Tipim minyon ve böyle kasli esmer erkekleri seviyorum. Ama bana bakarlar mı? Ve benimle dalga geçince hoşuma gidiyo. ya da yanaklarimi siksa
Neden böyleyim?
Tipim minyon ve böyle kasli esmer erkekleri seviyorum. Ama bana bakarlar mı? Ve benimle dalga geçince hoşuma gidiyo. ya da yanaklarimi siksa
Neden böyleyim?
Kaslı arkadaşlarla başka neleri seviyorsun acaba oturup dinlemek isterdim 😂😂🙄 Bence çok fantastik ve sen ağzının tadını biliyorsun ama biraz beyin de lazım. Unutma bunu 😂
yakışıklı, zengin erkek kendi seçer. ortalamalar ortada buluşur. tipten eksi işi gücü de olmayanın vay haline. taştan yumuşak ne bulursa artık. sen de üst mü, orta mı, altta mısın ona bak. sana bakacaklar ona göre belli olur
tam aranılan kızsın emin ol :)
eig için teşekkür ederim :)
Ricaa
U lağğnnn neresi aranılan kız
Ezik mood tavan
@Egzistansiya nasıl yahu. Kendinizi kraliçe sanmanızdan elizabeth geçiyor ömrünüz. Bu kız gibilerine hasret kaldık.
Uzun boylu iri yapılı kızları üzdün kral
Sen kimi yiyorsun lağn (!) neyse… yooo Kank çok var bu kız gibisinden sana denk gelmediyse şansına küs demeyeceğim a ha bak denk gelmişken yürü kıza. Kızzaten yorum yapan her erkeğe gelin güvey olmuş zaten
@Egzistansiya bana bak, senin o ulannnn diye yırttığın ağzını yorgan iğnesiyle yerine dikerim !
yorum yaparken görüş beyan ederken senden onay mı alacağım?
her yoruma salça olma ezik uzaaa !
@dreamliner61 kral füze atsaydın 🤣
@BayanMedussaa uzun boylu iri yapılıları çekici zannetmeyin. İyi arkadaş olunur onlarla ama ilişki düşünülmez. Belki tek seferlik olur.
senin gibiler daha kıymetli
Evet
Cevap
104Cevap
3 sevgilim oldu ikisi 190-80,100 kiloydu biri 184 normal kilodaydı boy farkı bazen hosuma gidiyo bence erkekler de böyle seviyo oyuzden sorun yapma ama benim hoslandığım kisiye göre de değişiyo 173 birne aşık oldum mesela ve yzun boy itici gelmeye basladı yakın olunca daha iyi gibi geliyo
Erkekler milyon sever hata oyle kizlar erkekleri parmaginda oynatyit benim tanıdığım bir kız var adam uzun kiz kucuk adam onun için herseyi yapyor evliler
Bakarlar, erkekler her b*k* bakarlar. Ama beraberlikte, altlarında hayatta kalabilir misin, meçhul? (Sonra şey uğruna b*k yoluna gitme derim.)
Bence, herkes kendi dengini bulmalı ve beraber olmalıdır. Yani, büyük büyük ile küçük küçük ile beraber olmalıdır.
Bakarlar, öyle erkekler daha çok seviyor merak etme
Valla minyon daha çok seviyorlar diye biliyorum eşim 185 boy kalıplı ben iste 1.60 balık etliyim hafif ama yanında çocuk gibi kalıyorum kendisine subyenci diyorum hajajajaj
Evet takmıyorlar okadar kısa kızlar daha sempatik geliyor banada
E bide huyumda güzel eğlenceliyim deli dolu hayat doluyum her ortama ayak uydururum bide boyumdan vuracaksa beni kendi kaybeder🤷🏻♀️
Evet bazen pes ediyor yeter dur diyor yetişemiyorum sana diyo hiperaktifliğim gözüne batıyor jajajak
Çok teşekkür edermmmmmm aminnn😆🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Darısı sana bebeğim bilmiyorum evlimisin ama en güzelleri senin olsun 😍
Kız bende aldatıldım ama hayata küsmedim sende küsme hajajajja
@Gzz00 bir şey soracam ya ne oldu @imrasera_12
Noldu söyle?
@imrasera_12 burdan mı ya :))
Evet özele gelemezsin
@imrasera_12 neden gelemiyorum :(
Özel adı üstünde her gelen giremez
@imrasera_12 rica ediyorum
No
Ok
Bana bakarlar mı?
