Sözde erkekler güzel huylu kadın istiyorlardı. Neden bu fizik merakı?
Sizin için önemi ne?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
erkekte kadında fizik manyağıdır. buralarda o kadar gördüm yok karakter yok kraker yok fakir olsun benim olsun tatava :D... yalan. geçmiş ilişkilerime bakınca benle beraber 1 2 kişi daha 2 si karşı cins anca o kadar herkese şans vermiş.
Tıpkı kızların tip para önemli değil ruhu güzel olsun demesi gibi düşün ruhu güzel olsun da diğerleri de olsun diyorlar biz de diyoruz abartanlar da var ama olsun
Cevap
34Cevap
Allah başka dert vermesin : ))
Minyon değilim, kimsenin de ilgi odağı değilim. Kendine bakmayı bırakırsan ilgi odağı olmaktan da kurtulmuş olursun, ya da bilemiyorum işveli davranıyor da olabilirsin, bu durumda karşı tarafa suç bulmamalısın. Seni tanımıyorum ve geniş bir yorum yapamam.
Minnak veya değil bir kadın bekar ve ortalama tip ve üstündeyse tüm bekar erkeklerin ilgisini çeker. Egoist olanı da hepsinin ilgisini kabul eder ve kendini tatmin eder.
kendin bile profile minnak koyacak kadar seviyorsun işte yeme bizi.
sanırım uzun süre gelmeyen ilgiyi balık ağıyla topluyorsun
vər bana ilgi. dd
Dünya üzerindeki bütün erkeklere tek tek sordunuz sanırım kadınların fiziklerinin onlar için önemli olup olmadığını, yoksa böyle genelleme yapamazsınız.
Bence erkeklerin değil tüm insanların bir tarzı ve kendine ait göz zevki var. Sende gözüne hitap etmeyen birisiyle konuşmak istemezsin, bu herkes için geçerli. Sadece gözüne kulağına hitap eden birini tanımak istersin. Evet güzel bir davranış olmayabilir ama bunu artık kabullenmek hepimiz için en iyisi olacaktır..
Aslında sadece erkekler değil çoğumuz böyle değil miyiz huy tamam güzel olsunda fizik ve tipde iyi olsun diye içimizden de olsa bi düşünürüz bence 😂
bence hiç ilgi odağı değilsin, bastırılmış duyguların ortaya çıkıyor soru sorarak :D görülmen lazım ki ilgi çekebil :D
konuyu sadece spesifik erkek problemi değil..
hangimiz öyle değiliz ki, karşı tarafın dış görünüşünü beğenmeden içini merak etmiyoruz..
Huyu da güzelse tadından yenmez tabi..
Minyonsun diye sana asılıyorlar sanırsın ama yanında sen varken sokaktan at gibi bir hatun geçse gözlerini alamazlar çok da dert etme yani 😂
Vah yavruuum Allah yardımcın olsun çok Zor bı durum be
Erkeklerin ilgi odağı olmak için kadın olman yeyerli
Biz uzunuz
Ondan sevenimiz yok
Simdi anladım vay be
Ben bu okul ergenlerinden de sınırsız nefret ediyorum.
Hepsi birer brad pitt olduğu için manken gibi kız arkadaş arıyolar
O zaman benim ilgi odağım ol dicem de istemem yanımda çocuk gibi bi avrat gezdirecek değilim
Haydar bey ne alaka 😂
Deli bende Azərbaycan lıyam k deyil q yazarız kavkaz degıl qafqaz yazarıq
Bütün derdimiz buydu hadi oturup düşünelim neden 😑
Erkekler çabuk yaslaniyo
Ee kadın minyonsa yanında genç duruyo oda yaşlanan adama motive veriyo
@Er41ol ben minyon değilim ki
@Er41ol hayır değilim
Minyonlardan bu kadar hoslanan erkeklerde ne bilim 😂
Knk biz mal gibi belli ediyoruz kadın gibi saklayamadığımız için
Ya arkadaş her erkek farklıdır artık şunu bir anlayın
Amaan kadin olsun insan olsun da gerisi hic onemli degil
erkekler neden bu kızı bu kadar sıkıyorsunuz rahat bırakın kızı
Ulaaâa. İlgi göstermese şikayet edersiniz, fazla ilgi gösterse şikayet edersiniz... Nedir sizin derDİNİŽZ LANNN.
Kadinlarda dis gorunuse dikkat eder erkekler icinde aynisi gecerlidir. Buarada minyoar candir. Bastan 4-0 onde basliyorlar hayata🙂
Bit da önemli sadece fizik yetmez.
Ekmek olmadan yemeğin tadı olmuyor sonuçta.
Benim açımdan uzun olmalı fiziği
197cm boyundayım
Yok böyle bir şey ya 90 lik adam istemedi beni alaka
Her minyon da minyon gibi giderli değil çok da kasma kendini.
Minyonum diye erkeklerin ilgi odağı olmaktan sıkıldığından bahsetmişsin ama kullandığın kullanıcı adı bile "minnnak" kendinle çelişiyorsun.
Normal değil mi biz de bakarız bacağa, popoya, memeye dikkat çekiyor yani şişkin olan herşey dikkat çekici...
Çünkü erkekler doğası gereği görsel varlıklardır artık anlayalım şu gerçeği kabul edelim artık erkeğin doğasinı, kadının doğasını
O ilgi minyonluktan degil turkiyede kiz nufusunun az olmasindan. eger rusyede yasasaydin emin ol kimse yüzune bile bakmazdi
Diket cektigi icin normelde hepsinin tadi ayni seks sirasinda domaltma posisyonun da zevki oluyor o kadar o da gerekli degil o kadar
Onlar pakete önem verir ama kadınlar paketin içine mesela
belki ben isterim.. oyle kadinlari severim yatakta cok tutkulu olurlar
şu minyonlari olan ilgiyi kiskanmaya başladım sanırım... benim boyum168, tribe girdim minyon değilim diye 🙄
Çünkü erkekler fiziğe de önem verir
Kadınlar için neden önemli diye ben sorsam
Benim için başta kalp güzelliği
Swnin için önemli değil mi sanki?
Minyonlar dikkat ceker
Doğru genel olarak öyleler ama istisnalar da var tabi. Neden böyleler hiç anlamış değilim.
minyonun yeri çok ayrı yaa
Sokakta uzun, yatakta kısa olmalı...
Nasılda ego kasıyor ya 😄
Minyon candır
Küçük tencere çabuk kaynar
Daha iyi işte
Minnak mısın
Minyon ilgi odağı olmaz. Sevmem minyon
Boyun kaçki
Ben hariç
fizikte önemli
Ne alakası var ya