Haklısın ama madem o kadar güveniyorsun buraya neden yazdın diye sorarlar. İstediğin kadar güven olsun herkes şüphelenir diken üstünde yaşar. Geceleri gözüme uyku girmez benim. Ayrıca yazdığına göre o kadar masum insanlar da değil sevgilinin eski sevgilisi ablası falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Normal kardes kardese yapmiyorsa ona sükredicez artik😄
Aynen
merveler herseyı cekmek zorundamı herkes sıze gelıyro herkes sızın cevrenızı takıp edıyor mervelerı uzmeyın
Hayy Allah razı olsun 😂🙏
Aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa gibi olmuş biraz
Sevgilin kardeşiyle beraber kardeşler arasında eş değiştirme yapıyor gibi iğrenç bence uzak dur pek ahlaklı değiller gibi sorun etmiyorlar bunu galiba
Ama benim sevgilimin bi suçu yok eğer kıza laf etmiş olsaydı altında bişey arardım ben
Normal değil tabiki de. İnsanin aklina her şey geliyor. Sen de iğrenmişsin bu durumdan belli. Yol yakınken ilişkini bitir derim
İlişkide sıkıntı yok sadece eski sevgilisi ve kardeşi sevgili ve eğer buna laf etmiş olsaydı sevgilim ben onun altında bir şey arardım
Tamam da aklına hiç gelmiyor mu bunlar aynı evde denk gelecek. Birbirlerine yemeğe gidip gelecek. Aralarında yakınlaşma olmaz mı diye dusunmuyor musun
Haklısın ama şöyle de bişey sevgilim beni çok seviyor hissediyorum yani insanın sevdiğine güvenmeli güven olmazsa ilişki de olmaz
Haklısın ama madem o kadar güveniyorsun buraya neden yazdın diye sorarlar. İstediğin kadar güven olsun herkes şüphelenir diken üstünde yaşar. Geceleri gözüme uyku girmez benim. Ayrıca yazdığına göre o kadar masum insanlar da değil sevgilinin eski sevgilisi ablası falan
Böyle biriyle hala sevgili misin
Ama sevgilimin bi suçu yok eğer kıza laf etmiş olsaydı sen benim kardeşimle neden sevgilisin diye ben onun altında bişey arardım
Kıza değil kendi kardeşine demeliydi neyse sevgilinden ayrıldıktan sonra ne yapman gerekiyor biliyorsun artık iğrenç ilişkinde sana bol şans
Teşekkür ederim 💋
Bunların işi vur geç galiba
Soru 10 defa okudum anlayamadım error verdi beynim
Tren yapıyorlar
Kaç ordan kaç
Anlamak için 10 defa okudum
Baya karışık evet 😂
Beynim yandi ya
Normal 😂
Bu soruyu anlayacak bir beynim yok
Genişlik
👍nöj