Beni aldatttı kandırdı yalanlar söyledi ve düzeldiğini söyledi son şans istedi ama asla düzelmedi ayrılmak istiyorum ayrılmıyor?

Şans vermeyi asla istemedim tutturdu ailenle tanışmaya geleceğim diye ailem de gelsin görelim dedi geldi fena değildi biraz düzelmiş gibiydi ama ona güvenmediğimi ve bana güven vermediğini ona söyledim içimin rahat olmadığını da tedirgin olduğumu da neyse gitti nadiren arıyor nadiren mesaj atıyor bende öyle sevgim eskisi gibi değildi eskiden aşırı aşıktım şimdi normalim çünkü 1 sene girdi araya onsuz olmaya alışkınım neyse yine ağzı bozulmaya başladı yine şüphe içindeyim birilerini ekliyor çıkarıyor arkadaşım diyor sürekli çevrim içi bazen sürekli basen girmiyor bana sinirlenince yine hakaret ediyor önceki kadar ağır değil ama ediyor ben sana hep iyi konuşmak zorunda mıyım diyor? Arkadaşlar hepsini geçtim belki aldatmıyor beni ama içim hiç rahat değil yine yapacak gibi hissediyorum yine olan bana olacak gibi ayrılmak istediğimi söyledim önce ağzına geleni sen şöylesin böylesin saydı sonra sorunlarım var dedi iyi değilim ben seni çok seviyorum ayrılmıyorum dedi Perşembe akşamından beri de aramadı bunun amacı ne ya? Ben ne yapmalıyım? Engelleyemem kapıma dayanır
Beni aldatttı kandırdı yalanlar söyledi ve düzeldiğini söyledi son şans istedi ama asla düzelmedi ayrılmak istiyorum ayrılmıyor?