erkekte kadında fizik manyağıdır. buralarda o kadar gördüm yok karakter yok kraker yok fakir olsun benim olsun tatava :D... yalan. geçmiş ilişkilerime bakınca benle beraber 1 2 kişi daha 2 si karşı cins anca o kadar herkese şans vermiş.
Tıpkı kızların tip para önemli değil ruhu güzel olsun demesi gibi düşün ruhu güzel olsun da diğerleri de olsun diyorlar biz de diyoruz abartanlar da var ama olsun
Minyon değilim, kimsenin de ilgi odağı değilim. Kendine bakmayı bırakırsan ilgi odağı olmaktan da kurtulmuş olursun, ya da bilemiyorum işveli davranıyor da olabilirsin, bu durumda karşı tarafa suç bulmamalısın. Seni tanımıyorum ve geniş bir yorum yapamam.
Minnak veya değil bir kadın bekar ve ortalama tip ve üstündeyse tüm bekar erkeklerin ilgisini çeker. Egoist olanı da hepsinin ilgisini kabul eder ve kendini tatmin eder.
vər bana ilgi. dd Dünya üzerindeki bütün erkeklere tek tek sordunuz sanırım kadınların fiziklerinin onlar için önemli olup olmadığını, yoksa böyle genelleme yapamazsınız.
Bence erkeklerin değil tüm insanların bir tarzı ve kendine ait göz zevki var. Sende gözüne hitap etmeyen birisiyle konuşmak istemezsin, bu herkes için geçerli. Sadece gözüne kulağına hitap eden birini tanımak istersin. Evet güzel bir davranış olmayabilir ama bunu artık kabullenmek hepimiz için en iyisi olacaktır..