Seni çok seviyorum ama aşık değilim dedi?

Merhaba arkadaşlar.
Burayı içimi dökmek ve kusmak için kullanacağım görüş paylaşmak veya görmek zorunda değilsiniz.
2 yıldır sevdiğim bir platoniğim vardı. Hiç açılmamıştım aşk acısı cekiyordu ve fiziken kendimi yeterli bulmadığım için hiç hislerimi ifade etmemiştim. İlk gördüğümde bu ne kadar boş bir insan demiştim. Ama bir gün geldi ve yanıma oturdu ve gülüşünde tutuklu kaldım. En yakın arkadaşımı ayarlamaya çalıştım o da hoşlanmıştı lakin kabul etmedi ikisi mutlu olsun istemiştim. Aşk acısı cekiyordu çocuk bunu çok boynuzladı ama acısını tutmaya devam etti.2 yıl görmedim aramızda mesafe vardı ama bir gün aramaya ve sormaya başladı. Benim içimdekileri yeniden hafif bir şekilde alevlendirdi ve tekrar hoşlanmaya başladım aşık değildim ama hoslanmaya basladım. Sonra daha sık konuşmaya başladık ve en son benimle olmak istediğini söyledi. Çok sevindim başladık çok süslü püslü cümleler kurdu. İlk başta sordum dedim ki bana aşıkmısın hayır dedi dedim tamam olur zamanla olur herhalde dedim ama dedim değilsen lütfen uzatma dayanabilirim uzatırsan kötü olur tamam dedi.
1.5 ay sonra aşığım sana dedi. Ve Dün gece aşık olmadığını beni çok sevdiğini ama aşık olmadığını söyledi. Bu nasıl bir cümle bilmiyorum. Üzerine titredim hiçbir beklentim olmadı ne öpeyim ne arayayım ne rahatsız edeyim ne sürekli benle konuşsun benim için şunu bunu yapsın kesinlikle olmadı. Üzerine titredim canı pasta çekti yolladım , hastaydı yemek yolladım. Cebine para attım dizi izlerken yesin diye. Sadece sarıldım ona bile kıyamadım. Her şeyi yaptım methiyeler, şiirler dizdim. Sürekli hediyeler aldım. Ağır bir yapım olmasına rağmen çok şey yaptım instagramımı da verdim ne isterse. Biliyor musunuz? Güzel kelimesini ben onun haricinde bir şeyde bile kullanmamaya özen gösterdim. Benim için tek güzel şey oydu.
Ve bana 7 koca aydan sonra dedi ki asık değilim ama seni çok seviyorum ama olup olmayacağımı bilmiyorum. Ben iki kez sordum neden daha önce söylemedi. Bana yalanı yaşattı ben sormuştum.
İnsan insana bunu yapmamalı umarım siz yaşamazsınız imkansızım gerçekleşti derken...
Teşekkür ederim okuduysanız okumadıysanız mühim değil.
Dediğim gibi kusmak istedim sadece.
Seni çok seviyorum ama aşık değilim dedi?