eski sevgilimin 8 aylık bir kızla ilişkisi var. ama kız için tüm kızları sosyal medyadan çıkarmış hatta kızla hesaplarını gizlemiş ve ne avr ne yok herkesi çıkarmışlar. hiç kız beğenmez sadece erkekelri beğenir ama sorun şu ilişkilerinin 2. ayında bana mesaj atmıştı hala seni seviyorum unutamadım diye. 4. ayında fake hesap açıp istek attı. bana da ilişim yok dedi. bi arada hesabını sürekli herkese açıp gizlerdi. 6. aylarında hesabım donuktu açar açmaz engel kaldırmıi. son iki aydır bir hamlesini görmüyordum geçen gün bunun bildiğim bi fake hesabı vardı ama benim bildiğimden haberi yoktu o hesabıyla istek atmış ben kabul etmedim ama
ama şimdi hesaplarını gizlemişler ve herkesi takipten çıkmışlar özetle tam sevgili gibiler. sorum şu ilişkinin ilk aylarında bunları bi kadına yapması doğal mıydı yani şimdi düzeldi mi? bana neden bunları yapıyordu?
ama şimdi hesaplarını gizlemişler ve herkesi takipten çıkmışlar özetle tam sevgili gibiler. sorum şu ilişkinin ilk aylarında bunları bi kadına yapması doğal mıydı yani şimdi düzeldi mi? bana neden bunları yapıyordu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet cunku kımse kımseyı daha tanımıyor sadece hoslantı baskasıyla konusmak normal
ee bu yüzden mi ilişkinin en başında tüm kızları çıkardı onu day apmasınlar o zmana
ılk basta olur kızda onla konsuurken baska erkekle flortlesır normal bısı b u baktı ıs cıddlesıyor o zaman dıgelerını bırakır herke
Saçma. İlişkinin ilk aylarında aldatmak ne awk. Madem aldatacaktın ne diye ilişki kurdun...
ya herkes normal sonradan ilişki oturur diyor da o zaman ilişkinin ilk ayında ne diye tüm kızları çıkarıyor
3 aylık ilişkileri vardı bana mesaj attı hala unutamadım diye umut verdi hatta o zamanlar fake hesaptan bakıyodu
Değişik, çözemedim. Sanki olursa o kız, olmazsa diğer kız gibi.
peki sevgi var mıdır
Bilmiyorum, bu şekilde anlaşılmaz bir sürü sebebi olabilir. Belki kavga etmişlerdi o yüzden sana yazdı sonra barıştılar falan. Farklı şeyler olmuş olabilir.
Aldatmada normal olduysa mk birşey demiyorum
Ya yanlış anlama kanki ben şu anda kendi durumumu sorguluyorum yani neden bi öyle bi böyle anlıyor musun
İkinizi görtürmeye çalışmış olmayınca onunla yetinmiş ya da başka birini buldu
Ama adam olmaz demi ondan aldatmaya devam eder
Olmaz tabiki
O zaman şükür ki kurtuldum diyeyim o halde
Ilişkileri oturmuş artik
bence de olan bana oldu
Kiyamam sanaa yoluna bak engelle her yerden
Seni kiskandirmak için yapıyor olabilir
Sanmam ya. Is ciddiye bindi bile uzun zaman oldu bi de 8 ay az mı
Siz ne kadar çıktınız
3 sene oyaladi beni
Birlikte oldunuz mu hiç