Aşk İlişkileri Ses tonumla kız tavlayabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru biraz mizah ve merak içermektedir Güncellemeler+1 yıl gncll Güncellemeler+1 yıl niye kimse yorum yapmıyor KS canlar yorumlar mısınız Ses tonumla kız tavlayabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu ses gerçek olamaz sen ciddimisin🙈 2 13 Yorumla Soran +1 yıl 😀 ciddiyim ama gercek mikrofon efekti var Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Aşırı iyi nazar değmesin🌹 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ses tonun baya iyi bence kullanmalısın seni güzel yerlere taşır. Youtube birsürü at devamlı abonen olurum😁 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim herhangi bir ünlünün sesine benziyor mu Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Bilmem pek dikkat etmem öyle şeylere. Ama bu ses ünlü eder seni ozaman olur😁 Yorumla Ertenarif +1 yıl Abartın sende vur dedik öldürdün kanka Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @ertenarif Seslere zaafım var kusura bakmayınız efenim😒 Yorumla Ertenarif +1 yıl Allah allah sesim çok çirkin benim evlenemem senlen ozaman Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @ertenarif ne yazık şansını kaybettin😂 Yorumla Ertenarif +1 yıl Hahaha saçlarımdaki kıvırlık yüzümdeki bebey facelik içimdeki özgüven kimsede yok ama 😬😝 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @ertenarif ilgi alanım değil dostum. Geçici şeylerle ilgilenmiyorum Yorumla Ertenarif +1 yıl Hıhı geçiciymiş kültür zeka vizyon damı geçici seste geçici dede oluyon hahah Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ne istiyon oğlum gel babamdan istemi diyim manyak mıdır nedir ya😂 Yorumla
Mamütenahi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir an videodan bir şey çıkacak diye bekleyen ben. 😂😂 Kız tavlama değil de seslendirme sanatçısı olabilirsin. 1 7 Yorumla Mamütenahi +1 yıl Bir sesle mümkün olsaydı keşke 😂 Yorumla Mamütenahi +1 yıl Ses tonu güzel , gür ama tavlamak için ses tonu yeterli değil Yorumla Soran +1 yıl bu ses kötü bir ses mi Yorumla Mamütenahi +1 yıl Değil güzel bir ses Yorumla Ertenarif +1 yıl Yani tavlayabilirmi çirkin boyu kısa pısırık olsa mesela Yorumla Mamütenahi +1 yıl 😅hyr Yorumla Ertenarif +1 yıl Hahha Yorumla
Benbicivcivim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Düştüm cbdkdksk 2 6 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Ertenarif +1 yıl Kaç yaşında sence kanka Yorumla Benbicivcivim +1 yıl @Ertenarif ben senle muhattap olmuyorum soranla konuşuyorum bu arada ri ca ederim Yorumla Soran +1 yıl sesim ünlü bir kimsenin sesine benziyor mu sizce Yorumla Benbicivcivim +1 yıl Benzetemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ses gerçek olamaz sen ciddimisin🙈
😀 ciddiyim ama gercek mikrofon efekti var
Aşırı iyi nazar değmesin🌹
Ses tonun baya iyi bence kullanmalısın seni güzel yerlere taşır. Youtube birsürü at devamlı abonen olurum😁
teşekkür ederim herhangi bir ünlünün sesine benziyor mu
Bilmem pek dikkat etmem öyle şeylere. Ama bu ses ünlü eder seni ozaman olur😁
Abartın sende vur dedik öldürdün kanka
@ertenarif Seslere zaafım var kusura bakmayınız efenim😒
Allah allah sesim çok çirkin benim evlenemem senlen ozaman
@ertenarif ne yazık şansını kaybettin😂
Hahaha saçlarımdaki kıvırlık yüzümdeki bebey facelik içimdeki özgüven kimsede yok ama 😬😝
@ertenarif ilgi alanım değil dostum. Geçici şeylerle ilgilenmiyorum
Hıhı geçiciymiş kültür zeka vizyon damı geçici seste geçici dede oluyon hahah
Ne istiyon oğlum gel babamdan istemi diyim manyak mıdır nedir ya😂
Bir an videodan bir şey çıkacak diye bekleyen ben. 😂😂 Kız tavlama değil de seslendirme sanatçısı olabilirsin.
Bir sesle mümkün olsaydı keşke 😂
Ses tonu güzel , gür ama tavlamak için ses tonu yeterli değil
bu ses kötü bir ses mi
Değil güzel bir ses
Yani tavlayabilirmi çirkin boyu kısa pısırık olsa mesela
😅hyr
Hahha
Düştüm cbdkdksk
😀😀
teşekkür ederim
Kaç yaşında sence kanka
@Ertenarif ben senle muhattap olmuyorum soranla konuşuyorum bu arada ri ca ederim
sesim ünlü bir kimsenin sesine benziyor mu sizce
Benzetemedim