Güvenilirse neden? Güvenilmez ise neden?
Güvenilir
Güvenilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenilirse neden? Güvenilmez ise neden?
kadınlar erkeklere hiç güvenmezler, kendimi bildim bileli kadınlar hep iyi mağdur rolünde erkekler ise sorun çıkaran ilişkide bahane olan taraf olmuş, bu sitedeki yorumlar ve karşılaştığım kızlardan öyle öğrendim ama misal bende red edildim terk edildim istenmedim ters tavılar gördüm sonra evlilik isteyince görücü usulünde bile havada uçuşan menfaatler gördüm kadınlara nasıl güveneyim, zor iş, erkekleri çok severdim, bölümümde herkes mühendisti sevdiğim arkadaşlarım vardı, askere gittim koğuşta birkaç acayip insan görünce artık cinsiyet olarak bakmıyorum, erkeklerde de kötü epey var maalesef, bana denk gelmemiş geçmişte
Kadınlar herhaltı yer ama bahaneleri hep şudur erkekler sanki düzgün mü kendi yaptıkları pisliği böyle öğretmeye çalışıyorlar 😀
Güven konusunun cinsiyetle ilgili değil, karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Aslında soru, erkekler kadın erkek ilişkilerinde güven veriyor mu bağlamında
Cevap
3Cevap
İnsanalra güvenmiyorum
Kadınlar dan daha güvenilir kadınlar aynı anda 5 kişiyi idare ediyor bak mesaj kutularına gör gerçeği
En az 5 dedim tabi bırak diğer sosyal medyaları sadece burdaki kadınların bile elinin altında hazır bir kac kişi vardır. günümüz kadınları ahlaksızlığa meyilli bunu kimse saklayamaz çoğu nikahsız ayrı eve çıkma veya başkaları ile yaşama derdinde çoğu okul okumaya diye gidip el alemin adamlarını yoldan çıkarıp el alemin adamları ile. Gitseler bugün hastaneye alayında cinsel hastalık çıkar özelikle AİDS.
Asıl soru kadınların 5 kişiyi nasıl idare ettiği değil bro.. Bizim hiçbirini nasıl yakalayamıyor olmamız :D
Akıllı adam her zaman yakalar saf olana semer vuranda çok olur bu düzen böyle gider o onu o onu taklit eder 😀
genel konuşmak istemem ama çoğu sapık ve abaza olduğu için güvenilmez kesinlikle
akılları keşke şeylerinden çıksa çok iyi olurdu
Ama yaradılışımız bu :D Tabi ki kontrol edenimiz var edemeyenimiz var testesteron etkisini ama size göre biraz farklı yaratılmışız. Saldırgan :D
etmelisiniz zaten yoksa hayvandan bir farkınız kalmıyor
Evet ama kadınlarda da bizimkine benzer zengin koca arayışı var. Cinsellik içermiyor ama oda kadınların zaafı bence.
benim yok şahsen genel konuşursanız o doğru ama haklısınız
İşte kadınlar yuvayı daha güvenilir bir yerde kurma iç güdüsüne sahip. Bu nedenle de günümüzün en güvenilir limanı zengin erkek olunca tercihlerini o yönde yapıyorlar yaradılışları nedeniyle.
Mesela erkeklerde bu yok. Ya da çok az. Bizim çoğumuz kadınların zenginliğine bakmaz. Vücuduna bakar sadakate bakar. Çünkü bizde de gelecek nesillerimizin sağlıklı bir kadında yürümesi içgüdüsü var
yaa ben açıkçası zenginliktense sorumluluk alıyor mu ona bakarım asıl zengin olup sorumsuz olması çocuklarıyla ilgilenmemesi de sorun ama sorumlu olan fakir bile olsa bir şekilde ekmeğini taştan çıkarıyor ve çocuklarıyla ilgileniyor bu yüzden asıl sorumluluk alması önemli benim için erkeğin fakir ya da zengin olması değil
karakterine bağlı değişir
Genel olarak karakterleri nasıl sence?
Genelleme yapmamak gerek..
güvenilmez çünkü erkekler sapıktır
Ya yok artık :D Sonuçta babalarınız erkek kardeşleriniz içinde mi bunu düşünüyorsunuz
Kadınlar da tcizci onun bunun çocuklarına kötü örnek açık saçık yarı çıplaklar yakında sokağa elbisesiz çıkacaklar ona buna meme döt gostermekten başla ne işleri var senin hemcinslerinin 🙂
genel olarak tüm erkekler için düşüncen nedir?
Sanmam
Sanmaz mısın? Emin değilsin yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?