Soru bile çok saçma
Ve seninle dalga geçilmesi neden hoşuna gidiyor? Sorunlu musun?
Ben de minyon tipliyim ve neden bakmasınlar? Eğer gerçekten seversen boy fark etmiyor inan.
Doğru diyorsun
Boyun kaç
163
İyi bu arada boyun ortalama
Değilmi.21e girecem ama 17 diyorlar bana
Bu iyi bi şey bence ama boydan dolayı değildir yüzün de küçük duruyodur
Anladimm. Sağoll
istisnasız her erkekle flört etmişsin yorumlarda komedi. bakarlar bakarlar hele bu sitede istemediğin kadar bakarlar
Minyon seven kaslı erkek vardır illa ki canım umaeim denk gelirsin. Böyle olmanda bi problem yok bence zevkler ve renkler tartisilmaz sonucta olabilir yani
İri yapılı kaslı erkek minyon sever zaten için rahat olsun 😂
Minyon felan hikaye. Bir kadın bu ülke de süperman e bile selam desin hemen karşılık görür. Ama bu ülke de.
Boy kilo vs hepsi boş biriyle uyum yakaladın mı iki tarafta birbirinin kusurlarını tipini görünüşünü çok umursamaZ
Çünkü sen erkeği seks objesi olarak görüyorsun. İhtirasların için sadece bir oyuncak.
Ne allaka
Amca haklı kızım
Herkese vıcık vıcık olmuşsun ya dön bak yorum atan her erkeğe yol almışsın öğğğkkk
@Egzistansiya ne alakası var ya kız uzun boy seviyor diye kızı kötülemeyin
o da böyle seviyor napalım
Neden bakmasınlar. Ama sorun şu sen kendine bakıyor musun
Bakiyorum
Bu soru bana pek normâl gelmedi. Soru sahibinin psikolojisi ise hiç normâl gelmedi.
Niyet ciddi değilse minyon olup olmaması fark etmez fiziki ise her türlü olur niye ciddi ise çarık çarıkla sarık sarıkla.
Doğrusu minyon da sevdim iri yapılı bak kilolu demiyorum at gibi dediğimiz varya onlarda süperler şimdi boy pos yerinde karı da güzel duruyor yani
tek elle bile kaldırırlar seni mis gibi ev içinde de ağırlık çalıştırmış olursun
Yaaa 🤤
Bi test edelim bakalım:
Seni gidi yaramaz bıdık seni.
Tahrik oldun mu? 😆
Qahshshsh oldum
Yaa qahshhss çok iyisin. Ama ben doyumsuzum
Unutma ama
Erkekler zaten minyon seviyor kanka, üzülme.
Ama çok minyonum. Küçük gösteriyorum.17 gibi
Boy kilo vücut hatların ne
163 ve 51
160 altı minyon sayılır knka sen normalsin, kilonda iyi sev kendini
Ama bana öyle diyorlar. Tamamm
İnsanların ne dediği önemli değil. Onlar ancak konuşur konuşmasını bilir.
Yani bulursun elbette istediğin birini boyun ve yaşın kaç?
163 ve 21e girecem
Almanya
Öyle aslinda
Hmm ilginç:) erkekler minyon seviyor diye düşünüyorum ama senin anlattıkların başka bir seviye:)
Seviye derken?
Dalga geçince hoşuma gidiyor vs dedin ya
Evet neden böyle bilmiyorum
Şu görüntü çok rahatsız edici bence ya millet nasıl beğeniyor anlamıyorum herkes dengine göre olsa
Uzun boylu yapılı biriyim minyon kızlar daga çekici buluyorum
En azından dürüstsünüz kadınların çoğu kaslıperest olduklarını inkar ediyorlar.
Çoğu öyle çünkü bu kadar kas çok fazla yapılı olsun yeter
@GatoKitty kaslılarla gününü gün ettikten sonra göbekli enayilere yamandıkları doğrudur...
Ben 193 üm en azından 165 den aşağı kızla olmuyor çok kısa kalıyor sonra
Kesinlikle minyon seviyorlar. Minyon olmak ayrıcalıktır erkekler minyonları daha çok seviyor.
Valla sorunun fotoğrafında gibi ise, zor seni görmesi için yere birşeyler düşürmesi lazım.
