video
İsteyenin bir yüzü vermeyenin her yeri derler.
Yakışıklı kaslı ama esmer değilim :D
yakışıklı esmer sayılırım uzun biriyim sen beni bulabilir misin
Tek sıkıntı esmer değilim
Kas, orangutanda da var. Beyni gelişmiş olanı ara.
Bol şans diliyorum 😊
Neden?
Lazım olacak.
Nesi lazım olacak açıklar mısın?
Ketçap mayonez de olsun mu sksjskxjxj
Süper olur tadı hoş olur bari.
Çok istiyosun sen önce bi fabrikatör bul ona anlat dldjdkdj
Sana anlatıyorum ya işte.
Ben fabrikatör değilim malesef pp ye bak ne görüyosan o var sldjdkdjd
Sen neden peki beni fabrikatöre yönlendiriyosun? Burnu uzun biri vardı pp de?
Neden beni orda burda eleştiriyosun naptim sana ben
Nerde eleştirmşim seni?
Bu gonderiye yorum yapan bi kiza beni alay edercesine birseyler yqzmistin neden yapiyosun bunu ben naptim sana bu kadar sert davraniyosun
İyi misin kızım sen kimseye bişey yazmadım
Yazdin alayci bir tavirla hemde
Ne yazmışım
O benle alay etmisti sende yorum olarak aynen bu guzel gibi birsey demistin
O yorumumda seninle alay etmedim ayrıca burası fikirlerin paylaşıldığı özgür bir platform :)
Ozgur bir platform ama kimsenin ozgurlugunu kisitlamadigi surece
Tamamdır
Sen bana dedin ki alay etmedim peki yukarı da yazdıklarına ne demeli canım
Gece gece bana mı çattın alay amaçlı yazmadım ayrıca etsem de sana hesap vermem vermek zorunda değilim burdan daha cevap vermiyorum çok konuşmak istiyosan gizliden çıkar yazarsın bana
Gece sana çatmadım sen bana çattın sen benimle alay ediceksin ama ben sana hesap sormayacam hani özgurdü burası bak nasıl lafınin tersini yaptın
Kardesim Nasip kismet bulur belki
Hani nerdee
Insallah diyelim
Sen bulmuşmusun
Ariyorum ama merhametli guleryuzlu yuregi guzel zeki ahlakli birini bulamadim hala
Belki de böylesi daha hayırlıdır.
senden haberi yoksa nasıl bulsun git açıl
Bulursa haberin olur
Bi görüşümü yazdım herkes olumsuzca eleştirdi cok yazik
Emin misin bak ezer sonra
Nasıl?
Altta ezer çok seni
Aklına gele gele bu mu geldi
Evet neden ki bu güzel değil mi?
Güzel ama neden beni ezsin ki
Sert iyidir ya acı iyi olurmu sence
Olir herhalde