Güncellemeler
+1 yıl
beyler siz olsaniz bu ozellikleri olan biriyle evlenseniz bile 1 yil evli kalabilir misisniz
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek icin düsmaniminn basina gekse uzulecegim sey 1,2,3,4,5,6,7,8 bu 8 tanesi basa beladir emin olun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bak tam savunmaya gececektim vazgectim 7. ciyi gorunce cok dogru tespit aferin sana
Kendini cope at pls
neden? gercekleri soyluyom. huzur olmaz bi kere ailede. evkense bile adam hep acaba diye mi yasicak. dertmi cekicek surekli. Kova burcu kiz denk geldim kac tane, kiz he tanimadigi erkekle takiplesio, hem 1 den fazla erkekle dm den konusuyo, hem ozgur ruhlu , ohoooo yol gecen hani gibi ya . rezil kiz yani
Si lan senden ala rezil mi olur mk cok p1c p3z3venkerkekle tanistim 12 burcundan hemde ozmn sende p1csin p3zecenksin senle niye evlensinler
Evlenilmeyecek ve ciddi düşünülmeyecek erkekte bu soruyu soran canlı ve bunun türevleri. Uzak durun kızlar.
ne , adam omur boyu dert mi cekicek. genismi bu adam.
Evlenilmeyecek ve ciddi düşünülmeyecek erkek özelliklerini de bekliyoruz. Ona göre seçelim efenim.
tamam onuda paylasim. hatta buraya yazim
1 tanimadi kadini ekleyen
2 öpusmek, sevismek icin firsat kollayan
3 opemeyince biz kardesmiyiz ya bune boyle diyen erkek (sevmiyodur kullaniyodur)
4 kova burcu erkek
5 karsi cinsle yakin olan ve cok arkadas olan
6 Dini inanci olmayan erkek
7pinti tembel olan
Sağ oluuun. Bundan sonra sınava tabi tutacağım seçerken 🥳
Oyle ama kendine dokundurtma bakalim yaninda duruyo mu gidiyosa eger hadi ordan et. vunku amaci opusmek emin ol. zevki alinca baska kiza gider
Kovalara kurban ol sen olmayan aklın ile kime ne akıl veriyorsun acaba sende eğlenilecek adamsın o zaman önce yürekli ol da gizlilikten çıkmayı öğren
neden bu kadar bozuldun ki sakin ol burası internet ve o da bir hiç kimse :D
@heygeorgegrg sinirimi bozdu çünkü sıralamaya baksana saçma sapan sanki millete akıl yok bunu ayırt edecek laf olsun torba dolsun diye yazmış bir şeyler işte
Her gün herkes bir çok şeyi laf olsun torba dolsun diye yazıyor hepsine böyle tepki göstereceksek işimiz var sana yazık :D
@heygeorgegrg ilk defa uyuz oldum bu kadar umarım tüm bu saydıkları özellikte biri onun karşısına çıkar 😄
kova kizi ozgur ve serbest olmak ister ve kadirilmasi, aldatmasi yuksek. Karsi cinsle arkadasligina karissan kixar. Erkeklerin en ufak firsat bulda yataga atmak istedigini guvenmemesi gerektigini soykesen inanmaz ya da isine oyke geliyodur
Kaç tane kova kızı tanıdın acaba ayrıca burçlara göre yapman çok saçma
halam bile kova burcu, kuzenim oyle, yazis tigim konustugum kiz oyke, arkadasimda oldu oyle. yani tiksindim resmen. Erkek icin korkunc bisey kova biri ile olmak. Yerinde durmazki surekli bi yeri oynar. aldatmasi yuksek
Niyeyse hep sana denk gelmiş böylesi neyse bir şey demiycem tüm kovalarda zaten seni beklemiyor rahat ol yani
Hiç biri beyefendi sizin bu iğrenç fikirlerinize sahip bir kızla evlenilmez
10 kizda boyle evlilik olmaz. hadi koc ve aslan belki olur ama geri kalani asslaaaa
Peki kızlar buna üzülüyor mu sizce yani onlar sizle evlenmek için sorayamı girdi de böyle konuşuyorsunuz bizene sizin evlenmek istemeyeceğiniz insanlardan siz evlenmezsiniz başka aklı başında insanları tamamiyle karakter ve kalbe göre yargılayan birisi evlenir onlar eree muradına biz çıkarız kerevetine
guzel olmasindan cok daha onemli bu izellikler emin ol. Ahlak, davranis duzgun degilse ve özgur serbest olan , karsi cinsle cok arkadasi olan kizdan hayir gekmez.
adami yorar harbi. hele kova burcu ooooo yandin.
Evlenilmez görüşü görecelidir. Ama ciddi düşünülmez olayı karakterinin bozukluğuna işaret ediyor :D Kimseyle gönül eğlendiremezsin
karakter bozuklugu ddgil benimki gercekleri soyluyom. Yoksa evlilik surmex.
1, 2, 3 konusunda çok haklısın ama diğerleri için katılmıyorum
kova burcu kiza denk gel gorum seni. Serbest ve ozgur olmak icin evliligi bitirir cogu. Ve karsi cinsle arkadas olmaya bayilir. Erkeklerin firsatini bulsa yayaga atmak icin ugrastigina innmaz ya da isine oyle geliodur hosuna gidiyidur
kova dan yana bi kuyruk acısı var sanırım :D Ben de kova burcu bi kız sevmiştim olmadı ama olsaydı aldatacak birine benzemiyordu
hadi yaaa ama kova ozgur oldugindan erkeklere guvenen. konusan tipler oluyo cogu
Tıktokcu kizlar
KS ye giren kizlar
Evlenmeyi düşünmüyordum sağol
Güldümm
gercekleri yazdim..
Bunlar gerçekler değil senin düşüncelerin. Ha özellikle burçlara inanan insanların da zeka seviyesinden şüphe duyarım
kova burcu nerde gorsem hep boyke. Ve aslan ve koc burcu neyse tahammul edilirde. kova burcu ile zor. eclilikte erkegi zorluyo. Ozgurlugine duskun ve serbest olmak ister
Hala burç diyo ya😂
Katagoriye mi ayrılıyor
aslam ve koc belki olurda. hadi 9 tane saydigim sey asla olmazzzz
6 tanesi var evlenemicekmiyim şimdi jflajfkskfkd
evlensende kocan dayanamaz. Ya seni vurur dover ya da bosar. Genis bir erkek bul bence. kiskanmayan ,
Çok korkuyorum şu an kflskfksjfk
aslan koc burcu kiz isen sorun etme. ama 2,3,4,5,6,7,8 baya sikinti ben diyim
123459 xmkdkskdk
Burçlar hariç imza atarım
kova burcu kiza denk gel gorum seni. Serbest ve ozgur olmak icin evliligi bitirir cogu. Ve karsi cinsle arkadas olmaya bayilir. Erkeklerin firsatini bulsa yayaga atmak icin ugrastigina innmaz ya da isine oyle geliodur hosuna gidiyidur
Genelleme yapamazsın onu diyorum
cogu boyke ama. kova ise ozgur olmayi sever. gerekirse bosanir yine ozgurlugunden odun vermez
1,2,3,4,5,,8,10
Burçlara inanan insan net zeka özürlüdür.
karakter olarak boyle hep cogu emin ol. ya da yukselen burcu etkiliyo bazen