Birde mavi gözlü isen tadından yenmez var ya
#Mirliva
hmm, fotodaki gibiyse beklentin sorun olabilir senin için 😅😅
Tüm kaslı erkekler, kaslı veya yapılı kadınlarla mı oluyor?
Yok tam tersi minyon hastası olıyırlar
Bende minyon kizlara bayiliyorum ben olurmuyum?
Bakarım hak ediyor mu etmiyor mu. Ben vücuduma adam akıllı bakıyorsam karşımdaki de baksın isterim.
önüne gelen kaslı seviyorum göbekli sevmiyorum sanki sorsanız bana kendilerini ancelina ya
Kızım ekmeğin arasına koyup yerler seni davul dengi dengine sen sana yakın birileri ile yaşa ilişkilerini öldürür bu adamlar seni
Benim de boyum 171 ama kendimden uzun kızları seviyorum peki bana bakarlar mı?
Hayır
@tanımlarterimlwr Niye bakmasınlarmış? Aşkın boyu mu var?
Uzun boyluyum su bile vermem. Aşık olacakların da sanmıyorum
@tanımlarterimlwr Senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor zaten Avrupa'da hiç kimse böyle bir şeyi tınlamıyor senin gibi karaktersiz birisinin su bile vermem yazması gayet doğal
@tanımlarterimlwr Boyun uzamış ama aklın uzamamamış
Ahahahaha git ötede ağla adım kadar eminim hiçbir uzun boylu sana bakmaz 190 en iyisi. Kisalarda bakmaz onlarda 180 istiyor sjsjsjsjjsjse
@tanımlarterimlwr Önemli olan karakterdir, insanlıktır, saygıdır ki sende bunun zerresi yok
Bakarlar deseydim olacaktım yani hadi kardeşim. git ötede ağla senin travmanı çekemem
@tanımlarterimlwr Ağladığımı nereden biliyorsun ben senin gibilerle burnumu silemem
Aynen aynen
@tanımlarterimlwr Git başkalarını rahatsız et ergen seninle bir işim yok ben senin gibileri kaale almam kendini bu kadar bir şey sanma
🤫🤫🤫🤫🤫🤫
@Aaliya0Q Ben de nefret ediyorum Artı 171 boy da Türkiye ortalamasında bir boy çok teşekkür ederim
Hep gittiğim. kafede bir barışta var. Adam 1.70, sevgilisi 1.75-1.80 var. Yani bakarlar. Alanya'da yaşıyorum kendinden kısa boylu erkekle çıkan bir sürü yabancı kadın gördüm. Türk kızlarını boş ver zira hiçbir meziyetleri olmamalarına rağmen kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar. Sen kas yap, para yap, gez gör entelektüel seviyeni geliştir gelen gelir. Sana tavsiye Türk kızları gelse bile kabul etme. Ne yapacan o kezbanları?
@SggFfGG Ben de böyle düşünüyorum yurtdışında Avrupa'da kadın 185 adam 170 oluyor hiç de tınlamıyorlar çok da mutlular ben Türk kızı ile asla evlenmem gezip görmem ve entelektüel seviyem iyi ancak kilo da versem çok iyi olurum
Aynen kendine yatırım yap ve borderline kadınlardan uzak dur. Evlenme işinde artık boş dünyanın neresine gidersen git evlenme. Sadece Avrupalı hatunlarla uzun süreli ilişki yaşa. Türk kezbanlarina ise vur kaç. Onlar sevgili olmaya bile değmez. Alanya'da üni öğrencisiyim. 1 buçuk yıldır böyle takılıyorum. Hayat cennet. Avrupalılar ile sevgili oluyorum çok ince düşünen iyi kalpli insanlar. Boş kalınca barda sahilde tanıdığım Türk kızına çakıp geçiyorum. Onları kafaya takmayınca daha da bir it oluyorlar. 3 tane Türk f*ck var bende. Resmen asker durumundalar. Sevgili olsam günde 1000 tane trip atacak kız gel deyince geliyor git deyince gidiyor üstelik hiç bir sınırlama yok. Avrupalı sevgili ise şöyle güzel ki onlarda Euro var. Buraya gelince bana bol bol para yediriyorlar hediyeler falan. Polonyalı sevgilim bu yaz için beni Polonya'ya davet etti. Yeşil pasaport çıkarırsam gideceğim (Babam memur). Öyle işte
@SggFfGG çok haklısın kardeşim en iyisini düşünüyorsun Avrupalılar çok ince ruhlu ve iyi kalpli
bakarlar ve bence öyle seviyorlar genel olarak
Evet genelde öyle seviyoruz 😃
Bende kaslı ve esmer erkeğim minyonlardan hoşlanıyorum ve eşim minyon :))
Dalga geçince hoşuna hidiyorsa bir paikologa görün derim
Bana buyuk iri kizlar dayanamiyor sen can verirsin altimda
Bende kalıplı ve kaslı bi erkek olarak minyon kızları çok beğeniyorum.
