EVLİYİM AMA ESKİ SEVDİĞİM ADAMLA YOLLARIMIZ KESİŞTİ NE YAPACAĞIM?

6 yıllık evliyim, çocuğumuz yok, sevdiğim adamla yollarımız kesişti unutamamış beni aramış hep evlenmemiş hatta. Ben zamanında bazı sebeplerden dolayı ondan ayrılmak zorunda kalmıştım zor olsada.25 yaşımda da biri ile evlendim hoşlandığım ilgi duyduğum biriydi. Evliliğim boyunca sadakatimi hep korudum eşime asla kafamı kaldırıp bakmadım bir erkeğe, fakat eşim evliliğim boyunca bana hep yalan söyledi, yalanlar, iddialar, telefonda oyun oynama bağımlılığı, tartışmalarımızda aşırı öfkeli davranıp s... git gidiyorsan lan diye konuşuyordu. Normalde iyi anlaştığım biriydi ama ailesi de bana büyük yanlış haksızlıklar yaptığında yeteri kadar ortayı bulamıyor du beni onlara karşı savunmuyordu.5 yıl sonunda cinsel sorunlarımızın da süregelmesi ile aşırı derecede duygusal boşluğa düştüm. Onu karşıma alıp defalarca uyardım şans verdim, yakın zamanda bana söz verdi toparlıyoruz ama bu toparlama için attığı adım duygusal boşluğuma denk geldi, karşıma seneler önce sevdiğim evlenmek istediğim adam çıktı. Ona evli olduğumu söyledim ağladı, feysten bulmuş beni ordan sesli aradı, başta arkadaş olarak da olsa konuşalım nolur dedi. Beni bulmak için yaptıklarını anlattı, ağlayarak düşündüm. Fakat ertesi gün konuştuk beni sevdiğini söylediği an bıraktım kendimi sevgili olduk.5 gündür knuşuyoruz birgün boşanır isen seni bekliyor olucam ama mutsuz olacaksan da boşanmanı istemem dedi. Bu hatayı yapmak da istemiyorum ama kopamıyorum ondan napıcam.. Dün söyledim ona bitsin ben kocasını aldatan kadın olmak istemiyorum dedim, ama yine kopamadık. Allah aşkına bana bir yol gösterin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eşimle daha öne 4 kez boşanma aşamasına gelmiştik, hep özürler dilemişti affetmiştim. Sorunlu bir evliliğim vardı eşimin yalanları ve ailesi yüzünden.
EVLİYİM AMA ESKİ SEVDİĞİM ADAMLA YOLLARIMIZ KESİŞTİ NE YAPACAĞIM?