Yani su adama bıçak girmez bu adama sopa islemez diye bir şey yok. Herkesin onuru gururu var.. beni dövebilir diye artistlik yapacak. Yok öyle.. evini yakarim arabayla ezerim bicaklarim her türlü şeyi yaparım. Bunu adamin yüzüne de söylerim bir defa biriyle tartıştım seni döverim dedi bana. Dedim lan yarramm sen dua et ben seni doveyim sen bana böyle konuşuyorsun ben seni devemezsem mermi sıkarım. Gel kapisalim bakalım ister dedim sopayla gel neyle gelirsen gel korktu çıkamadı karşıma. Bunadam da her yeri jiletli pisliğin tekiydi kendi çapında mafya. kimseden yemedim posta yemem de
En son 19 yaşında kavga ettim benim 3 parmağımın tarak kemiği kırıldı karşındakinin kafatası çatladı. Kavga etmek değil kavgadan sonra çektiğin rezillik sıkıntı. Git ifade ver hastane falan uğraş dur.
Kavga etmek iyi birşey değil ki. Sana birşey kazandırmadığı gibi bir sürü zaman kaybettiriyor. Bir aydan fazla elim alçıda gezdim. Bunun harici dosyama işlenseydi iş bulmak zor falan hale gelecekti. Kavga etmenin her yanı olumsuz sonuçta.
Güvenirim , ama teke tek olduğu süreç bir de yanında bir şey taşımayacak erkek adam dediğin yumruk yumruğa gelir , yok arkadaş çevresi silah bıçak sopaymış korkakların yapacağı iştir
genellikle çekinirler ya birde çoğu bıçak felan taşıyor o yüzden çekiniyorum ne şehittir ne gazi b*k yoluna gitti bizim niyazi sözüne layık olmak istemem :)
Birşey yapacak adam ya da yapan adam sağda solda saklamaz diyorum boş işler bunlar kavga bu dayak da yersin sende dönersin önemli olan dayak yemeyi de göze alıp dalabilmek 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Herkes kendine güvenir. He ama soru cüsseye guvenip milleti ezmekse dikerler oyle adami. mermi 2 lira
aynen kavgada kalıbına güvenen
Yani su adama bıçak girmez bu adama sopa islemez diye bir şey yok. Herkesin onuru gururu var.. beni dövebilir diye artistlik yapacak. Yok öyle.. evini yakarim arabayla ezerim bicaklarim her türlü şeyi yaparım. Bunu adamin yüzüne de söylerim bir defa biriyle tartıştım seni döverim dedi bana. Dedim lan yarramm sen dua et ben seni doveyim sen bana böyle konuşuyorsun ben seni devemezsem mermi sıkarım. Gel kapisalim bakalım ister dedim sopayla gel neyle gelirsen gel korktu çıkamadı karşıma. Bunadam da her yeri jiletli pisliğin tekiydi kendi çapında mafya. kimseden yemedim posta yemem de
dogrudur anca kalıplarına güveniyorlar iş ciddiye bindikten sora geri adım demi
Korkusuz olandan kararlı olandan hakli olandan herkes korkar. Haksiz davada hak iddia edemez. Hakkini savunamaz hakkıncada ölümüne dovusemezsin
Ister iri ol ister minik. Hakli olan yener
Boyum 174 gibi uzun değilim kisa da değilim ama gozu karayim
👍👍
Bence kendime çok güveniyorum, erkekliğin onda dokuzu korkaklıktır. 😊
irimisin sende :D
İriyim fakat kavga etmek isteyeceğim son şeylerden biri
boy kaç kilo kaç?
175 kilo 88
aynen baya irimiş :D
Gemide insan gibi çalışmıyoruz ki.
yalnız o kadar uzun boylu olan iriler de var pısırığın teki oluyor önemli olan boy değil yürek
evet onu bemde fark ettim uzun boylu iriler pısırık oluyo neden öyle?
En son 19 yaşında kavga ettim benim 3 parmağımın tarak kemiği kırıldı karşındakinin kafatası çatladı. Kavga etmek değil kavgadan sonra çektiğin rezillik sıkıntı. Git ifade ver hastane falan uğraş dur.
pilmem
Atalarımız boşuna dememiş ite bulaşacağına çalıyı dolaş diye.
mama cidden iri birisine kimse kolay kolay o kekolar falan bulaşmaz bence zayıfa bulaşmak daha kolaydır
Bulaşmamak zaten en iyisi de bazen bela mıknatısı gibi üzerimize çekiyoruz işte.
19 yasında beri kavga etmiyomusun baya olmus
Kavga etmek iyi birşey değil ki. Sana birşey kazandırmadığı gibi bir sürü zaman kaybettiriyor. Bir aydan fazla elim alçıda gezdim. Bunun harici dosyama işlenseydi iş bulmak zor falan hale gelecekti. Kavga etmenin her yanı olumsuz sonuçta.
Güvenirim , ama teke tek olduğu süreç bir de yanında bir şey taşımayacak erkek adam dediğin yumruk yumruğa gelir , yok arkadaş çevresi silah bıçak sopaymış korkakların yapacağı iştir
boyun kaç kilo kaç?
177 91 evde olduğum için kilo aldım :) kilodan olmasa daha da uzardım da boğazımın önüne geçemedim :(
boşver yaa irilik iyidir zayıf olup naapcan ;)
aççık kilo vermem lazım dana gibiyim 🤣🤣
göbek var mı :)
evet göbek olduğu için öyle dedim 85 altına düşersem fitness a başlıyacam zaten keko herifler kendileri tırt ama kalabalık olunca aneyyyyyyy
kekolar 5 kisi olsa bile zayıfa bulaşmak varken iri birisine bulaşacaklarını zannetmiyorum
genellikle çekinirler ya birde çoğu bıçak felan taşıyor o yüzden çekiniyorum ne şehittir ne gazi b*k yoluna gitti bizim niyazi sözüne layık olmak istemem :)
Bir erkeğin ne kalıbından ne boyundan nede cüssesinden korkun bir insanın en tehlikeli yeri kafasının içidir
Elin yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanat diye bir deyim aklıma geldi.
Yüreğine güvenen diyorum ben.
Büyük davuldan boş ses çıkar öylemiydi bu söz fşgödşşwd
Ayının davarın önde gideni oluyorlar genelde foslar yani
Bu nasıl acayip bir soru 🤣🤣
kavgada yani kalıbına güvenen?
Ortalıkta sürekli boş boş atıp tutanlar 😅 boş insanlar hiç sevmem kavgada bı bok da yapamazlar
yürek önemli diyon yani ;)
Birşey yapacak adam ya da yapan adam sağda solda saklamaz diyorum boş işler bunlar kavga bu dayak da yersin sende dönersin önemli olan dayak yemeyi de göze alıp dalabilmek 🤣🤣
avvvv faaaaak ;P
Neyse kral gecen güzel olsun 🙂
saolasın hayırlı geceler ;)
bu şekilde bir çok aptal kızı götürebileceğini düşünürüm
Zeka kası adeleyi yener ama vücut ta sivriltilmeli, cirkin bir görüş benim hoşuma gitmiyor
Nasıl bir cevap bekliyon ki bu sorudan
kavgada yani kalıbına güvenen erkek
Önemli olan karakterinin düzgün olmaso
Genelde içi boş çıkıyor 😂
Güvenirim
Slk olduklarını
Ne düşünebiliriz
Anlayamadım ki
kavgada yani kalıbına güvenen