Bakarlar niye bakmasınlar. 1.50 kızlar niye kendini bu kadar kucumsuyor hiç anlamam 😂
Bakan olur elbet. Herkesin zevki bir değil sonuçta.
Guzelsen bakarlar kadinda boy cok onemli degil bizim salonda bir diyetiysen var boyu 155 falan ama barut gibi yok boyle bisey
Qahagagsda bakarlar ama ciddi bişey düşünürler mi?
Seni döndüre döndüre, duvardan duvara vura vura, havaya atıp tutan tuta severler.
Kaslı olmaz Karslı olur sen bir kere genele yaymışsın işi olmadı Faslı olur Hem Suriyeli Hem Kaslı olur, sen o minyon tipinle dükkanı açtıysan aç kalman guzummm… Denk gelirsek benim de sol kolum kaslı bayağı 🌹
Kaslı olmaz Karslı olur sen bir kere genele yaymışsın işi olmadı Faslı olur Hem Suriyeli Hem Kaslı olur, sen o minyon tipinle dükkanı açtıysan aç kalman guzummm… Denk gelirsek benim de sol kolum kaslı bayağı 🌹
Yeteri kadar güzelsen 1,63 boyla 1,80 lik beni rahat düşürürsün 👍 ciddi anlamda evlilik düşündürür yani.
uzun boylu sevmiyorsan bakarlar. Ama uzunlar da uzun hatun arıyor
Genel olarak 185 ve üstü erkeler 160 kızları beğeniyor. uzun boy olup 175 kız isteyen cok görmedim. 190 olan bi arkadaşım 170 üstü kızları brom olarak görüyorum demişti
Gerçi boy dememişsin kas demişsin ama onda da şöyle fit kızlardan ziyade balık etli minyon kızları seviyorlar gözlemlediğim kadarıyla
Evet aynen öyle
Kaderindekini bekle saçma sapan kriterleriniz olmasın
Normal bir şey çoğu kişi senin gibi düşünüyor😊
Kasla minyon sevmenin ilgisi yok. Benim boy 186 falan. Ama karşımdaki kız 1.70 olas bile fazla gelir minyon severim.
Bende böyleyim:)) kaslı erkeği kim sevmez kızım. Birde neden bakmasınlar ya bunların hiç bi önemi yok asla byle düşünme sen çok güzelsin
Sırtını yere koymam ayaklarin yere basmaz şart olsun
Anlamadım?
Klasik TC kadını domine edilmeyi seven , güçlü erkek sevdalısı
Evet ama gurbetciyim
erkeklerin o kadar gözü dönmüş ki tek bir dişi erkeksiz kalmaz merak etme canım
Dayak mı yemek istıyon her gün napcan kaslı erkeği gel bana aşkı beraber yaşayalım
Dayakla ne allakasi var
Kaslı erkekler kadın kız dövmeye mehili görüyorum her gün sokak ta yolda tv de en nefret ettiğim erkek modeli bir kaslı erkek ikinci si tüm vücudu iğrenç kıl ve salallı olan erkekler felaket itici mide bulandırıcı geliyor bana
Hmm
Ve insan gibi melek gibi bir kızın yanıda hiç yakışmıyolar kız farklı erkek farklı itici duruyolar
Ben dışardan öyle görüyorum kendimi kız yerine koyuyorum bakıyorum çok itici ııyyy midem bulanıyor düşününce bile
Neden kaslı erkek sana itici miğde bulandırıcı geliyor gidip altına mi ytyrsn
Bide isme bak klotrs yalar
Erkeklerin de birden bakasi tuttu bu zamana kadar nerdeydiniz USKDHWKHDAK
Sen mokora hastası olmuşsun baya yol almışsın devamke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?